push na banie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
No niestety na kilka razy
-
WARHAWKS napisał(a):
Proffesor napisał(a):
Nie możliwe, tak jak wszystkie błędy były nie możliwe
-
Proffesor napisał(a):
WARHAWKS napisał(a):
Proffesor napisał(a):
-
Chcieli 100 ale to za dużo max 5dyszek czekamy na wiewiorke czy się zgodzi
-
No faktycznie, wszyscy zbanowani, tylko ciekawe czy na stałe czy nie? Ja ich na zbanowanych pręgierzu tu nie widzę, więc myślę, że chyba wrócą.
-
Proffesor napisał(a):
WARHAWKS napisał(a):
Proffesor napisał(a):
myśle, że wszystko jasne, dziękuje
p.s nie myślałeś o uczciwej grze pod pseudonimem sosnowiec? -
Apofis napisał(a):
No faktycznie, wszyscy zbanowani, tylko ciekawe czy na stałe czy nie? Ja ich na zbanowanych pręgierzu tu nie widzę, więc myślę, że chyba wrócą.
żART dlaczego pusherowi scruple-tfuuu nie zostalo odiete eko, badania oraz flote ? 80% konta zostalo zbudowane dzieki błedu gryswiadomie wykorzystywał bład a mimo to nie został dotkliwie ukarany i w dalszym ciagu moze korzystac z nielegalnych zasobow .
Czy uwazasz ze to jest fair play?
edit" juz pomijajac FAKT ze rosnie po 36kkk na dobe
prnt.sc/1026rffPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bad.Whisky ().
-
Bad.Whisky napisał(a):
Nie wszyscy
-
Zakładka Pomoc w stopce strony:
Zasady i problemy
(wiki.ogame.org/index.php/Tutorial:Rules_and_Problems)
Co mogę zrobić, jeśli zostanę zbanowany?
Jeśli zostaniesz zbanowany, powinieneś skontaktować się z odpowiedzialnym operatorem gry. Podczas próby zalogowania się wyskakuje okienko, w którym można znaleźć informacje o przyczynie blokady, czasie jej trwania oraz łącze do pomocy. Możesz skontaktować się z zespołem poprzez System wsparcia - otwórz zgłoszenie. Szybkim sposobem skontaktowania się z operatorem gry jest czat IRC. Prosimy nie próbować kontaktować się z operatorem gry przez e-mail, PM (forum) lub wiadomość w grze i w żadnym wypadku nie omawiać swojego zakazu na forum lub na publicznym kanale IRC. Wszystkie rozmowy o banach muszą być prywatne: między właścicielem zablokowanego konta (właścicielem e-maila zarejestrowanego na koncie) a odpowiedzialnym operatorem gry. Szczerość i uprzejmość to najlepsze sposoby na podejście do członka zespołu. Musisz wiedzieć, że zespół jest tutaj, aby Ci pomóc, przeprowadzić Cię przez zasady, a wszystkie zakazy są sposobem na zapewnienie czystego środowiska gry, równe szanse rozwoju dla wszystkich kont i fair play. Jeśli nie jesteś zadowolony z decyzji GO lub masz reklamację dotyczącą jego / jej usług, możesz również skontaktować się z odpowiedzialnym Super Operatorem Gry za pośrednictwem Systemu Wsparcia lub IRC.
ahahahah
niech ktoś wreszcie wyciągnie kabel zasilający od tej gierki129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
RUDY OSZUST SUPER MODERATOREM FORUM
-
Bad.Whisky napisał(a):
żART dlaczego pusherowi scruple-tfuuu nie zostalo odiete eko, badania oraz flote ? 80% konta zostalo zbudowane dzieki błedu gry
105kkk zniszczonych daje 21kkk punktów - spalanie. Starty na odkrywcy to 10kkk punktów
Ciekawe co konto Risinga robiło z surowcami. Hmm -
Tak w ogóle najprostszym rozwiązaniem problemów z botami puszerami itp. było by stworzenie specjalnego uni w którym lądowały by konta na banie. na zasadzie jeden ban za bot pusz multi lądujesz w tym uni gdzie nie ma zasad
W tym przypadku ci co nie radzą sobie z uczciwą grą lądują w uni gdzie mogą się prześcigać w pomysłach jak można tu zrobić coś złego ;). Nie tracą konta co ograniczyło by zakładanie kont na innych uni.
