Manchester United

• Red Devi10 napisał(a)
      Moim zdaniem nie powinni sprzedawać zawodników tylko kupić nowych, szczególnie na obronę ;)

powinni wypozyczyc komus kuszczaka, zeby zdobyl doswiadczenie bo Mu i tak nie bedzie gral jako pierwszy bramkarz...

a w sumie niedlugo meczyk finalu FA cup :D to tylko dwa dni :D:D:D
    • No grają dobrze i stosują bardzo ciekawą taktykę.W tym sezonie pokazali naprawdę wysoką klasę i myślę,że jest się z czego cieszyć.Szczególnie wyróżniam Wayne'a Ronneya i Cristiano Ronaldo.

Ciekawe co Manchester pokaże po wakacjach w nowym sezonie Premiership. :)

Pozdrawiam.
    • Jeżeli nie odejdzie Ronaldo i Rooney, to będą grali jak dotychczas, może nawet zdominują Premiership na kolejne lata :D... ale chciałbym, żeby Liverpool jeszcze wyprzedził Chelsea w następnym sezonie :>
    • PeKa napisał(a)
      Jeżeli nie odejdzie Ronaldo i Rooney, to będą grali jak dotychczas, może nawet zdominują Premiership na kolejne lata :D... ale chciałbym, żeby Liverpool jeszcze wyprzedził Chelsea w następnym sezonie :>

Mam nadzieje że nie odejdą, bo jak by opuścili MU to już kompletna tragedia X(
    • PeKa napisał(a)
      Jeżeli nie odejdzie Ronaldo i Rooney, to będą grali jak dotychczas, może nawet zdominują Premiership na kolejne lata :D... ale chciałbym, żeby Liverpool jeszcze wyprzedził Chelsea w następnym sezonie :>

Rooney ma kontrakt z MU do konca kariery a co najlepsze on nie chce odejsc :D:D:D co do ronaldo to tez nie odejdzie, byly juz pomowienia ze przechodzi do hiszpanii ale ma nowy kontrakt do 2012 roku, a sprzedanie go bylo by najwieksza glupota.... choc sa bardzo kuszace propozycje...
    • Tukidydes napisał(a)
      Czy aby mi sie nie wydaje, ale Manchester przegral Puchar Angli z Chelsea? :tongue: :tongue: :tongue:

Może i przegrał ale za to w lidze pokazał kto tu rządzi :P
    • .:Alex:. napisał(a)
      Chelsea wygralea z Man Utd 1:0

wygrała bo im sędzie pomógł.. powinno byc 1:1 bo strzale giggsa.. pilka calym obwodem przekroczyla linie bramkową, w wiadomosciach sporotowych napisali ze sedzie nie uznał bramki poniewaz giggs faulowal cecha.. to dlaczego nie odgwizdał tego faulu?? to puscil gre dalej, jak sie puszcze gra to powinien tez uznac gola. poza tym przez wi.ększosc czasu to ManU byli góra i to oni stworzyli sobie o wiele wiecej sytualcji bramkowych....
    • No, ja byłem za MU, bo nienawidzę tych butnych niebieskich londyńczyków z trenerem od siedmiu boleści, który myśli, że wygrał roku po roku Puchar UEFA i LM i jest najlepszy :|:/ mają tego Drgbę i Lamparda i niech się cieszą, że są na 2 miejscu i maja Puchar Ligi Angielskiej i Puchar Anglii :/ choć to i tak za dużo :)
    • No proszę państwa...Nowymi nabytkami Manchesteru United zostali Nani i Anderson.

Anderson
      przeważnie środkowy pomocnik, straszny walczak. Myślę jednak, że w tym sezonie będzie raczej grzał ławe, zagra może 15 meczów.

Nani:
      bardzo młody i szybki skrzydłowy, podobny do Cristiano Ronaldo, który bardzo chciał, aby Nani przybył na OT. Jeśli ich współpraca będzie przebiegac dobrze, to będziemy mieli nie tylko najlepsze skrzydła w Anglii, ale także w Europie.
    • RED DEVIL napisał(a)
      Albo kogoś na lewą stronę bo Giggs odchodzi X( X( X(

poważnie giggs odchodzi. A gdzie idzie bo ja nic o tym nie słyszałem. słyszałem tylko że rezygnuje z gry w reprezentacji
    • CzarnyJezdziec napisał(a)
      RED DEVIL napisał(a)
      Albo kogoś na lewą stronę bo Giggs odchodzi X( X( X(

poważnie giggs odchodzi. A gdzie idzie bo ja nic o tym nie słyszałem. słyszałem tylko że rezygnuje z gry w reprezentacji

Ja słyszałem że kończy karierę :D może jednak się namyślił i zrezygnował z gry w reprezentacji ;)
    • milkimilki napisał(a)
      .hey ho lets go. napisał(a)
      Nie wiem czy wiecie ale Real walczy o Cristiano i jego cena spadła :D
      walczy ale nie wywalczy Ronaldo nigdzie sie nie wybiera :D

Real za żadne skarby nie dostanie C.Ronaldo, nie ma takiej opcji ;)