[ciach]
Patrząc na rynek to obecnie 2.5 / 1.5 / 1 jest dość trzymane. Dziwnie wygląda tylko przelicznik deu na kr (1.2 - 1.8) - widełki 30% ale dzięki temu ładnie handlarz działa.
Co do info - Ruda wrzucała na discorda - ale tak około godziny po zmianie, bez tłumaczenia. Czyżby nawet nie dostali informacji o planowanej zmienie?

Patrząc na rynek to obecnie 2.5 / 1.5 / 1 jest dość trzymane. Dziwnie wygląda tylko przelicznik deu na kr (1.2 - 1.8) - widełki 30% ale dzięki temu ładnie handlarz działa.
Co do info - Ruda wrzucała na discorda - ale tak około godziny po zmianie, bez tłumaczenia. Czyżby nawet nie dostali informacji o planowanej zmienie?
Super Moderator Ruda:
offtop
									offtop
Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon

O bugu dowiedzialem sie w piatek. Wiec w sumie wiele nie zarobilem. Nawet nie zdazylem wydac. Praktycznie mozna powiedziec ze bylem "nowy w temacie". Mam szukac po tematach na forum czy to legalne czy nie ? Pffff - mam gdzies ta gre. Ogame juz nie jest tym co bylo wczesniej.
  O bugu dowiedzialem sie w piatek. Wiec w sumie wiele nie zarobilem. Nawet nie zdazylem wydac. Praktycznie mozna powiedziec ze bylem "nowy w temacie". Mam szukac po tematach na forum czy to legalne czy nie ? Pffff - mam gdzies ta gre. Ogame juz nie jest tym co bylo wczesniej.   

Ktos nawet sie nie czail specjalnie. No ale coz screenow nie robilem to dowodow nie mam. Ja to przynajmniej nie robilem takich "jawnych akcji"
 Ktos nawet sie nie czail specjalnie. No ale coz screenow nie robilem to dowodow nie mam. Ja to przynajmniej nie robilem takich "jawnych akcji"   Niektorzy chwala sie na forum o tym ze robia przekrety na rynku, a ich konta dalej funkcjonuja w grze bez bana
 Niektorzy chwala sie na forum o tym ze robia przekrety na rynku, a ich konta dalej funkcjonuja w grze bez bana   Taka wlasnie jest tutaj sprawiedliwosc...
 Taka wlasnie jest tutaj sprawiedliwosc...