Przywitanie z Uniwersum QUASAR
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
tr3lik napisał(a):
Albo graj tu i tam i bedzie Ciebie dwóch!
PASIPHAEParagwajski TOP 10 OFF
Emerytura
-
-
We no sie podzielcie.. :o Siara podchodzi do tematu profesjonalnie nie ma to tamto. Takiego kogos nam trzeba.
The greatest loss is what dies inside us while we're still alive -
Weekend Warrior napisał(a):
tr3lik napisał(a):
Albo graj tu i tam i bedzie Ciebie dwóch!
dzieki rowniez za wsparcie powiem tak.. jak cos to piszcie to otworze sojusz i bedziemy grac tu razem ale nie chce duzo osob jak cos.. obciecuje wam ze nieodpuszcze i pokaze wam na co mnie stac powiem tak.. dwuch graczy alien i oko sa do zniszczenia jako absolutny piorytet dla mnie teraz bo alien mi sie podstawil jak go mialem atakowac a oko mnie zniszczyl jak mnie nie bylo ale to nic powiem tak.. co sie odwlecze to nieuciecze hehehehhe
co do zaproszenia na mense to niestety nie dam rady bo juz gram na dwuch uniwersach i zabiera mi to dosc duzo czasu chociaz teraz czasu i tak mam wiecej bo przez covid malo osob wychodzi na dwor
pozdraiwam Siara i wszystko w temacieWeekend Warrior, gotYaaa i Damaon lubią to.
-
-
Dopiero na 3 miejscu
jest mi przykro z tego powodu
-
Chłopaki jaja sobie z ciebie totalnie robią - a ty myślisz, że to na serio
Jak ty chcesz kogoś złomować skoro sam piszesz, ze co chwila ciebie zlomują? Ja tu widzę małą dziurę w twoim planieAle przynajmniej jest trochę śmiesznie z tobą - trzymaj tak dalej. I licz ile osób zezłomowałeś ty, a ile razy ciebie - zgodnie z nową matematyką już 1:27 to sukces
-
cokolwiek napisał(a):
Chłopaki jaja sobie z ciebie totalnie robią - a ty myślisz, że to na serio
Jak ty chcesz kogoś złomować skoro sam piszesz, ze co chwila ciebie zlomują? Ja tu widzę małą dziurę w twoim planieAle przynajmniej jest trochę śmiesznie z tobą - trzymaj tak dalej. I licz ile osób zezłomowałeś ty, a ile razy ciebie - zgodnie z nową matematyką już 1:27 to sukces
a kim ty jestes mruwko ze mi bedziesz takie rzeczy pisac graczy bez umiejetnosci i histori... jestes tylko wsza ktura komentowac potrafi na forum bo w grze cie nigdzie nie widze! podaj nick i inaczej bedziemy gadac a zloma dostalem tylko od oko (bedzie wyjasniony bardzo predko) i wtopilem na alienie bo niedocenilem jego umiejetnosci.. wydaje mi sie ze warior tu z forum mnie podpuscil celowo -
Punkt 1. Zainstaluj sobie jakąś przeglądarkę ze sprawdzaniem pisowni - a lepiej - zainwestuj w naukę, aby pisać bez błędów
Punkt 2. Zmartwię cię - nie mam już konta na Quasar, co miałem to poszło do żyda.
Punkt 3. Myślę, że z 80% osób z forum wie kim jestem, więc ja nie mam z tym problemu. A twoje pisanie o wyjaśnianiu kogoś itp - jak pisałem - pocieszny jesteś, jest nawet śmiesznie, przynajmniej chłopaki będą mieli z kogo drzeć łacha. Oczywiście bez urazy i obrazy - bo nawet takich jak ty warto szanować.Majs i PacSzaman lubią to.
-
Hahahahahahahahahahahhhh! Czekałem na to!
-
-
A ja pisałem serio o tej Mensie!Izar: OFF (top 40)
Mensa: On (top 5)
Masz przyjaciół tysiąc za mało ich będzie
masz wroga jednego napotkasz go wszędzie
Ali Ibn Abi Talib -
Ja tez chce na listę
będzie mi smutno jak mnie nie dopiszesz
ja się tak staram i staram ja wiem ze na twoje możliwości i twoich kolegów to ja biedny żuczek mam mało punktów, nigdy bana nie dostałam (no raz za wulgaryzmy mi Diana dowaliła, niech jej się tam czka bo ja zawsze wspominam za to) nie pasuje do zacnego towarzystwa, ale już na wroga to chyba się nadam.... mogę być tam pod koniec, jak już będzie na co latać obiecuje polecę! Ba nawet ci moona zdejmę jak już będziesz miał.... wiec dopisz mnie proszę
TĘCZOWY LAMOROŻECMotomysza, cokolwiek i Damaon lubią to.
-
Domagam się pojawienia na czarnej liscie!
w przeciwnym wypadku pozwę pana do płokułatuły!cokolwiek lubi to.
-
PacSzaman napisał(a):
Domagam się pojawienia na czarnej liscie!
w przeciwnym wypadku pozwę pana do płokułatuły!
PacSzaman lubi to.
-
powiem tak.. jestem teraz zaangazowany w szkolenie sojuszu na innym serwerze do zblizajacej sie bitwy.. powiem tak pela mobilizacja dlatego troche mniej czasu spendzam na quasar ale spokojnie jestem tu i ciagle sie rozwijam stocznia zapchana na 13 dni... powtazam... stocznia zapchana na 13 dni wiec chyba jednak cos tutaj tez robie heheheh i powiem jeszcze jedno bedziecie przeklinac dzien w kturym zaszliscie mi za skure!!! niech slowa wypelnia czyny!!!! wroce tu przysiegam po kazdego eliminacja na maksa bedzie ajjj czterech graczy moze byc spokojna... powtarzam 4 graczy na caly serwer.. reszta.. jest po was ale tak jak muwie mam teraz inne piorytety na glowie szykuje sie i sojusz na wojne to jest moj cel numer 1 i daje z siebie wszystko w tym kierunku teraz. powiem tak igrzyska nadchodza a do was i tak wruce i tak pozdrawiam Siara i wszystko w temacie
-
no i się doigrałes
Zgłaszam sprawę do plokulatulu skurczybyku!Kresunia lubi to.
-
PacSzaman napisał(a):
no i się doigrałes
Zgłaszam sprawę do plokulatulu skurczybyku!
kazelot, Kresunia i I am back lubią to.
-
cokolwiek napisał(a):
PacSzaman napisał(a):
no i się doigrałes
Zgłaszam sprawę do plokulatulu skurczybyku!
-
To jest troll
-
-
-
Ser Presidente napisał(a):
@Siara ja Cie doskonale rozumiem i szanuje wojowniku, na dniach bede mial tu konto i dołącza do Twojej armii tylko wytrzymaj ten ostrzal ze strony tych psów niewiernych
-
siara chcesz niszczyć leszczy ? odezwij sie do sojuszu NFC oni mają tyle kont na pewno jakieś się znajdzie dla ciebie ! albo napisz do kilera on ma jak licze dobrze te o których ja wiem ponad 6 ...
na bank odda ci jakieś po koleżeńsku!
siara liczę na ciebie że pokażesz klase tym leszczą na tym uniWeekend Warrior lubi to.
-
Ergon napisał(a):
siara chcesz niszczyć leszczy ? odezwij sie do sojuszu NFC oni mają tyle kont na pewno jakieś się znajdzie dla ciebie ! albo napisz do kilera on ma jak licze dobrze te o których ja wiem ponad 6 ...na bank odda ci jakieś po koleżeńsku!
siara liczę na ciebie że pokażesz klase tym leszczą na tym uni
-
-
Mówiłem. Nie dbał o stylometrię pisowni. Przesadnie używał u otwartego i udawał, że używa interpunkcji. Tak robią tylko słabe trolle.
Było fajnie patrzeć jak dex bierze typa na serio. Kto następny? -
To celowe zagranie z jego strony.
Nawet na banie stocznia pracuje.
:D:D -
I z kogo teraz się śmiać będziemy?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0