Rewanż za poprzednią edycje MU będzie się musiało bardzo nagimnastykować
Roma to o wiele lepsza drużyna niż rok temu ... i jest teraz "na gazie"

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez santacruz ().
PrzemeK^^ napisał(a)
wolę, żeby MU znowu zdobył tytuł niż Arsenal, a tym bardziej Chelsea
walka o tytuł króla strzelców odbędzie się między Torres'em a Ronaldo
graTTy MU zwyciestwa- szcześliwego, ale tak jak kolega wyżej napisał- liczą się 3 punkty i fotel lidera![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -Edek88 ().
Grigor napisał(a)
to ManU jest stracony
Godlike Cieslak napisał(a)
Ogladalem dzis na sporcie bramki wczorajszego meczu z Boltonem i wniosek:
wkurza mnie ten Ronaldo, strzelil dwie bramki w okno i mysli ze jest dobry xD..
John Sheppard napisał(a)
Saha marnuje okazje że aż miło. Rooney to samo, Tevez też nie jest lepszy. Ale gdy Tevez gra z Rooneyem to ta gra jakoś wygląda. Mimo że bardzo lubię Sahe, to ten piłkarz po kontuzji nie gra już tak dobrze...
John Sheppard napisał(a)
Nie ma co ukrywać, United potrzebny jest klasowy napastnik. Ale nie chcę żeby to był Huntelaar, jakoś nie jestem do niego przekonany. Berbatov już prędzej, ale myślę że warto jest się zastanowić również nad Benzemą. Poza tym, może od przyszłego sezonu w barwach United występować będzie Manucho, więc może być ciekawie.
John Sheppard napisał(a)
Jestem jednak zdania że przede wszystkim należy ściągnąć jakiegoś prawego obrońcę, bo nie ma się co oszukiwać, Brown nie gra tam najlepiej. Nie wiadomo zresztą czy przedłuży kontrakt, więc ta pozycja nie jest dobrze obsadzona i należy to zmienić.
John Sheppard napisał(a)
btw. Kuszczak dostał bardzo wysoka notę(8) od MEN. Po ocenie Crisa(9) była to druga najwyższa nota. Od SS nie było źle, ale cudownie też niedostał 7.
zbanowany26 napisał(a)
Racja ale nie zapomina sie jak sie strzela bramki, RvN tez mial swego czasu dosc dluga blokade po kontuzji
zbanowany26 napisał(a)
Po czesci sie z Toba zgadzam ale trzeba wziac pod uwage jedna rzecz, Huntelaar ze wszystkich nich bedzie najtanszy, mysle ze Ajax wypusci go za okolo 20 mln euro, za Berbatova Tottenham pewnie zazyczy sobie okolo 30
A transfer Beznemy to bedzie powtorka z rozrywki. Czyli jak sprzedaje sie pilkarza we Francji:
Lyon wyjdzie z kwoty 20-25 mln euro, zglosi sie kilku chetnych, wtedy Lyon zaczna podbijac cene o 4-5 mln, przy 40 wszyscy juz pukaja sie w glowe i daja sobie spokoj, a wtedy jak Filip z konopi wyskakuje wujek Romek, lub Ramon Calderon i wyklada 45 baniek![]()
zbanowany26 napisał(a)
Przesadzasz, Brown radzi sobie na prawej obronie bardzo dobrze, a wiedzac ze Neville nie mlodnieje che wynegocjowac sobie godziwe warunki nowego kontraktu, jesli go podpisze nie widze problemu na prawej obronie, gdzie oprocz wymienionej dwojki od biedy moze zagrac tez O'Shea
John Sheppard napisał(a)
W tym sezonie Manchester nie ma lepszego napastnika, więc Saha się do składu łapie, ale gdy pojawi się kolejny napastnik, na dodatek bramkostrzelny... Saha będzie co najwyżej grzał ławę.
John Sheppard napisał(a)
Jeżeli ściągniemy tego pierwszego to musimy liczyć się z wielkim ryzykiem. Jak będzie grał zawodnik nie przyzwyczajony do ligi angielskiej? Jeżeli zadomowi się tak, jak chociażby Tevez, to nic tylko pogratulować i ruszamy po The Treble:D Znacznie gorzej będzie, jeżeli nie przyzwyczai się do tutejszej piłki i będzie tylko cieniem samego siebie. Przy Berbatovie ryzykujemy znacznie mniej. Jest on przyzwyczajony do twardej gry. Potrafi strzelać bramki w Premiership. I jedynym jego problemem będzie poznanie drużyny.
Osobiście nie mam nic do Huntelaara, ale boje się że nie zadomowi się u nas tak szybko, jak byśmy tego chcieli...
John Sheppard napisał(a)
Dobrze to sobie radzi Evra;) W obronie czyści to co musi... i na dodatek włącza się do akcji ofensywnych. Jest świetny technicznie i potrafi dobrze dośrodkować. Obrońca kompletny.
Brown jeszcze jakoś w tej obronie gra, jak ma dobry dzień to wiele akcji zatrzyma. Tyle że na tym się kończy jego popis. W przodzie go w ogóle nie widać. No ale jeszcze mógłbym się z tym pogodzić. Tyle że on chce jeszcze dostać podwyżkę i zarabiać prawie tyle co Ferdinand. Więc, warto zastanowić się czy nie lepiej kupić jakiegoś klasowego prawego obrońce i dać mu podobne zarobki. A wtedy o tę stronę boiska nie będziemy się musieli martwić...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zbanowany26 ().
zbanowany26 napisał(a)
Tyle co Ferdinand? Nie czytalem o tym ale jesli to prawda to juz lekka przeginka, wspomniec nalezy ze Ferdinand i tak zarabia 2 razy za duzo jak na niego, moze i masz racje z tym prawym obronca ale 25 mln funtow za Bosingwe (jak wspomnial drugi kolega) to wieksza przeginka niz przeplacanie Browna, Ferreira do Chelsea tez przechodzil za grube miliony a do dzis nie zachwyca.
zbanowany26 napisał(a)
Co do sytuacji z bramkarzami, to wydaje mi sie ze Edwin sie sypie, nie wytrzymuje, coraz czesciej lapie urazy, drobne bo drobne ale to nie jest dobre dla druzyny gdy 30% meczow broni jeden bramkarz a reszte pozostaly, ciekaw jestem ja zniesie trudy ostatniego sezonu na OT, Schmieichel w jego wieku powiedzial jasno i wyraznie ze nie da rady grac meczu co 3 dni![]()
Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Shepp^^ ().