Wszyscy maja jakieś problemy do ronaldo że jego kiwki są nie potrzebne ale według mnie jego kiwki są super i gra wygląda lepiej i efektowniej :))
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
O lol to Pizarro niezle pojechal...
Najlepiej niech pojdzie do UEFA i napisze list w ktorym poprosi zeby zakazano C. Ronaldo kiwania...:D bo to brak szacunku dla przeciwnika...:D
Manchester w polfinale mam nadzieje ze barce tez odesla chociaz nie lubie jak MAN UTD graja z Hiszpanskimi zespolami... -
Co do Ronaldo dobrze kiwie ale niekiedy pszesadza ale duzo bramek wypracowuje przez jego kiwki
-
Ronaldo to teraz najlepszy piłkarz na świecie- bez precedensu
wczorajsza gra, a raczej skutecznośc Manchester'u daje wiele do życzenia
mam nadzieję, że wygrają teraz u siebie z Arsenal'em i dojdą do końca sezonu na pozycji lidera Premiership -
PrzemeK^^ napisał(a)
Ronaldo to teraz najlepszy piłkarz na świecie- bez precedensu
wczorajsza gra, a raczej skutecznośc Manchester'u daje wiele do życzenia
mam nadzieję, że wygrają teraz u siebie z Arsenal'em i dojdą do końca sezonu na pozycji lidera Premiership
Oby za arsenal`em nie przepadam a Manchester lubię Mecz bez C.Ronaldo cienki był
PzDr. -
HA
A już w niedziele klasyk ManUtd-Arsenal
Nie moge sie juz doczekac -
Sir Alex Ferguson oraz Cristiano Ronaldo zostali wyróżnieni tytułem Managera miesiąca oraz tytułem Gracza miesiąca.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -Edek88 ().
-
ktoś pisał że Manchester bez Ronaldo nie istnieje to popatrzcie na ostatni mecz ligi mistrzów ... bez ronaldo rooneya evry naniego (chyba ) i cały czas atakowali Romę 1:0 dla United
-
ale trzeba przyznac ze ronaldo zasluguje na zlota pilke. ponoc Real M. proponowal menhesterowi 120mln euro!!!!!!!!!!!!! najwieksza cena w historii transwerów na swiecie.
-
Mam wielką nadzieję że C.Ronaldo nie przejdzie do Realu Madryt.
Osobiście nie mam nic do tego klubu, ale mam wrażenie że on marnuje najlepszych zawodników świata, którzy po przejściu do tego klubu nie potrafią nic osiągnąć
Szkoda by było, aby i ta perełka bardziej niż na grze, skoncentrowała się na kasie. -
Nie przejdzie , bo United przygotowało mu nowiutki kontrakt w który ma 150tyś funtów tygodniowo , więc watpie zeby gdziekolwiek sie stamtad ruszy , zwłaszcza ze jak sam podkresla , tam mu dobrze
a Ronnie i Drogba w Mediolanie hehehhehe -
Oby United nie pozbyło się takiego zawodnika ja C.Ronaldo ...bo jestem przekonany że Ronaldo ze swoimi kolegami z klubu mogą zdobyć wiele trofeów A pozbycie się takiego zawodnika znacznie obniżyło by możliwości walczenia o zwycięstwa Manchesterowi
-
Aktualizacja pierwszego posta, którą zawdzięczamy użytkownikowi - John Sheppard
Pozdrawiam. -
@Siersciuch eustachy
Wielkie dzięki za edycję pierwszego posta
Mam nadzieję że teraz wygląda to trochę lepiej
btw.
Już za niecałe 3h rozpocznie się mecz Manchester United - Arsenal Londyn. Poprzednie spotkanie rozegrane na Emirates Stadium zakończyło się remisem 2:2, a gol dla Arsenalu(dający im 1pkt.) padł w 93 minucie.
O godzinie 14.30 rozpocznie się mecz Liverpool - Blackburn, a w poniedziałek o 21.00 Chelsea podejmie na własnym stadionie Wigan Athletic.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Shepp^^ ().
-
John Sheppard napisał(a)
@Siersciuch eustachy
Wielkie dzięki za edycję pierwszego posta
Mam nadzieję że teraz wygląda to trochę lepiej
btw.
Już za niecałe 3h rozpocznie się mecz Manchester United - Arsenal Londyn. Poprzednie spotkanie rozegrane na Emirates Stadium zakończyło się remisem 2:2, a gol dla Arsenalu(dający im 1pkt.) padł w 93 minucie.
O godzinie 14.30 rozpocznie się mecz Liverpool - Blackburn, a w poniedziałek o 21.00 Chelsea podejmie na własnym stadionie Wigan Athletic.
wiec tak jezeli by padl remis to dla mnie dobrze bo chelsea podejmowac bedzie manchester a w tym meczu bvgrant pokaze kto jest lepszy i chelaea bedzie na prowadzeniu -
pozwolę sobie coś zacytować :
71`GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!!!! OWEN HARGREAVE!!!!! Kapitalne uderzenie Anglika!! Techniczny strzał z rzutu wolnego i Lehmann nawet się nie ruszył!!! Prowadzimy 2-1!!!!! -
manchaster napewno wygra LM jest nalepszą drużyną na świecie mają Ronaldo nic dodać nic ująć
-
i mamy 3 pkt mistrzostwo kraju coraz bliżej
1 połowa dośc słaba w wykonaniu United ale zato w drugiej pokazali że potrafią wygrywać
tutaj można obejrzeć bramki i ciekawe sytuacje
redlog.pl/2008/04/13/video-z-m…-united-arsenal-londyn-2/ -
I znów Manchester górą:D
Glory glory man utd -
BITWA O ANGLIĘ DLA UNITED!
