Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ronaldo graczem roku na Wyspach!

Cristiano Ronaldo został uznany najlepszym piłkarzem bieżących rozgrywek przez Zawodowe Stowarzyszenie Piłkarzy (PFA). Tym samym Portugalczyk po raz drugi z rzędu został uhonorowany tym wyróżnieniem. W poprzednim sezonie skrzydłowy Manchesteru United otrzymał dwie nagrody zawodnika roku oraz zawodnika roku młodego pokolenia. Tym razem drugą z wymienionych nagród otrzymał piłkarz Kanonierów Cesc Fabregas.

Tekst został napisany przez redakcje devilpage.pl
    • Moim zdaniem Ronaldo jest najlepszym graczem na swiecie aktualnie jezeli chodzi o caloksztalt. Mam nadzieje ze nie odejdzie z ManU bo w Hiszpanii sie zmarnuje a szkoda bo taka forma nie kazdemu sie zdarza... ;) Tak poza tym dzisiaj ManU pokaze na co ich stac w LM. Radze nie obstawiac ze Barcelona wygra i przejdzie bo to jest niemozliwe :)
    • kulas napisał(a)
      Tak poza tym dzisiaj ManU pokaze na co ich stac w LM. Radze nie obstawiac ze Barcelona wygra i przejdzie bo to jest niemozliwe :)

cholibka zapomnialam! w tv gdzies bedzie lecial meczyk? :> bo nie widze w programie ;(
    • Jezeli jakos specjalnie Ci zalezy na obejrzeniu meczu...to masz 3 opcje;]

- odpalic telewizje N, jezeli masz taka mozliwosc...
      - obejrzec mecz w internecie wydaje sie trudne, mimo ze jest banalne
      - odwiedzic jakis pub, jezeli jestes z Warszawy to polecam: Jimmy Bradley's
    • Godlike Cieslak napisał(a)
      Jezeli jakos specjalnie Ci zalezy na obejrzeniu meczu...to masz 3 opcje;]

- odpalic telewizje N, jezeli masz taka mozliwosc...
      - obejrzec mecz w internecie wydaje sie trudne, mimo ze jest banalne
      - odwiedzic jakis pub, jezeli jestes z Warszawy to polecam: Jimmy Bradley's

podaj strony na jakich mozna obejzec
    • CUDOWNIE ! :D

Mecz niezwykle zacięty, należy przyznać, że obydwa zespołu zasługiwały na awans, jednak to United strzeliło bramkę i awans jest w ich kieszeni :D Mecz oglądałem w 13-stce we Wrocku (może ktoś z was był?) i emocje były niesamowite. Przepiękna bramka Scholesa, walka i jeszcze raz walka. Ronaldo jak to zwykle w ważnym meczu nie pokazywał zbyt wiele, ale i tak jest najlepszy na świecie w tym sezonie ;)

Radość wielka, Manchester w finale LM po 9 latach, osobiście chciałbym aby Liverpool awansował :)
    • ManU w finale LM :D :D :D ale powiem że mieliśmy dużo szczescia a jak to mówią najlepsi mają szczęście.Przepiękna bramka Scholsa po tej bramce ManU zaraz sie rzucił do ataku całkiem inaczej grał.Ja myśle że zagramy w finale z Liverpoolem a tak poza tym w dniu dzisiejszym swoje 27 urodziny obchodzi John OShea.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -Edek88 ().

• Co tak ucichło?
      Chelsea się cieszy ale w Moskwie będą znów płakać.Ha!
      To co było w sobotę,to nie ważne.
      Manchester wygra po jeszcze bardziej emocjonującym meczu w finale niz jak to było w meczu Chelsea - Liverpool.
      Jako fan MU i piłki nożnej życzę sobie i wszystkim. =)

Edit.Sir Alex wszystko widział.On wie najlepiej...To ten rok!!!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NecroMan ().

• Finał odbędzie sie 21 maja jak sie niemyle.ManU musi wygrać LM i pokonać Chelsea w Moskwie.A w lidze jeszcze 2 spotkanie do końca sezonu jak ManU wygra oby dwa spotkanie to bedzie na 1 miejscu a z kim gra Chelsea w Lidze te 2 ostatnie spotkania?? :> :>
    • Little Princess napisał(a)
      max 1:0. Barca sie tak latwo nie podda nie wierze w to ze beda grac jak sieroty i wpuszcza 3 bramki :P nie ta liga :]

dlaczego ja tego meczu nie obstawilam xD plywalabym w kasie teraz xD

Czekamy na final :D
    • F L O O X napisał(a)
      Faworytem finału jest Chelsea ale to tylko spekulacje =)

Man Utd bedzie walczył! Po 9 latach w końcu trzeba wygrać nie?! No właśnie! ^^

ty chyba smieszny jestes faworyt to Manchester wygra i Lige Angielsa i Lige mistrzow ze w lidze z Chelsea przegrali to o niczym nie szwiadczy Manchester wygra z Chelsea i po ptokach:D
    • LOCO... napisał(a)
      Niech finał LM będzie taki jak Man U - Bayern tego sobie życzę. Perfekcyjna Końcówka Idealny Zespół

To było coś pięknego... dzieki 4 - rem minutkom doliczonym przez sedziego Men Utd wygrało finał - dwie bramki w doliczonym czasie =)
    • LOCO... napisał(a)
      Niech finał LM będzie taki jak Man U - Bayern tego sobie życzę. Perfekcyjna Końcówka Idealny Zespół

Dobrze gada !! Polac mu !! ]:-D ]:-D Takich meczy sie nie zapomina :) mimo ze final ten byl jak bylem glutem to i tak pamietam. Ostatnio na jakims zagranicznym kanale sportowym leciala powtorka w Wigilie wieczorem :D :D Scholes najpiekniejsza bramka calej LM :)
    • Scholes najpiekniejsza bramka calej LM :)

Zgadzam się z Tobą ale Scholes już swoje zrobił swoje dla Man U.

Dla Mnie Zawsze nr 1 będzie Ryan Giggs

Mimo, że teraz to jest znakomity zespół to ja i tak wspominał czasy Yorka,Cola,Keana,Butta,Beckhama itd.
    • piXar napisał(a)
      mimo tego, że Chelsea jest faworytem to ja wierzę że MU to zwycięży i się zrehabilituje za porażkę ostatnią ;)

a brameczka to była piękna ;) :D

Eh ten ostatni mecz MU powinnien wygrać, o wilele lepiej grali ;] teraz tylko skuteczność i przy takiej grze jak ostatnio to pewny puchar :D
    • Meksus ta porażka z Chelsea to wypadek przy pracy, nie wydaje mi się by lońdyński zespół mógł zagrozić tak mocnemu atakowi, już Ferguson zadba o to by pokazali prawdziwy football
    • LOCO... napisał(a)
      Meksus ta porażka z Chelsea to wypadek przy pracy, nie wydaje mi się by lońdyński zespół mógł zagrozić tak mocnemu atakowi, już Ferguson zadba o to by pokazali prawdziwy football

No włsnie napisałem, że powinniśmy wygrać i to była formalnie porażka ;]

Jak tak teraz myśle to Ferguson jest jednym z najlepszych trenerów, naprawde wiele osiągnał w MU i ten sezon też może być naprawde udany LM i Championship ;]