Wyniki zostaną ogłoszone w ciągu kilku dni po zakończeniu konkursu.
uuu kurde
uuu kurde
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Shur Tugal napisał(a):
Fajna zabawa była z konkursem
Dzięki za zabawę
Qnick napisał(a):
Dla mnie też event mega. Trochę odskoczni od narzekania, ale nawet tu znaleźli się marudy (iksde). Mimo kilku wątpliwości i czasem dyskusyjnie sformułowanych pytań uważam że to dobra inicjatywa i czekam na powtorke
kasai napisał(a):
Z mojej strony chciałabym podziękować wszystkich biorącym udział. Nie myślałam, że będzie aż tylu zainteresowanych Dziękuje także za te pozytywne, ale i negatywne komentarze. Oczywiscie tylko te, z jakimiś argumentami bo napisanie, że ''konkurs jest do bani bo nie lubię teamu" się dla mnie nie liczą
Oraz osobiste podziękowania dla @Ruda i @Toadie którzy zostali lekko przeze mnie zmuszeni do pomocy mi
oraz elfowi @Neferet za liczenie
Wyniki na dniach
Revenine napisał(a):
Fajny konkurs ale jak dla mnie obnażył totalne braki w opisach statków/budynków itp. Szukanie info na forum w jakiś tematach itp nie powinno mieć miejsca, tymczasem często jest nic nie mówiący opis, a całą mechanikę gry trzeba szukać poza grą, jak co działa.
kasai napisał(a):
Spojrz na to z innej strony. FAQ na forum odpowiadaja takze na najczesciej zadawane pytania. Gdyby byly wcielone do gry to wiekszosc osob by i tak tego nie czytala "bo za duzo opisu". W opisach z gry sa tylko podstawowe informacje np. Jaki statek na jakim napedzie lata, lub ilosc szybkich dzial. Ma to w jasny i klarowny sposob pokazac jak dziala gra. Ten, kto chce zglebic jednak troche wiecej wiedzy musi szukac na wlasna reke lub dzialac metoda prob i bledow i testowac samodzielnie. Z tego wzgledu powstaly wlasnie faq- dla ludzi chcacych wiedziec wiecej;)Wiele FAQ jest naprawde bardzo rozbudowane, nie wyobrazam sobie wiec aby moglo tyle tekstu znajdowac sie bezposrednio w grze. Dodatkowo cos, co jest dla kogos oczywiste (i wg tej osoby nie musialoby sie znajdowac w faq/opisie) nie zawsze takie jest dla poczatkujacego gracza.Revenine napisał(a):
Fajny konkurs ale jak dla mnie obnażył totalne braki w opisach statków/budynków itp. Szukanie info na forum w jakiś tematach itp nie powinno mieć miejsca, tymczasem często jest nic nie mówiący opis, a całą mechanikę gry trzeba szukać poza grą, jak co działa.
Ardnas napisał(a):
W ogóle to kiedy wyniki?
Danek napisał(a):
W sumie mało brakowało, a peleton kiepsko strzelających jednak by wygrał .
Konkurs ogólnie całkiem fajny.
2 gości