PacSzaman napisał(a):
nie no rozumiem wszystko fajnie ale bez przesady ze mam bombke zrobic z ogame to sie na konkurs nadaje a nie na zadaniew takim wypadku kazdy by po 1 pkt dostal nie wazne jaka ta bombka by była ładna brzydka no kurna bez jaj proszeAvinashi napisał(a):
żeby to jeszcze pytanie było!PacSzaman napisał(a):
te pytanie o bombki to jakies jaja?
@Art to jakis troll czy co z tą bombką?
Ogłoszenie OKA - Dyskusje
-
-
I am back napisał(a):
PacSzaman napisał(a):
Avinashi napisał(a):
PacSzaman napisał(a):
te pytanie o bombki to jakies jaja?
tak tak masz racje -
kasai napisał(a):
Pamietajcie, ze forma jest dowolna
Painta to jeszcze jakoś idzie ale coś więcej... -
PacSzaman napisał(a):
dobra wygrales juz sie nie odzywam
tak tak masz racje
-
powyginany drucik napisał(a):
kasai napisał(a):
Painta to jeszcze jakoś idzie ale coś więcej...
Jestem i mnie nie ma ^^ -
kasai napisał(a):
kasai napisał(a):
-
PacSzaman napisał(a):
rozumiem ze za to zadanie kazdy odstanie jeden pkt?
kasai napisał(a):
Oczywiscie, ze nie prosze jedynie nie wstawic grafiki z neta i podpisac, ze to jego praca zrobiona w calosci. Zapewne gdzies po necie lataja ogame'owe bombki^^
Brawo team. Podnoscie poprzeczke coraz wyzej. -
kasai napisał(a):
kasai napisał(a):
Starałam się oddać swoją artystyczną duszę w moim obrazku. -
Nie chcę się czepiać, ale jaki ma sens zadanie ''stwórz dowolną bombkę z napisem ogame'' (1pkt).
Dając tylko jeden próg nawet nie ma co się starać i odpalać PH, bo wystarczy paint z odrobiną zmysłów ...
Chodzi mi oto, czemu nie ma punktacji np 1-3?Emerytura na x1 -
Adam525 napisał(a):
Chodzi mi oto, czemu nie ma punktacji np 1-3?
Paint mnie nie słucha w ogóle. Stoczyłam z nim zawzięte starcie ale przegrałam. -
Adam525 napisał(a):
Chodzi mi oto, czemu nie ma punktacji np 1-3?
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
kasai napisał(a):
W regulaminie bylo napisane:
Każdego dnia, o godz. 20 będzie założony temat z nowym pytaniem/zadaniem, w którym użytkownicy będą na nie odpowiadać
Macie 24h na to aby poniosla was wodza fantazji^^
bez takich proszę, bo powstaną dzieła, których nie odzobaczysz! -
@Hahohe @Dizaster3 @m fox niestety nie widać w postach Waszych bombek.
Jeżeli to możliwe prosimy o wrzucenie Waszych prac np na imgur.com/upload i edytowanie postu -
Ruda napisał(a):
@Hahohe @Dizaster3 @m fox niestety nie widać w postach Waszych bombek.
Jeżeli to możliwe prosimy o wrzucenie Waszych prac np na imgur.com/upload i edytowanie postu
Btw jeżeli przykładowo 300 osób wysłało bombkę to wy to wszystko będziecie sprawdzać o wybierać graczy którzy dostaną 1pkt czy te 300 co wysłało dostanie i tyle -
kasai napisał(a):
PacSzaman napisał(a):
rozumiem ze za to zadanie kazdy odstanie jeden pkt?
-
A ta bombka ma być jakiegoś konkretnego typu? Np. lotnicza, czy do rzucania coś w stylu granat?Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
wampek napisał(a):
A ta bombka ma być jakiegoś konkretnego typu? Np. lotnicza, czy do rzucania coś w stylu granat?
wampek napisał(a):
A ta bombka ma być jakiegoś konkretnego typu? Np. lotnicza, czy do rzucania coś w stylu granat?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ackra ().
-
czy widac moją odpowiedz ?
nie jest to cudo ale z plastyki / techniki prawie powtarzałem podstawowke
Administrator Forum kasai:
Tak.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Ziomeczki, sprawa jest pilna. Czy ktoś jest w stanie poradzić, jak wstawić zdjęcie w odpowiedzi na pytanie na forum? No bo jeszcze w grę wchodzi, że zadanie mogę wstawić na swojego na przykład fejsa albo instagrama, a na forum tylko link, ale to trochę lipa. A jak wybieram "wstaw obraz" to pojawia się jakaś dzika ramka "odnośnik obrazka", ale ni w ząb nie jarzę, jak wstawić obrazek.Zibal PL S&D 2 Edycja Postrach Księżyców
-
Wrzuć obrazek na jakiś hosting i wklej linka do okienka który wyskakuje.
Wcześnie podawałam ale może to też być zapodaj.net -
-
Obrazek wrzuć tu: imgur.com/upload
Po wgraniu będziesz miał linki do osadzenia i na forum link do obrazka. -
Moja bombka najlepsza!
-
Ja to się nie popisałem. Ale zrobiliście naprawę extra. Gratulacje, ziomki.Zibal PL S&D 2 Edycja Postrach Księżyców
-
Fajne bombki!
-
To teraz się powymądrzam. Nie ma w OGame czegoś takiego jak kopalnia deuteru tylko ekstraktor deuteru. Ergo, tak na upartego, jak ktoś by liczył tylko dwie wielkości, to w sumie... miałby rację. No dooobra, wiem, czepiam się. Miłego.Zibal PL S&D 2 Edycja Postrach Księżyców
-
-
Mnie osobiście rozwala to jak część graczy odpowiada na pytania: jakieś wylewne tłumaczenia, całym zdaniem iksde zamiast zwykłej liczby, to piszą jakieś daty, czy wtedy padało, czy srało, czy co tam się odwaliło. Po co? Idioci iksde.
Sobota bez ogejma u mnie, ale pytanie/zadanie z bąbkom było dobre iksde. Oj uciekł mi punkt koło nosa! Ehhh
Super Moderator Ruda:
Wulgaryzmy"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
Postawienie kropki jest jak dla mnie zbyt obcesowe. Wielokropek to coś jakby niedopowiedzenie, stawianie go w zdaniu może faktycznie stworzyć problem.
Cecha ludzi po 40-roku życia, którzy niosą ze sobą pewien ciężar komunikacyjny w internecie"
Brytyjski lingwista David Crystal
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-