W Twoim przypadku zefir, nie ma możliwości, żeby nie było miło Ja na 13 poziom MSBN też nie mam zamiaru narzekać
Lwica jest boska :)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Starrk napisał(a):
@zefir z tego co mi wiadomo to boosty do ilości flot/ekspów nie sumują się. Tzn możesz mieć aktywny tylko jeden na raz.
magneto_one napisał(a):
Boję się badań że mi coś wskoczy co już mam na wysokim lvl.
silver88 napisał(a):
PO prostu - mechanika jak zwykle spi... zepsuta.
I am back napisał(a):
Ale czy mechanika wplywa na decyzje gracza, ze ten musi miec odpalone badanie na kilka tygodni czy miesiecy? Jeden zapusci badanie
silver88 napisał(a):
ale to oznacza, że GF sra na sporą część graczy ( w sumie nie wiem jakie są statystyki - ilu ludzi gra na nowych uni a ilu na takich powyżej pół roku?) - obstawiam że jest jednak przewaga w prawą stronę. Tak czy siak, konkurs nie jest zrównoważony, tylko premiuje kogoś, kto zaczyna (nic zaskakującego - potencjalnie z takiego gościa GF ma najwięcej kasy).
cokolwiek napisał(a):
duża wartość budynku czy badania - ale efekt rzeczywisty - niewielki / pomijalnie mały).
cokolwiek napisał(a):
Nie zgodzę się - konkurs mega premiuje starych graczy - bo wartość nagrody zależy od poziomu posiadanego badania / budynku (inna sprawa, że to jest tylko puste nabijanie rankingu - duża wartość budynku czy badania - ale efekt rzeczywisty - niewielki / pomijalnie mały).
skorek napisał(a):
Bardziej chodziło mi o to kiedy warto sztab uaktywnić.
2 gości