Jeśli będą takie nagrody, jak na testowym, to może nawet odkopię jakieś konto i wykupię na nim sztab. Jeśli znerfia nagrody, to będzie opcja wykorzystywana przeze mnie równie często co licytator

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Starrk napisał(a):
@buleon ale @edes miał na myśli gamonia @ale cios antynazista![]()
Szczerze to wszystko zależy od częstotliwości tych eventów w grze. Raz do roku? Ok, nietrafiona inwestycja. Co miesiąc? Przetopić konto na jedną kopalnię mety na pozycji 8 i odcinać kupony z kolejnych eventów
cichah2o napisał(a):
Testował ktoś jak zadziała dodanie lvl do badania albo do kopalni metalu w sytuacji gdy na planecie będzie aktywne badanie albo budowa budynku?
Np badam spalinowy na 20 lvl, czy jak aktywuję nagrodę co dodaje lvl do spalinowego, to anuluje mi badanie i dostanę zwrot surki i lvl 20 badania? Czy może doda mi lvl badania na 20, a badanie nadal będzie trwało i zbada się 21 lvl? Czy może jeszcze coś innego? TO samo z kopalnią metalu...
Apofis napisał(a):
Helping Hand
Complete Fleet tasks with mission: Defend for 2 hours in total
Czy to jest zatrzymanie floty u kogoś zaprzyjaźnionego?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez I am back ().
Starrk napisał(a):
temu burakowi top 1 to nic nie dawaj"
Starrk napisał(a):
Spójrzmy z szerszej perspektywy. Spawacz musi harować na te 8k miesięcznie, ale patologia dostanie socjalne mieszkanie, dodatki i pięćset plus siedząc na dupie. Patrząc z szerszej perspektywy: z czego ten biedny podatnik ma się cieszyć?
Ja Ci powiem, z czego ja bym się cieszył: gdyby wprowadzili do gry statek i mechanikę oblężenia z opcjami czasowymi dostępnymi dla ekspedycji/zatrzymaj. Po osiągnięciu jakiegośtam czasu oblężenia przejęlibyśmy cudzą planetę. Po przejęciu wszystkich przegrany ma skasowane konto. To by mnie uczyniło kontent![]()
Kapitalizm, dziel i rządź.
Art napisał(a):
Lista nagród nie jest jeszcze podana do publicznej wiadomości.
Btw. Nasz wewnętrzny tłumacz wpadł na pomysł, aby jednak nie nazwać tego Trytem tylko Trycjum :x
Art napisał(a):
Btw. Nasz wewnętrzny tłumacz wpadł na pomysł, aby jednak nie nazwać tego Trytem tylko Trycjum :x
Art napisał(a):