Wystawiając ZAPYTANIE o jakiś surowiec i robiąc jakąkolwiek tolerancję nie dostaje się zwrotu nadpłaconych przeze mnie surowców, w momencie gdy ktoś mi sprzeda CAŁĄ kwotę, NIE po maksymalnym przeliczniku, na którą mam wystawione zapytanie. I nie ważne, czy poprzez jednorazowe kliknięcie w dane zapytanie, czy poprzez wystawienie oferty na konkretną liczbę.
Jeśli całe moje zapytanie pójdzie w jednym slocie, to zwrotu nie ma. Jeśli zaś zostanie jakkolwiek podzielone, to coś tam zwraca
A druga sprawa to taka, że ostatnio zwrot z rynku po zakończeniu aukcji został przypisany od razu do konta a nie tak jak było wcześniej, że sama odbierałam kiedy mi pasuje
Jeśli całe moje zapytanie pójdzie w jednym slocie, to zwrotu nie ma. Jeśli zaś zostanie jakkolwiek podzielone, to coś tam zwraca
A druga sprawa to taka, że ostatnio zwrot z rynku po zakończeniu aukcji został przypisany od razu do konta a nie tak jak było wcześniej, że sama odbierałam kiedy mi pasuje
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King