Jak sobie kminię, to jest tylko jedno rozwiązanie... Kont które zrobiły tego wała nie jest zapewne zbyt dużo. Ktoś musi napisać skrypt, który spowoduje, że cała surka stworzona w ten sposób po prostu zniknie. Nie ważne na jakim koncie się obecnie znajduje. Innego rozwiązania nie ma. Zakładam że backup nie wchodzi w grę. Przynajmniej w moim przypadku równa się to zakończeniu zabawy z ogame na zawsze.
Ps. Jeśli ktoś tą surę przetopił to cofną mu się budynki/badania lub zniknie odpowiednia ilość floty. Ewentualnie dostanie "surkę ujemną", którą będzie musiał pokryć. Moratorium na latanie na przykład na tydzień, żeby nie było że ktoś ma ujemny dex i nie ma za co fsa zrobić i odkopywanie minusów.
Ps. Jeśli ktoś tą surę przetopił to cofną mu się budynki/badania lub zniknie odpowiednia ilość floty. Ewentualnie dostanie "surkę ujemną", którą będzie musiał pokryć. Moratorium na latanie na przykład na tydzień, żeby nie było że ktoś ma ujemny dex i nie ma za co fsa zrobić i odkopywanie minusów.
To obok to moje zdjęcie, serio... Z tym, że przed złomowaniem...
WRÓCIŁEM
Kynyky
Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne...
WRÓCIŁEM
Kynyky
Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne...