Widzę że moje ostatnie zgłoszenie zostało odrzucone, a błąd dalej występuje. @Shade mieliście się skontaktować i coś się Was nie doczekałem. Nie wiem czy powód odrzucenia był podyktowany decyzją Niemców czy Waszą ale fajnie by było coś więcej w tamtym temacie napisać - tak więc zgłaszam jeszcze raz:
1. Wysłałem na prawie pustego moona 125j kryształu.
2. Wystawiam zapytanie że kupię 100j metalu za 100j+-25% kryształu.
3. Stan surki po wystawieniu zapytania
4. Wołam kumpla żeby kliknął ten zielony przycisk w spisie zapytań
4. I się pytam gdzie moje 25j kryształu które powinienem dostać za 1j kryształu w postaci zwrotu?
Pokaż spoiler
Nie podoba mi się jak jestem ruchany z każdym zapytaniem z tolerancją na rynku, i jeszcze bardziej nie podoba mi się jak Wy mnie wyruchaliście odrzucając moje ostatnie zgłoszenie. O zwrocie już nawet nie marzę bo i tak nie ma o co prosić. Zabieranie Wam wychodzi najlepiej, ale żeby coś oddać to już kładziecie lachę na to. Gram na uLeda - nie testowałem na uni z handlarzem. A może powinienem dostać perm bana za bugusing?
1. Wysłałem na prawie pustego moona 125j kryształu.
2. Wystawiam zapytanie że kupię 100j metalu za 100j+-25% kryształu.
3. Stan surki po wystawieniu zapytania
4. Wołam kumpla żeby kliknął ten zielony przycisk w spisie zapytań
4. I się pytam gdzie moje 25j kryształu które powinienem dostać za 1j kryształu w postaci zwrotu?
Handel z godziny 10:24:12 został przeprowadzony na szybko w ramach testów. Dla czytelności powtórzyłem zabieg
Po odebraniu surki, stan na moonie wygląda następująco
Po odebraniu surki, stan na moonie wygląda następująco
Nie podoba mi się jak jestem ruchany z każdym zapytaniem z tolerancją na rynku, i jeszcze bardziej nie podoba mi się jak Wy mnie wyruchaliście odrzucając moje ostatnie zgłoszenie. O zwrocie już nawet nie marzę bo i tak nie ma o co prosić. Zabieranie Wam wychodzi najlepiej, ale żeby coś oddać to już kładziecie lachę na to. Gram na uLeda - nie testowałem na uni z handlarzem. A może powinienem dostać perm bana za bugusing?