Ardnas napisał(a):
albo dok sojusznicy
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
Tylko Silos na 18 lvlCzy moderatorom płacą za każdy usunięty post??
-
Depozyt to będzie kwintesencja najbardziej bezużytecznego budynku wymaksowanego u niektórych na wysoki level. xD
-
Hahohe napisał(a):
Depozyt to będzie kwintesencja najbardziej bezużytecznego budynku wymaksowanego u niektórych na wysoki level.
Edit: Dok przynajmniej nie zajmował pól na planecie -
Prosimy o zamknięcie tego tematu.
Gracze już nic tutaj nowego nie wnoszą.
PS. Kolejne usunięcia, będą zastępowane nowymi."Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
Postawienie kropki jest jak dla mnie zbyt obcesowe. Wielokropek to coś jakby niedopowiedzenie, stawianie go w zdaniu może faktycznie stworzyć problem.
Cecha ludzi po 40-roku życia, którzy niosą ze sobą pewien ciężar komunikacyjny w internecie"
Brytyjski lingwista David Crystal -
Dziwię się, że nikt nie wpadł by wczas eventu na chwilę przywrócić skrytki metalu i innych i je oferować, ewentualnie magazyny na księżycu. Dajcie spokój, to nie pierwszy i nie ostatni event w ogame np. 10lecie i nie zakładałbym, że się powtórzy w tej formie. 20lecie będzie bodajże za rok, a ja czekam na grawitony, a nie takie pierdoły.
-
Ja czekam na powtorke. Bankowo powtorzy sie wielokrotnie w tej formie.
Nie po to Zygfryd programował tyle zeby 2 razy to puścic tylko.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Puszczą jak spadnie aktywność, trzeba się umówić ze wszystkimi graczami na świecie żeby na 1 tydzień zapieli urlop XD.
Alternatywnie jak tego typu tematy ucichną, to bach, event z nagrodami. Trzeba tylko chcieć nie chcieć. -
Dzień dobry
Nie wiem jak inni gracze,
Ale ja już się bardzo stęskniłem za Eventem.
Dali mi cukierka z tak dobrej partii smakował zacnie chciałbym ponownie się poczestować.
Ileż było dodatkowej frajdy zaglądać na Ogame.
Poproszę czym prędzej powtórkę tego zacnego pomysłu.
Pozdrawiam
MagnetoPozdrawiam
Magneto -
Prosimy o zamknięcie tematu.
Tutaj już nic ciekawego się nie dowiemy.
z góry dziekujemy"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
Postawienie kropki jest jak dla mnie zbyt obcesowe. Wielokropek to coś jakby niedopowiedzenie, stawianie go w zdaniu może faktycznie stworzyć problem.
Cecha ludzi po 40-roku życia, którzy niosą ze sobą pewien ciężar komunikacyjny w internecie"
TaurekGary napisał(a):
Prosimy o zamknięcie tematu.
Tutaj już nic ciekawego się nie dowiemy.
@Art możesz coś powiedzieć odnośnie planowanej częstotliwości eventów, żeby można było się lepiej strategicznie przygotować?
Lwica jest boska :) -
Nie mam konkretnej daty, ale szykuje się już kolejna edycja Także jeszcze trochę cierpliwości
-
Jak tam wiadomo juz cos moze wiecej ? orientacyjnie jeszcze w styczniu ?
-
"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
dajcie spokój z tym eventem. Pic na wode to wszystkoin prinicipio erat Verbum, et Verbum erat apud Deum, et Deus erat Verbum
-
Mi dał 85 mln pkt za free, to nie taki picBOSS OGAME
-
Edycja 3 eventu startuje już dziś: board.en.ogame.gameforge.com/i…8-01-reward-system-event/
Można domniemywać, że będzie się to teraz odbywać wraz z otwieraniem nowych uniwersów, czyli mniej więcej 6-8 tygodni. -
Macmichael1 napisał(a):
Edycja 3 eventu startuje już dziś: board.en.ogame.gameforge.com/i…8-01-reward-system-event/
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Informacja myślę, że wkrótce się pojawi.
-
Ruda napisał(a):
nformacja myślę, że wkrótce się pojawi.
-
Przeciez pisze jasno. Dzis 14:00
licze na dok wiadomo + roboty / nanity...w sumie kopalnia tez moze bycBOSS OGAME -
Apofis napisał(a):
Ruda napisał(a):
nformacja myślę, że wkrótce się pojawi.
-
Ruda napisał(a):
nformacja pojawiła się na Forach o godzinie 10. Na naszym Foru
-
-
powyginany drucik napisał(a):
Tylko nie DOK... błagam
-
Dok nie.. dok ssie xD
-
Stawiam na depozyt.
-
Oby dokBOSS OGAME
-
Apofis napisał(a):
Ruda napisał(a):
nformacja pojawiła się na Forach o godzinie 10. Na naszym Foru
Nasze forum to stek bzdur pisanych przez niby adminów.in prinicipio erat Verbum, et Verbum erat apud Deum, et Deus erat Verbum -
droga wolna umiesz jezyk ? to sioBOSS OGAME
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-