-
Bad.Whisky napisał(a):
Apofis napisał(a):
swiadomie wykorzystywał bład a mimo to nie został dotkliwie ukarany i w dalszym ciagu moze korzystac z nielegalnych zasobow .
Czy uwazasz ze to jest fair play?
edit" juz pomijajac FAKT ze rosnie po 36kkk na dobe
prnt.sc/1026rff
-
Bo się zesram ze śmiechu, krysztaly znów na banie - pewnie wszyscy znów za wulgi/ bash
-
scruple stwierdził, że te przelewy do arta to troche za dużo go wychodzą i takie abusowanie handlarza nie na jego kieszeń a wystarczy ściągnać U na koncie X, pograć 2 dni z innego IP i nikt niczego nam nie może zarzucić
A tu coś ciekawszego, trochę tych kont zbanowali razem z puszerkami, do tego mają po 0 pkt i nie istnieją w bazie, czyżby to na nich trzymana była surka jeszcze za czasów rynku albo innych bugów? W momencie wyczerpania zasobów - ciach kasacja konta i nara. Widzę, że to grubszy temat niż banalne klonowanie floty albo abusowanie handlarza. Nie ma to tamto, zayebiście sie tam bawiliście, czy był chociaż jeden bug z którego nie skorzystaliście??
-
Mnie również zdziwiło, że scurple nie zawisnął za jaja jak inni, ale dzięki @Dobrygracz za materiał dowodowy.
-
@Dobrygracz
To pewnie konta spamowe które spamują po całym ogame i jedno konto do szpiegowania:
2021-02-20 elam PUSH_1 - > b 11.049.168.468 2018-10-23 2021-02-20 Krystian PUSH_1 - > b 3.621.406.484 2018-10-23 2021-02-20 Madzia PUSH_1 - > b 1.551.558.274 2018-10-23 2021-02-20 Luther PUSH_1 - > b 1.663.116.785 2018-10-23 2021-02-20 Pablo PUSH_1 - > b 1.541.484.512 2018-10-23 2021-02-20 Stadtholder Sirius - - > b 7 2021-02-18 2021-02-20 Constable Uranus - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Marshal Davida - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Czar Sagan - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Consul Mars - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Renegade Orbit - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Chancellor Klio - - > b 0 2021-02-18 2021-02-20 Chancellor Themis - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Bandit Midas - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Bandit Archer - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Lord Kepler - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Geologist Cupid - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Commodore Antimatter - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Commander Castor - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 Commodore Ferret - - > b 0 2021-02-19 2021-02-20 President Leda - - > b 0 2021-02-19
W 4 dni zbanowanych zostało 1568 kont na PL i tylko 60 miało jakieś punkty.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
powyginany drucik napisał(a):
Bad.Whisky napisał(a):
żART dlaczego pusherowi scruple-tfuuu nie zostalo odiete eko, badania oraz flote ? 80% konta zostalo zbudowane dzieki błedu gry
105kkk zniszczonych daje 21kkk punktów - spalanie. Starty na odkrywcy to 10kkk punktów
Ciekawe co konto Risinga robiło z surowcami. Hmm
zniszczone militarne scruple 107.515.915.524
prnt.sc/102ibni
stracone militarne scruple 14.850.280.055
prnt.sc/102ici0
Kolejny raz podajesz nieprawdziwe dane , pytanie tylko po co.
Nie dosc ze to co mu zostawiliscie to grubo zawyzona wartosc , to jeszcze ex a moze obecna operatorka gry wprowadza ludzi znowu w blad konkretnie w tej sprawie , dziwny zbieg okolicznosci ze znowu stoi w obronie ww puszerow i oszustow
z PUSH_1 nad ktorymi miala piecze przez caly czas.
szczegolowa analiza - dobre sobie - analize to moge ci na szybko zrobic w 3 min , i wyjdzie jak bardzo zawyzyliscie to co mu zostalo. zostawiliscie Cie mu niecaly miesiac temu
5.3 banki na koncie w tym astro 33
uczciwe of kors zrobione .
