Idzie mi badanie i dostałem zadanie zbuduj labek więc 200 trytu w plecy.
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Freon napisał(a):
Dla graczy którzy mają naprawdę dużo pkt i pewnie wrzucają jakieś tam pln są to ochłapy no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
wampek napisał(a):
Swoją drogą zauważyliście, że o ile początkowo za piątą rangę można było zgarnąć 5 generałów, to obecnie jest już tylko jeden?
Nonick napisał(a):
Ten event zostanie z nami już na stałe?
Muniek napisał(a):
czy ktos wyczytał na forach zagranicznych jakoby od 1.01.2021 miała ruszyć nowa edycja eventu ?
ackra napisał(a):
Tak, gram eko, lotki nie mam i wszystkie planety tak samo rozbudowane, potrzebuję 7,557kkk metalu i 2,292kkk kryształu żeby zrobić dzisiejsze 3 zadania. Nie mam 1/3 tego nawet na FSie. Na planetach może się z 1/20 zbierze.
ackra napisał(a):
Fakt, o wiele mniejsze, ale mimo wszystko nie skorzystam z tej rady.roermond napisał(a):
Przy okazji zamiast budować można też użyć opcji zburz.Wychodzi o wiele taniej a zadanie zaliczone.
Nagrody nie są warte stracenia tej ilości sury
cichah2o napisał(a):
Jak zaczniesz wyburzać to nie da rady tego anulować, aby się nie wyburzyło?
Avinashi napisał(a):
Zauważ, że tam pisze o rozpoczęciu budowy kopalni, a nie że masz ją skończyć..
Avinashi napisał(a):
bez urazy, ale Ty byłeś GO? w czipsach wygrałeś plakietkę czy jak? bo jak tam czytam Twoje posty to tak by wychodziło.... włączasz wyburzanie kopalni i zaraz po tym anulujesz to wyburzanie. koszt jaki masz podany tak samo jak w przypadku wyłączenia budowy kopalni jest zwracany w 100% więc NIC nie stracisz...
Avinashi napisał(a):
w czipsach wygrałeś plakietkę czy jak?
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez ackra ().
ackra napisał(a):
aby rozpocząć trzeba mieć odpowiednią ilość suryAvinashi napisał(a):
Zauważ, że tam pisze o rozpoczęciu budowy kopalni, a nie że masz ją skończyć..
Apofis napisał(a):
Ktoś używał tych paczek surowców? Jak to liczy wydobycie z kopalń + dopalacze? plus pełzacze + 25% bonus zbieracza? Czy czegoś nie liczy?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ackra ().
ackra napisał(a):
Jak klikniesz w paczkę masz dokładną ilość surowców jaką zawiera, u mnie to wygląda tak:Apofis napisał(a):
Ktoś używał tych paczek surowców? Jak to liczy wydobycie z kopalń + dopalacze? plus pełzacze + 25% bonus zbieracza? Czy czegoś nie liczy?
Pełny Pakiet Surowców
Ekwipunek: 1
Otrzymujesz pełną dzienną produkcję surowców ze wszystkich Twoich planet: 91.600.681 metal, 28.067.761 kryształ i 29.593.164 deuter.
sanvean napisał(a):
dasz radę. Nie ma co narzekać.
ackra napisał(a):
Jak klikniesz w paczkę masz dokładną ilość surowców jaką zawiera, u mnie to wygląda tak:Apofis napisał(a):
Pełny Pakiet Surny Pakiet Surowców
Ekwipunek: 1
Otrzymujesz pełną dzienną produkcję surowców ze wszystkich Twoich planet: 390.091.416 metal, 104.062.992 kryształ i 81.740.328 deuter.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
sanvean napisał(a):
Hmm... wybacz, ale tak się zastanawiam - czy narzekasz tylko dla samego narzekania?
Pokazałeś screena, że masz kopalnię metalu na 46 poziomie i jaki to straszny koszt. Ale produkcję metalu masz na poziomie 91kk?? To jakie masz poziomy na innych planetach?
Ja mam 41lvl na wszystkich i przy takim poziomie w paczce mam 265kk
Sprawdź ile kosztuje wyburzenie (i zaraz później jego anulowanie - to nie ma się opłacać, to tylko chwilowe) na planecie gdzie masz najniższy poziom kopalni. wyjdzie niewiele ponad 1kk metalu i trochę krisu - dasz radę. Nie ma co narzekać.
Muniek napisał(a):
czy ktos wyczytał na forach zagranicznych jakoby od 1.01.2021 miała ruszyć nowa edycja eventu ?
ackra napisał(a):
Na ekstraktor udało mi się uzbierać przed 14:00 więc jestem 400 punktów do tyłu a nie 600
Muniek napisał(a):
Muniek napisał(a):
Avinashi napisał(a):
skoro udało Ci się uzbierać na rozpoczęcie budowy deuteru na 40 lvl
ackra napisał(a):
W Twoim cytacie są dane paczki z planety z mniejszymi magazynami bo paczka daje tylko do pojemności magazynów. Zedytowałem tamten post przed wstawieniem Twojego i jest większa ilość surowców w paczce.
ackra napisał(a):
na 39 a nie 40, mam jeszcze dwie planety na 38 a były 3
kermit napisał(a):
To i tak coś słabo, nie rozumiem. U mnie 14 planet 46/38/39 czyli prawie to samo co u ciebie i w paczkach 668kk mety/137kk krisu/ 94kk deu
kermit napisał(a):
To i tak coś słabo, nie rozumiem. U mnie 14 planet 46/38/39 czyli prawie to samo co u ciebie i w paczkach 668kk mety/137kk krisu/ 94kk deu
Avinashi napisał(a):
sugerowałam się postem gdzie był screen z kopalniami 46 39 39. nie jestem wróżką, by wiedzieć, że masz jeszcze gdzieś 38 lvl dexu