50 to może lekka przesada, ale przy ok 20 w ten sam układ, cóż zależy co trafisz itemy, statki czy surowiec
(suma dzienna)
(suma dzienna)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
cokolwiek napisał(a):
Tęgie głowy z GF po raz kolejny pokazały, że nie rozumieją co jest problemem ogame. Oni naprawdę myślą, że przy braku rynku te przedmioty cokolwiek znaczą dla kont-pushówek obsługiwanych przez boty? Serio? Przecież brak przedmiotów to jest dla nich dobra wiadomość - mniej śmieci, więcej zasobów na push.
A na starych uni i tak topowi latają bez pionierów - właśnie po to, aby nawet przez przypadek nie znajdować przedmiotów - skoro jeden pirat da im 100 razy większy zysk niż najlepszy przedmiot.
Gratulacje dla GF
White Wolf napisał(a):
Najlepszym osłabieniem byłby powrót do 10 ekspów w układzie.
To takie moje przemyślenia, nic wiążącego. Liczę na wypowiedź bardziej doświadczonych graczy.
Antharas napisał(a):
a może to nie kwestia sond tylko "losowości" ? fanów teorii spiskowych jest wielu
White Wolf napisał(a):
Przeskoczyłem sobie ze zbieracza na odkrywcę jakieś półtora tygodnia temu. Przyrost i korzyści wręcz miażdżą. Naszła mnie następująca refleksja:
Najlepszym osłabieniem byłby powrót do 10 ekspów w układzie.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez LordOfLights ().
LordOfLights napisał(a):
Natomiast na uni Quasar jeszcze nie miałem takiego komunikatu. Mimo tego że pełno odkrywców dookoła. Może nie latają na ekspy ? Mimo większej ilości ekspedycji w układ niż na Himalia nie ma takich komunikatów. Być może tych ustawień serwera wam nie podają Być może w zależności czy jest młode uni lub stare to się zmienia.
Apofis napisał(a):
ale o co chodzi hehe
wampek napisał(a):
Taki bunt graczy przeciwko ostatnim praktykom GF... liczą na to, że ogromna liczba stateczków wysypie do końca serwer
1 gość