Wlasniee! Siara dawaj do nas na mense. Ogarniemy nawet moze jakies konto
Piona!
Piona! 
The greatest loss is what dies inside us while we're still alive
Piona! 
tr3lik napisał(a):
Albo graj tu i tam i bedzie Ciebie dwóch!
Emerytura 

Weekend Warrior napisał(a):
co najwyżej może być killerów dwóch, @Siara jest tylko jedentr3lik napisał(a):
Albo graj tu i tam i bedzie Ciebie dwóch!
![]()
jest mi przykro z tego powodu 
Ale przynajmniej jest trochę śmiesznie z tobą - trzymaj tak dalej. I licz ile osób zezłomowałeś ty, a ile razy ciebie - zgodnie z nową matematyką już 1:27 to sukces
cokolwiek napisał(a):
Chłopaki jaja sobie z ciebie totalnie robią - a ty myślisz, że to na serio![]()
Jak ty chcesz kogoś złomować skoro sam piszesz, ze co chwila ciebie zlomują? Ja tu widzę małą dziurę w twoim planieAle przynajmniej jest trochę śmiesznie z tobą - trzymaj tak dalej. I licz ile osób zezłomowałeś ty, a ile razy ciebie - zgodnie z nową matematyką już 1:27 to sukces

Ja sobie nie robie jaj z nikogo :o Wierze w Siare i napewno jeszcze bedzie kims ! I wszystko w temacie! Piona Siara 
będzie mi smutno jak mnie nie dopiszesz
ja się tak staram i staram ja wiem ze na twoje możliwości i twoich kolegów to ja biedny żuczek mam mało punktów, nigdy bana nie dostałam (no raz za wulgaryzmy mi Diana dowaliła, niech jej się tam czka bo ja zawsze wspominam za to) nie pasuje do zacnego towarzystwa, ale już na wroga to chyba się nadam.... mogę być tam pod koniec, jak już będzie na co latać obiecuje polecę! Ba nawet ci moona zdejmę jak już będziesz miał.... wiec dopisz mnie proszę
PacSzaman napisał(a):
Domagam się pojawienia na czarnej liscie!
w przeciwnym wypadku pozwę pana do płokułatuły!
PacSzaman napisał(a):
no i się doigrałes
Zgłaszam sprawę do plokulatulu skurczybyku!
cokolwiek napisał(a):
i do pani od polskiego, koniecznie.PacSzaman napisał(a):
no i się doigrałes
Zgłaszam sprawę do plokulatulu skurczybyku!
Ser Presidente napisał(a):
@Siara ja Cie doskonale rozumiem i szanuje wojowniku, na dniach bede mial tu konto i dołącza do Twojej armii tylko wytrzymaj ten ostrzal ze strony tych psów niewiernych
na bank odda ci jakieś po koleżeńsku!Ergon napisał(a):
siara chcesz niszczyć leszczy ? odezwij sie do sojuszu NFC oni mają tyle kont na pewno jakieś się znajdzie dla ciebie ! albo napisz do kilera on ma jak licze dobrze te o których ja wiem ponad 6 ...na bank odda ci jakieś po koleżeńsku!
siara liczę na ciebie że pokażesz klase tym leszczą na tym uni