Witam jak wszyscy juz zauwazyli moj mega przyrost to chcialbym napisac chociaz tyle ze zrobilem to celowo z takim rozmachem, gdyz sa teraz na ogame takie bledy ze wiele osob z nich korzysta ale nie wydaje surowcow od razu tylko chowa na innych push kontach, ja postanowilem pokazac to w otwarty sposob. Na chwile obecna moge przywiezc z rynku 120kkk x16 transportow surowcow. Gra dalsza w ta gre nie ma sensu bo nie jestesmy w stanie sprawdzic kto jeszcze sie pushuje ale po cichu. Ja czekam na bana ale dla sprawdzenia zrobie jeszcze kilka rzeczy w pozniejszym terminie napisze jak to wyglada,
OGAME bylo kiedys fajna gra ...... KIEDYS!!!
pozdrawiam i czekam na Wasze wypowiedzi
OGAME bylo kiedys fajna gra ...... KIEDYS!!!
pozdrawiam i czekam na Wasze wypowiedzi
GrA bEz FaRtA nIc NiE wArTa :):)
-----------------------------------------------
To juz jest koniec
-----------------------------------------------
To juz jest koniec

poza tym biorąc pod uwagę problemy wygenerowane przez rynek problem chyba bardziej dotyczy innych uni niż nasze...
A tak powaznie wielka szkoda że tak się żegnasz liczyłem że taki złomik na miarę Top1 dostaniesz ode mnie czy od kogoś innego ale to zostaje w sferze marzeń A tu rzeczywistość wita. Gra ogolnie straciła na jakości i mowie to ja gdzie dobrze wiesz jaki mam stosunek do tej gry. Co do administracji ona wiele zrobic nie może więc czekamy na GF co poradzi bo jak narazie to dramat ciekawi mnie czy tylko nasz wielki naród jest tak genialny ze znalazł tego Buga gry