I to nawet kolosalna. tak samo Rooney

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Red Devi10 napisał(a)
Moim zdaniem nie powinni sprzedawać zawodników tylko kupić nowych, szczególnie na obronę![]()
PeKa napisał(a)
Jeżeli nie odejdzie Ronaldo i Rooney, to będą grali jak dotychczas, może nawet zdominują Premiership na kolejne lata :D... ale chciałbym, żeby Liverpool jeszcze wyprzedził Chelsea w następnym sezonie![]()
PeKa napisał(a)
Jeżeli nie odejdzie Ronaldo i Rooney, to będą grali jak dotychczas, może nawet zdominują Premiership na kolejne lata :D... ale chciałbym, żeby Liverpool jeszcze wyprzedził Chelsea w następnym sezonie![]()
Tukidydes napisał(a)
Czy aby mi sie nie wydaje, ale Manchester przegral Puchar Angli z Chelsea? :tongue: :tongue: :tongue:
.:Alex:. napisał(a)
Chelsea wygralea z Man Utd 1:0
.:Alex:. napisał(a)
Chelsea wygralea z Man Utd 1:0
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez RED DEVIL ().
RED DEVIL napisał(a)
Albo kogoś na lewą stronę bo Giggs odchodzi![]()
![]()
![]()
CzarnyJezdziec napisał(a)
RED DEVIL napisał(a)
Albo kogoś na lewą stronę bo Giggs odchodzi![]()
![]()
![]()
poważnie giggs odchodzi. A gdzie idzie bo ja nic o tym nie słyszałem. słyszałem tylko że rezygnuje z gry w reprezentacji
walczy ale nie wywalczy Ronaldo nigdzie sie nie wybiera.hey ho lets go. napisał(a)
Nie wiem czy wiecie ale Real walczy o Cristiano i jego cena spadła![]()
milkimilki napisał(a)
walczy ale nie wywalczy Ronaldo nigdzie sie nie wybiera.hey ho lets go. napisał(a)
Nie wiem czy wiecie ale Real walczy o Cristiano i jego cena spadła![]()
![]()
4 gości