50 to może lekka przesada, ale przy ok 20 w ten sam układ, cóż zależy co trafisz itemy, statki czy surowiec
(suma dzienna)
![](https://i.gyazo.com/8ca0264b14e01c96e094193f86f22d3a.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
cokolwiek napisał(a):
Tęgie głowy z GF po raz kolejny pokazały, że nie rozumieją co jest problemem ogame. Oni naprawdę myślą, że przy braku rynku te przedmioty cokolwiek znaczą dla kont-pushówek obsługiwanych przez boty? Serio? Przecież brak przedmiotów to jest dla nich dobra wiadomość - mniej śmieci, więcej zasobów na push.
A na starych uni i tak topowi latają bez pionierów - właśnie po to, aby nawet przez przypadek nie znajdować przedmiotów - skoro jeden pirat da im 100 razy większy zysk niż najlepszy przedmiot.
Gratulacje dla GF
White Wolf napisał(a):
Najlepszym osłabieniem byłby powrót do 10 ekspów w układzie.
To takie moje przemyślenia, nic wiążącego. Liczę na wypowiedź bardziej doświadczonych graczy.
Antharas napisał(a):
a może to nie kwestia sond tylko "losowości" ?fanów teorii spiskowych jest wielu
White Wolf napisał(a):
Przeskoczyłem sobie ze zbieracza na odkrywcę jakieś półtora tygodnia temu. Przyrost i korzyści wręcz miażdżą. Naszła mnie następująca refleksja:
Najlepszym osłabieniem byłby powrót do 10 ekspów w układzie.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez LordOfLights ().
LordOfLights napisał(a):
Natomiast na uni Quasar jeszcze nie miałem takiego komunikatu. Mimo tego że pełno odkrywców dookoła. Może nie latają na ekspy? Mimo większej ilości ekspedycji w układ niż na Himalia nie ma takich komunikatów. Być może tych ustawień serwera wam nie podają
Być może w zależności czy jest młode uni lub stare to się zmienia.
Apofis napisał(a):
ale o co chodzi hehe
wampek napisał(a):
Taki bunt graczy przeciwko ostatnim praktykom GF... liczą na to, że ogromna liczba stateczków wysypie do końca serwer
6 gości