Wisior jakbym miał tyle szmalu zmieniłbym sobie klasę na generała
i ogarnął recki, ale co ja tam wiem
Dobrze widziec jak żal .. sciska. Pozdro i płaczcie dalej
3X rulez

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
wilku napisał(a):
Kromak ale nie widzisz, że jak wy czegoś nie traficie to odrazu smród wokół kogoś st jest robiony? Czy ja pytałem ile ty Warce dałeś za st ? Trochę ogłady nie zaszkodzi . Dlaczego był ban pytajcie obrońcy a nie rzucacie już oskarżenia. Więcej się nie wypowiadam, co do złomu nie pamiętam ale od Wisiora też sporo wyciągnąłem, chociaż każdy myślał że to Mili
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez RYBKA79 ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -hamer- ().
NIE ZNAM i nie znałam nigdy nikogo z PNu, Komorników, 3Xów (wstaw dowolnie). Naprawdę Wy uważacie, że jestem w stanie zapamiętać tyle osób co się udziela na forum, kto jest z jakiego sojuszu? Mimo tylu lat na forum nadal mi się myli kto z kim przystaje. Nie wiem o jakiej 'mojej koleżance' mowa bo widzę, że kogoś poniosła ułańska fantazja. Jedyna osobą o której mógłby ktoś tak pomyśleć jest ciap, ale po 1 nawet nie wiem w jakim jest sojuszu, po 2 daleko nam do koleżanek.A dla czego nie zapytałaś do czego się odnosiło słowo, PN to kury od KKS, a może ty też nie lubisz prywatnie PNu
ale raczej dobrze wiedziałaś do czego to nawiązywało ale i tobie się podobało<ty i twoja koleżanka nie lubicie też PNu
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez priesten ().
2 gości