Jeśli będą takie nagrody, jak na testowym, to może nawet odkopię jakieś konto i wykupię na nim sztab. Jeśli znerfia nagrody, to będzie opcja wykorzystywana przeze mnie równie często co licytator
![:D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/biggrin.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Starrk napisał(a):
@buleon ale @edes miał na myśli gamonia @ale cios antynazista![]()
Szczerze to wszystko zależy od częstotliwości tych eventów w grze. Raz do roku? Ok, nietrafiona inwestycja. Co miesiąc? Przetopić konto na jedną kopalnię mety na pozycji 8 i odcinać kupony z kolejnych eventów
cichah2o napisał(a):
Testował ktoś jak zadziała dodanie lvl do badania albo do kopalni metalu w sytuacji gdy na planecie będzie aktywne badanie albo budowa budynku?
Np badam spalinowy na 20 lvl, czy jak aktywuję nagrodę co dodaje lvl do spalinowego, to anuluje mi badanie i dostanę zwrot surki i lvl 20 badania? Czy może doda mi lvl badania na 20, a badanie nadal będzie trwało i zbada się 21 lvl? Czy może jeszcze coś innego? TO samo z kopalnią metalu...
Apofis napisał(a):
Helping Hand
Complete Fleet tasks with mission: Defend for 2 hours in total
Czy to jest zatrzymanie floty u kogoś zaprzyjaźnionego?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez I am back ().
Starrk napisał(a):
temu burakowi top 1 to nic nie dawaj"
Starrk napisał(a):
Spójrzmy z szerszej perspektywy. Spawacz musi harować na te 8k miesięcznie, ale patologia dostanie socjalne mieszkanie, dodatki i pięćset plus siedząc na dupie. Patrząc z szerszej perspektywy: z czego ten biedny podatnik ma się cieszyć?
Ja Ci powiem, z czego ja bym się cieszył: gdyby wprowadzili do gry statek i mechanikę oblężenia z opcjami czasowymi dostępnymi dla ekspedycji/zatrzymaj. Po osiągnięciu jakiegośtam czasu oblężenia przejęlibyśmy cudzą planetę. Po przejęciu wszystkich przegrany ma skasowane konto. To by mnie uczyniło kontent![]()
Kapitalizm, dziel i rządź.
Art napisał(a):
Lista nagród nie jest jeszcze podana do publicznej wiadomości.
Btw. Nasz wewnętrzny tłumacz wpadł na pomysł, aby jednak nie nazwać tego Trytem tylko Trycjum :x
Art napisał(a):
Btw. Nasz wewnętrzny tłumacz wpadł na pomysł, aby jednak nie nazwać tego Trytem tylko Trycjum :x
Art napisał(a):