OKA: Dzień 4
-
-
było to uniwersum nr 50
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta -
uni 50Taaaaaaaa
_____
| Y2K |
``````\
.......___\__
___ / **** \======#
;|_KOMORNIC_\\\
(@=@=@=@=@) -
Uniwersum 50 (pierwsze polskie speeduni).
-
-
Universum 50Start 2005 r.
1) uni7 [Dragon Squad] (off)
2) uni39 [AVALON] --> Nekkar (U/off)
3) Andromeda [GORNICY] (off)
4) Libra [KGH] (U/off)
5) Quasar [MUMINKI] (on) -
Było to Uniwersum 50.
-
Było to uniwersum nr. 50
-
50
-
Uniwersum 50
Otwarcie 4.01.2007 -
Uniwersum 50A tak serio, to nie ma znaczenia czy jesteś papieżem, czy Barackiem Obamą, czy też Bono albo Björk – niektórzy ludzie będą cię uwielbiać, a niektórzy nienawidzić. Możesz być kolesiem wałęsającym się po ulicach albo najsławniejszą osobą na świecie, to bez znaczenia. Niezgoda i opozycja są, niestety, częścią człowieczeństwa. Nie znam jeszcze artysty, który by nie zaznał jakiejś formy krytyki.
-
Universum 50
-
u50Shadow Company
Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością -
uniwersum 50, otwarte 4 stycznia 2007
-
Universum 50
-
Uniwersum 50.Zibal PL S&D 2 Edycja Postrach Księżyców
-
Universum 50
-
uniwersum 50
-
U 50
-
Universum 50
-
Uni 50
-
Odp : universum 50
-
50"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
Postawienie kropki jest jak dla mnie zbyt obcesowe. Wielokropek to coś jakby niedopowiedzenie, stawianie go w zdaniu może faktycznie stworzyć problem.
Cecha ludzi po 40-roku życia, którzy niosą ze sobą pewien ciężar komunikacyjny w internecie"
Brytyjski lingwista David Crystal -
odpowiedź:
miało numer 50rachu ciachu i do piachuLeo - Draco - Deimos - Izar - Libra - Galatea
-
50
-
u50Legen -wait for it- dary
-
50
-
50
-
50Gracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo , z góry dzieki
Gracz : lub przestał ,
sorki
Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło -
UNI 50.UNI JAPETUS: 138 ST (148028,45%) / 2 ST (19739%)
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-