edit
Ogłoszenie OKA - Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
znalazłem odpowiedź i nie chciałem zawracać głowy nie zauważyłęm Twojego posta
-
Policzył ktos ?Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Muniek napisał(a):
Policzył ktos ?
-
Ja probowalem ale oczy siadły, tez noc.
tyle ze są i tak tematy usuniete zakładane w 2019Sprzedam metal na Quantum.
Liczyć? Wystarczy ruszyć głowąWystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
pochwal sie po 20 00Sprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
pochwal sie po 20 00
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
Idź sprawdz przekonaj sie dlaczego wyszukiwarka nic nie daSprzedam metal na Quantum.
To było łatwe szacowanie. Większość tematów to po prostu starcia tytanów.
-
Nic z tych szacowanych nie trafiłem wiec chyba bez szansSprzedam metal na Quantum.
Nikt nie trafił idealnie, ale celownik masz dobry.
-
Nie ukrywam ale sporo liczyłem...niestety pewnie usunietych tematów było duzoSprzedam metal na Quantum.
Uważam, że wśród odpowiedzi na pytanie o ilość założonych tematów, premiowane powinny być wszystkie odpowiedzi z tolerancją do 1000.nie
-
Bu, kiepski ze mnie strzelec."Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA -
Byłem blisko, ale nie tak blisko jak blisko byli inni xD
-
-
W sumie to od razu można było zrobić samo typowanie i tak o wygranej zadecydują tylko typy. Xd
-
No, mój najlepszy strzał jak do tej pory, ale i tak byli lepsi
Lwica jest boska :) -
-
Najwiecej bagna w ST było ale tam mozna było liczyc stronami (po 30 tematow na strone).Sprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
Najwiecej bagna w ST było ale tam mozna było liczyc stronami (po 30 tematow na strone).
Jestem i mnie nie ma ^^ -
kasai napisał(a):
Muniek napisał(a):
Najwiecej bagna w ST było ale tam mozna było liczyc stronami (po 30 tematow na strone).
bo ja moge wejsc we wszystkie ktore widzeSprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
kasai napisał(a):
Muniek napisał(a):
Nie no chodzi mi o to ze ja moge wejsc we wszystko co widze.
Czyli są jakies całe działy na forum ktorych wogole nie widze i nie wiem o ich istnieniu tak ?
Ok to by zmieniło moje szacunki w odpowiedzi nie samo policzenie ich tylko wiedza o ich istnieniu
cos kojazylem takiego, myslalem ze to na starym forum bylo tylkoSprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
Nie no chodzi mi o to ze ja moge wejsc we wszystko co widze.
Czyli są jakies całe działy na forum ktorych wogole nie widze i nie wiem o ich istnieniu tak ?
Ok to by zmieniło moje szacunki w odpowiedzi nie samo policzenie ich tylko wiedza o ich istnieniu
Dobra dobra AMBERGOLD jak nicSprzedam metal na Quantum.
Ej, mi to liczenie tematów zajęło z 15 minut
Przeleciałem sobie całe ST, pozapisywałem ile m/w stron tematów było w 2019 w każdym dziale.
Wyszło mi takie coś: [klik]
Oczywiście mimo 90% z matury rozszerzonej z matematyki, mimo tytułu mgr inż. z 5.0 pomyliłem się w dodawaniu i zapisałem łącznie 320 stron zamiast 350 stron
Potem coś mi się kojarzyło, że jeszcze dawno, dawno, dawno temu jakoś liczyłem, że udział tematów w ST to jakieś niecałe 80% wszystkich postów.
Tak więc dodałem do tego 25%, dodałem jakiś zapas i wyszło ile wyszło - dość blisko
Ale jakbym się nie pomylił w dodawaniu to przestrzał byłby już spory
Pytanie fajne, wincyj takich
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mati ().
-
Szanowna Pani Kasai
Dlaczego moja odpowiedz na wczorajsze pytanie zostala usunieta ?
Odpowiedz wyslalem o godz 19:59
Odpowiedz byla prawidlowa
Pani podala prawidlowa odpowiedz okolo 2 ..3 min przed godz 20:00 i zamknela temat
Bardzo prosze o zaliczenie mojej odpowiedzi
Czekam na Odpowiedz"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość
-