Damaon napisał(a):
Truck, mi się wydaje, że ten temat wcale nie służy odpowiedziom na zadane pytania kolegi, który go założył.

Damaon napisał(a):
Truck, mi się wydaje, że ten temat wcale nie służy odpowiedziom na zadane pytania kolegi, który go założył.
I am back napisał(a):
muniek twierdzi, że pionki nie są lepsze od mt do farmienia
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez I am back ().
I am back napisał(a):
hahaha Ty się chyba z kuciapa dogadales by mnie wymyślaćod zawsze farmilem mt, na idlakach swoje konto zbudowałem ale od kiedy są dostępne pioniery to wolę nimi latać bo są szybsze i wytrzymalsze w starciu z wroga flota czy obrona. Mt czy dt w starciu traca do pioniera tym, że spowalniaja dofarmy i są mniej wytrzymałe. Fakt, spalanie mają większe ale to jest cena za to, że są wytrzymalsze i szybsze. Puść mt na dt wypchane surowcami. Nie przebijesz się więc musisz dodać statki bojowe w efekcie czego rośnie spalanie. A zaatakuj dt samymi pionierami to nie dość, że się przebijesz to jeszcze dzięki ich dużej ładowności zabierzesz spory łup przy strzale bez konieczności dofarmiania statkami cywilnym+flota bojową.
@Muniek oto przykladowe starcie z wykorzystaniem pionierowwrzuc sobie w kalkulator jaki bylby wynik starcia gdyby zamiast pionkow byly mt
![]()
SharpShadowOfTheFog [WINTER] vs. Wilk [LEG-XX] ~ 142831.16%
Muniek napisał(a):
Spoko ale dyskutujemy o idlakach.
Autor równiez pyta o farmienie idlaków.
Nagle wyskakujesz z wklejaniem stków na 140 tys %
orientuj sie stary
Muniek napisał(a):
Ten temat jest o farmieniu idlaków. Ze swoimi teoriami i stkami na NIE idlakach musisz znalezc inny temat. Ten temat jest o idlakach. Zywe cele - iak to sobie wymysliles - nikogo tu nie interesują.
Muniek napisał(a):
do farmienia idlakow lepsza sa mt bo mało palą, sa i tak szybkie i mało kosztują.
I am back napisał(a):
A jesli farmie to 200 ukladow wiec kolejny raz nie wiesz, a opierasz sie jedynie o swoje toerie. Polemizuje z Toba dlatego, ze bylo pytanie czym farmic idlaki a Ty wprowadzasz w blad upierajac sie, ze mt sa najlepsze. Nie sa i przyjmij to do wiadomosci. Kazdy doswiadczony gracz Ci powie, ze pioniery klada mt na leb na szyje.
MBT napisał(a):
Pole wrakowe działa tak, że 37% statków się odbudowuje czy jak? Czyli ze 100k transporterów bym miałbym zwrot 37k czy o co chodzi?
12 gości