MANCHESTER UNITED 2:1 ARSENAL LONDYN
Manchester United po bardzo emocjonującym meczu wygrał z Arsenalem Londyn 2:1. Mecz na pewno mógł się podobać kibicom. Utrzymany był w szybkim tempie, a okazji do zdobycia bramki po jednej i drugiej stronie było naprawdę sporo. Mimo to do przerwy utrzymywał się bezbramkowy remis. Jednak tuż po rozpoczęciu drugiej połowy meczu Adebayor zdobył gola... ręką. Jednak sędzia tego nie zauważył, a zawodnicy United nie protestowali. Po stracie tej bramki Czerwone Diabły szybko ruszyły do ataku i już w 54 minucie Cristiano Ronaldo pokonał Lehmanna strzałem z rzutu karnego(po ręce Gallasa). Kolejny bramka padła w 72 minucie po rzucie wolnym z okolic 25 metra. Do piłki podszedł Hargreaves, który technicznym strzałem pokonał bramkarza Arsenalu po raz drugi w tym spotkaniu. Po tej bramce Arsenal stworzył sobie jeszcze kilka sytuacji do wyrównania, ale żadna z nich nie przyniosła bramki i w efekcie mecz zakończył się zwycięstwem Czerwonych Diabłów.
Strzelcy bramek:
E.Adebayor 48' (Arsenal)
C.Ronaldo (Rzut karny) 54' (ManUtd)
O.Hargreaves 72' (ManUtd)
GLORY GLORY MAN UNITED -
GLORY GLORY MAN UTD
Bardzo ważna bitwa wygrana, teraz tylko dowieźć do końca sezonu tą przewagę. -
Brawo dla ManU.Farciarska bramka Adebayora.Jednym słowem mecz był nudny ale bardzo ważne zwyciestwo dla ManU.Piękna bramka Hargreavesa z wolnego.
-
A ja wygrałem ponad 50 zł dzięki Man-U, bo postawiłem grubą kasę na ich zwycięstwo I jak tu nie kochać tych chłopaków?
-
To, co Hargo strzelił, to po prostu mistrzostwo. Genialna zmyła, świetny strzał. Do końca myślałem, że będzie ładować na długi słupek, a tu taki zonk
-
Remis czelsi i mamy 5 pkt przewagi
A tak mieli nas ścigać -
santacruz napisał(a)
Remis czelsi i mamy 5 pkt przewagi
A tak mieli nas ścigać
Jeszcze dościgną zobaczysz.Napisałeś Czelsi, ale chyba miało być Chelsea. -
Grant jest za cienkim trenerem na zwyciestwo w tak poteznej lidze jak Angielska:P
Moze napisał "czelsi' bo nie mają armaty na piersi;] i chcial to podkreslic -
No ja tez obstawialem ale niestety nie Man U...:)
Eeee duzo tu pisaliscie o sprzedazy C.Ronaldo...
Pewnie niewielu z was o tym czytalo albo nawet niewie...
Ale C. Ronadlo juz po pierwszym sezonie w Man U mial trafic do Realu wtedy Ferguson powiedzial ze gdyby Ronaldo chcial odejsc i dawali by za niego duze pieniadze to puscil by go do kazdego klubu na swiecie tylko nie do Realu bo tam by sie zmarnowal...
wiec real nepewno odpada i podejrzewam ze Cristiano zostanie z nami jeszcze dlugo a moze nawet do konca...
pozdrawiam i czekamy na mecz z Barca -
To tylko plotki O Ronaldo. A To powiedział sam C.Ronaldo:
- Nie obchodzi mnie co cały świat mówi o mnie i o mojej przyszłości. Powtarzałem tysiące razy, jakie są moje plany i ludzie powinni sobie w końcu to uświadomić - jestem całkowicie szczęśliwy w United.
- Jestem w życiowej formie i rozgrywam najlepszy sezon mojej kariery piłkarskiej, a czytanie w gazetach o mojej przypuszczalnej przyszłości doprowadza mnie do szału.
- Wściekam się, ale staram się uznać złość za stratę energii, ponieważ nie jest ona warta moich nerwów ani czasu - przyznał. -
R1D3R napisał(a)
To tylko plotki O Ronaldo. A To powiedział sam C.Ronaldo:
- Nie obchodzi mnie co cały świat mówi o mnie i o mojej przyszłości. Powtarzałem tysiące razy, jakie są moje plany i ludzie powinni sobie w końcu to uświadomić - jestem całkowicie szczęśliwy w United.
- Jestem w życiowej formie i rozgrywam najlepszy sezon mojej kariery piłkarskiej, a czytanie w gazetach o mojej przypuszczalnej przyszłości doprowadza mnie do szału.
- Wściekam się, ale staram się uznać złość za stratę energii, ponieważ nie jest ona warta moich nerwów ani czasu - przyznał.
To równie dobrze również mogą być plotki.I mi się zdaję, że 120 mln Realu Madryt za Ronaldo może być mało, ale kto wie, ja bym chciał aby gdzieś przeszedł gdzie indziej.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości