Wszyscy maja jakieś problemy do ronaldo że jego kiwki są nie potrzebne ale według mnie jego kiwki są super i gra wygląda lepiej i efektowniej :))

PrzemeK^^ napisał(a)
Ronaldo to teraz najlepszy piłkarz na świecie- bez precedensu
wczorajsza gra, a raczej skutecznośc Manchester'u daje wiele do życzenia
mam nadzieję, że wygrają teraz u siebie z Arsenal'em i dojdą do końca sezonu na pozycji lidera Premiership![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -Edek88 ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Shepp^^ ().
John Sheppard napisał(a)
@Siersciuch eustachy
Wielkie dzięki za edycję pierwszego posta![]()
Mam nadzieję że teraz wygląda to trochę lepiej![]()
btw.
Już za niecałe 3h rozpocznie się mecz Manchester United - Arsenal Londyn. Poprzednie spotkanie rozegrane na Emirates Stadium zakończyło się remisem 2:2, a gol dla Arsenalu(dający im 1pkt.) padł w 93 minucie.
O godzinie 14.30 rozpocznie się mecz Liverpool - Blackburn, a w poniedziałek o 21.00 Chelsea podejmie na własnym stadionie Wigan Athletic.
71`GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!!!! OWEN HARGREAVE!!!!! Kapitalne uderzenie Anglika!! Techniczny strzał z rzutu wolnego i Lehmann nawet się nie ruszył!!! Prowadzimy 2-1!!!!!
santacruz napisał(a)
Remis czelsi i mamy 5 pkt przewagi
A tak mieli nas ścigać![]()
R1D3R napisał(a)
To tylko plotki O Ronaldo. A To powiedział sam C.Ronaldo:
- Nie obchodzi mnie co cały świat mówi o mnie i o mojej przyszłości. Powtarzałem tysiące razy, jakie są moje plany i ludzie powinni sobie w końcu to uświadomić - jestem całkowicie szczęśliwy w United.
- Jestem w życiowej formie i rozgrywam najlepszy sezon mojej kariery piłkarskiej, a czytanie w gazetach o mojej przypuszczalnej przyszłości doprowadza mnie do szału.
- Wściekam się, ale staram się uznać złość za stratę energii, ponieważ nie jest ona warta moich nerwów ani czasu - przyznał.
2 gości