25.01.2021 ma 5.309.448.522 pkt
prnt.sc/102jlek
a niecaly miesiac pozniej juz tak
21.02.2021 ma 7.829.724.205 pkt
prnt.sc/102jag3
policze sam roznice bo wg Ciebie wyjdzie ze w miesiac urosl 100kk .
2.520.275.683 - tyle sobie przyrosnoł , to pewnie z tego astro.
A teraz do uczciwie grajacych - kto z was ma tyle pkt na calym swoim koncie ktore prowadzi od poczatku to co niejakie scruple praktycznie po banie jest w stanie zrobic w miesiac?.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez el bosso siklent ().
-
el bosso siklent napisał(a):
A teraz do uczciwie grajacych - kto z was ma tyle pkt na calym swoim koncie ktore prowadzi od poczatku to co niejakie scruple praktycznie po banie jest w stanie zrobic w miesiac?.
-
I am back napisał(a):
A teraz do uczciwie grajacych - kto z was ma tyle pkt na calym swoim koncie ktore prowadzi od poczatku to co niejakie scruple praktycznie po banie jest w stanie zrobic w miesiac?.
-
@19dawid45
Zgadzam się.
Chłopaczki byli tak pazerni i chcieli błyszczeć że aż za bardzo.
Robienie milionowych przyrostów, miliardy surowców na kontach i co liczyli że nikt tego nie zauważy ?
Szkoda mi tylko zwykłych dzieciaków z tego uni, którzy kupowali anty rozwijali konta a byli potem atakowani przez takie łajzy.
Ciekawe jakie będą dalsze losy Virgo ?
Bo co admini powiedzą gramy dalej i nic się nie stało ?
Sorry było 5-10 oszustów którzy rozwalili cały serwer i przez których gracze odpuścili ale teraz już jest w porządku - wszystko załatwiliśmy ?
Tu jest najgorsza padaka według mnie.
Bierność teamu na tę całą akcję miała wpływ na cały serwer.
Z resztą to samo jest na Tucanie.
Top 1 ma metal na 53 lvl i astro na 29 a nadprzestrzenny na 24.129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
RUDY OSZUST SUPER MODERATOREM FORUM
-
Na Tucanie nie ma juz naszego top 1 ani top 2
uchował sie tylko Jean Valjean z 400 kk pkt ale on i tak nie gra. Gra wrócila troche chociaz na normalne tory. Zobaczymy czy na długo bo błędów podobno jest kilka a nie jeden
-
Astrofizyka : Wymagane surowce
zaczne od poziomu 25- taki obecnie ja posiadam a dwa oczka wyzej pl1
poziom 25 metal: 2,722 Mld (kkk) kryształ: 5,445 Mld (kkk) deuter: 2,722 Mld (kkk)
poziom 26 metal: 4,764 Mld kryształ: 9,529 Mld deuter: 4,764 Mld
poziom 27 metal: 8,337 Mld kryształ: 16,675 Mld deuter: 8,337 Mld
poziom 28 metal: 14,591 Mld kryształ: 29,182 Mdl deuter: 14,591 Mdl
poziom 29 metal: 25,534 Mld kryształ: 51,068 Mld deuter: 25,534 Mld
poziom 30 metal: 44,685 Mld kryształ: 89,370 Mld deuter: 44,685 Mld
poziom 31 metal: 78,199 Mld kryształ: 156,398 Mld deuter:78,199 Mld
poziom 32 metal: 136,848 Mld kryształ: 273,696 Mld deuter: 136,848 Mld
poziom 33 metal: 239,484 Mld kryształ: 478,969 Mld deuter: 239,484 Mld - ASTRO GRACZY PUSH
łaczny koszt od poziomu 25 do 33 poziomu - prnt.sc/102lxef
poziom 34 metal: 419,098 Mld kryształ: 838,196 Mld deuter:419,098 Mld - właczone astro graczy push
na zadnym starym uni nikt nie dysponował TAKIMI surowcami !!
edit: A jakie surowce włozyli w EKOby je rozbudowac do xxx poziomu
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bad.Whisky ().
