KissOfTheDragoon napisał(a):
ja tam po rozmowach z ludzmi widze ze jakis balans jest. odkrywca lata jak szalony po galaktyce i zbiera zlom jak taki zul puszki, general ma turbo statki i +2 do badan bojowych (no umowmy sie jak ktos ma techy 20/20/20 to to jest duzy kop bo w teori ma 22/22/22 - policzcie sobie ile to zaoszczedzonej sury, czasu i AM) a gornik kopie sobie w najlepsze majac do dyspozycji pelzacze, BA nawet zarabiac na nich moze i to grubo bo pelzacze kazdy chce miec:), dodatkowo turbo trampki wiec i po idlakach moze poszalec bardziej efektywnie niz wczesniej.Muniek napisał(a):
Jezeli takie zostaną to ok, nie ma problemu, klikne pyk cyk i jestem Odkrywcą, 500k anty to nie problem, nie będzie przez tydzień Indian Pale Ale po 9 zł tylko Tyskie po 2.5 zł i też da radę. Nie chodzi mi o to że on ma a ja nie. Chodzi mi o zachwianie tego balansu - ja farmie all day i mam mniej.---Webber--- napisał(a):
może tak to ma działać, GF od lat promuje mniej aktywny styl gry kalkulator powstał na wzorze podanym przez team z .org, także nie jest to "bug"Muniek napisał(a):
tak---Webber--- napisał(a):
dlaczego wadliwe? bo dają za dużo?
jak zwykle kazdy placze ze ten ma to a tamten tamto ale nikt tak naprawde nie przeanalizuje jaki potencjal drzemie w danej klasie... plytko wszyscy myslicie
wyzej obalilem twoje teorieAMAV napisał(a):
a także nad "korzyściami" między poszczególnymi frakcjami, bo np flociarz - generał teraz dostaje najmniej , zaraz będzie oczywiście oburzenie...
ludziki- myslenie nie boli. polecam wszystkim skorzystac z tego "czegos" co ma pod kopulka
taa mt latają jak szalone to sobie zobacz jakie prędkości mają pioniery i nimi można farmić 25 % więcej tego co inni, więc Twój argument co do farmienia leży i kwiczy, nie pisze teraz o kopulce kolegi....
korzyści z badań na początku tak, ale potem te badania zje "inflacja" bo przyrosty surowców pozwolą na wybudowanie kilku poziomów tych badań co zyskuje flociarz... teraz, o ile zrozumiesz co mam na myśli,