Foster ma chody bo jest anglikiem, a jak wiadomo kibicie angielscy wywierają sporą presje na kluby, bo mają dość "zagranicznych zawodników". Tak jak Real się hiszpanizuje (eee dobre słowo?) tak samo SAF w miarę możliwości wciela do składu anglików. De facto jeśli wszyscy sądzą, że Kuszczak i Foster są równie uzdolnieni (dla mnie to bzdura) to dla mnie jest jasne, że Kuszczak powinien poszukać innego klubu, bo z anglikiem szans nie ma ze względu na pochodzenie.
Bramkarzy w Polsce mamy fenomenalnych, jednak ciężko im się przebić...
Bramkarzy w Polsce mamy fenomenalnych, jednak ciężko im się przebić...
co to miało byc ??
br>

szybko się podnieśli po wpadce z beniaminkiem
pożyjemy zobaczymy;) Oby nie było więcej takich wpadek jak z Burnley
bo 4 tytuł z kolei czeka
Ja słyszałem o 28mln i to już jest bardziej prawdopodobne. Równie dobrze mógłby po części zastąpić w MU Ronaldo (biega, drybluje, strzela, sępi) ale ma mimo wszystko słabszą (zdecydowanie) celność, kiedy poczuje się zbyt pewnie w składzie tak straszliwie sępi że praktycznie wcale nie podaje, no i w siłowej lidze angielskiej jeszcze więcej czasu by się leczył niż w Hiszpanii (gdzie spędza blisko połowę sezonu w szpitalach) więc wydaje mi się wątpliwe żeby spełnił pokładane w nim nadzieje. Okienko transferowe już się kończy więc wątpliwe jest też że w ogóle dojdzie do takiego transferu.

Ale jak mają problem z obrońcami to zadanie będzie mocno utrudnione