-
19dawid45 napisał(a):
TY bo to na Virgo artyści polecieli z tym na całego nie patrząc na to że każdy widzi jak jest. I jeszcze bezczelnie się wypierają . Żeby tego było mało to się spinają do reszty jacy to są kozacy i co komu oni nie zrobią po fuzji a prawda jest taka że jak na Quantum grali to .... nic nie ugrali a czasami tylko uciekali ... gdyby nie bugi dalej by to robili tylko teraz mają sprzęt to kozaki... sprzęt robiony na wałach
-
Właśnie próbuje i ma rację
I am back.
Mają bany bo na to zasłużyli..
Wreście na uni Virgo jest spokojnie i można se po grać. -
I am back napisał(a):
19dawid45 napisał(a):
TY bo to na Virgo artyści polecieli z tym na całego nie patrząc na to że każdy widzi jak jest. I jeszcze bezczelnie się wypierają . Żeby tego było mało to się spinają do reszty jacy to są kozacy i co komu oni nie zrobią po fuzji a prawda jest taka że jak na Quantum grali to .... nic nie ugrali a czasami tylko uciekali ... gdyby nie bugi dalej by to robili tylko teraz mają sprzęt to kozaki... sprzęt robiony na wałach
Co do banów: mam nadzieję że to permy a błędy i lewe konta zostaną wykasowane. Wymagamy uczciwej gry i uczciwej konkurencjiOby te gałgany już nie wróciły
-
19dawid45 napisał(a):
Co do banów: mam nadzieję że to permy a błędy i lewe konta zostaną wykasowane.
No moze nie do konca by sie wyjasnilo, bo zostaje jeszcze kwestia multikont wszelkiego rodzaju... -
I am back napisał(a):
Nigdzie nie napisalem, ze nie jest tak jak TY to opisales. Ale to juz sie robi maslo maslane z tematu. Dzien w dzien linki do statystyk, do przyrostow a z teamu i tak nikt sie nie odzywa. Jedynie Dagmara czasem cos probuje wyjasnic. Poszly konta na bany to sugeruje cierpliwie poczekac na dalszy rozwoj sytuacji zamiast szukac argumentow do dywagacji. Powiedziane a raczej napisane zostalo juz wiele. I ciagle powtarza sie to co juz bylo...
Lwica jest boska :) -
znowu wprowadzasz graczy w blad.
zniszczone militarne scruple 107.515.915.524
prnt.sc/102ibni
stracone militarne scruple 14.850.280.055
prnt.sc/102ici0
Kolejny raz podajesz nieprawdziwe dane , pytanie tylko po co.
Starrk napisał(a):
W okresie między Startem a nerfem Odkrywcy (9 miesięcy) elam zrobił 34,9kkk zniszczonych, co daje 6,98kkkk surowca do dyspozycji.
W poprzednim temacie przed kasacją postów bardzo chwaliliście Starrka za takie podsumowanie i poprosiliście go żeby zrobił dla innych graczy. Dokładnie jak on zrobiłam dla punktów które zrobił w czasie ekspedycji. To mnie hejtujecie za takie coś a jego chcieliście zalizać. Tylko on udowodnił że Elam miał dużo mniej surowców.
Ja w swój program wrzucałam wszystko, PZ, straty, spalanie. Mi spalanie floty zjadło 22% zysków. Czyli odejmując od 11kkk punktów 25% zostaje nam 8kkk punktów. Rising przed zmianą ekspedycji we wrześniu miał niecałe 4kkk punktów. Czyli miał mniej niż wskazuje PZ. Wielkość floty nie ma znaczenia. Startowałam z flotą 40kk a kończyłam ekspedycje z 700kk i zawsze zjadało ok 22
3,8kkk punktów straconych militarnych rising miał doliczone gdy team mu odjął punkty.
prnt.sc/102syxt
prnt.sc/102t0hm
Do innych punktów ciężko się odnieść bo ekspedycje są szablonowe. Wiadomo ile trafia na PZ. Wiadomo jakie straty.
znowu stoi w obronie ww puszerow i oszustow
Tylko piszecie że ma 80% punktów nadal lewo zrobionych.
- mieć już wcześniej zgromadzone
- zezłomować kogoś - martwe uni
- złamać zasady gry.
Na pewno jest pod obserwacją teamu więc jeżeli jego przyrosty są teraz lewe to poleci na bana jak jego sojusznicy.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
Ciapka , twoj post to jakiś Żart !
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0