Zgodnie z zasadami każdą zmianę nicku należy zgłosić.
S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Konto Relentless One zostało przekazane graczowi Capitan Cupid za pomoca kodu przekazania
On jest teraz jego wlascicielem i bedzie w druzynie z Bunnym.
Jednoczesnie informuje, ze konto Revo jest teraz w moim posiadaniu poprzez kod przekazania.
Zmieniam nick na Swedish House Mafia i jednoczesnie informuje o zmianie druzyny zapewne
Odkrywamy kartyYou write Your own story, so write it well. ..
-
RelentlessOne napisał(a):
Odkrywamy karty
-
dlugo bez urlopu jak na relentlesa no nic, koniec roku to przydadza sie fajerwerki
-
nic mi nie wiadomo o kupnie konta oskarzenie slabe. Wezcie sie za gre, a nie za forum:) Nie mam ochoty z Wami pisac. Zgodnie z zasadami informuje.
@Ruda prosze o reakcje na takie prowokacjeYou write Your own story, so write it well. ..
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez RelentlessOne ().
-
Bunny napisał(a):
RelentlessOne napisał(a):
Odkrywamy karty
Nie zrozumiałeś. Nie mam pretensji. -
-
Tak, myślę że do 2 godzin wrzucę podliczenie.
Przez święta to wiecie z jak z czasem bywa -
Wybaczcie za godzinową obsuwę. Mamy podliczenie > S&D Universum Fenrir Edycja 1 [09.12.2019-09.01.2020]
Dodam Wam zaraz statystykę indywidualną i będziecie mogli sobie porównać. Postaram się też o wyliczenie Walecznego Łowcy.
Chciałabym też podkreślić że to odpowiedni czas do weryfikacji swoich % wraz z wymaganiami do otrzymania nagrody. By dostać niektóre nagrody trzeba spełnić dodatkowo pewne warunki. Nagrody S&D -
-
Gotowe. Przepraszam ale nie zauważyłam ze już się zapełniła.
-
Zmiana nicku ze ZDOBYWCA na ZDOBYWCA ODDAM
Imperare sibi maximum imperium est
ST#262 NEKKAR ON
ST#2 WASSAT- OFF
ST#87 Uni69 - OFF
ST#67Fenrir - OFF
ST#3 Dorado - ON
ST łącznie - 421 -
-
-
@Ghost in the Shell szanuję Cię za ilość rw jednak rozmieniasz się na drobne z tymi na minusie. % ponad wszystko.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez tsa ().
-
Gratuluję wszystkim uczestnikom zabawy a organizatorom życzę wytrwałości w robieniu podsumowania
-
Czekam aż w oficjalnych zasadach będzie że minus jest gówno wart i się nie zalicza...
-
Dziękuję wszystkim za rywalizację na poziomie w szczególności @Ghost in the Shell bo nie pozwolił na spokojny urlop. Zaraz zapinam urlop, żeby ostatnie kilka dni było już bez cyferek postaram się w wolnej chwili wrzucić moje RW ale mimo wszystko niestety mam obawy o aktywiste
Dziękuję Maximusowi, Piesiou i Qdarkowi za te kilka rw i szkoda, że nie udało się wygrać:) może gdyby nie mój urlop, jakoś inaczej by się to potoczylo.
@Gonzo @abecaduo graty poskladania SaD -
Rowniez dziękuję wszystkim za zabawę! To była przyjemność polatać w tak aktywnym teamie jakim był Morghul. Życzyłbym sobie takiej rywalizacji co najmniej 2 x do roku a nie tak jak to ma miejsce obecnie czyli raz.
Teraz już tylko czekamy na podliczenie i oficjalne wyniki.
@Ruda z mojej strony dzięki za prowadzenie s&d. Chciałbym również zasugerować aby w regulaminie dodać zapis o tym że liczą się tylko RW z potencjalnym zyskiem. Co przez to rozumiem? A no takie rw w których mamy bilans dodatni lub takie w których mielibyśmy bilans dodatni gdyby nie kradzież złomu. Rw robione na sztukę z bilansem ujemnym tylko psują uni i wyludniają je. A nie oszukujmy się za dużo graczy i tak już nie mamy. -
gratuluje wszystkim zawodnikom, tym aktywnym! Oczywiscie nie gratuluje Bunnyemu, bo nie ma czego.You write Your own story, so write it well. ..
-
Przede wszystkim dzieki @Ruda za prowadzenie zabawy.
Nie sadzilem, ze taka lama jak ja zrobi najwiecej %, no ale szczescia nigdy malo dzieki @Gonzo, pozamiatane
Dzieki rowniez pozostalym Morghulom za latanie, dalismy rade @Haflinger @Uudelleen @Lucki
Jedyny team, gdzie kazdy dorzucil cegielke
Duchu, imponowales mi ciaglym zacieciem. Do pewnego momentu zgadzam sie z przedmowcami co do rw, co innego jeden na 20rw na minus bo ekonom podniosl trampy, ale rozbijanie sie po % zeby dostac badanie za 'aktywnego lotnika' to jakis zart no nic, zasady sa jakie sa (poki co, miejmy nadzieje).
Ps.relek po co ty sie w ogole zapisywales? szkoda teamu, ktory oslabiles xDrosolov [NuN] - Xanthus - OFF
Szutruk-Nahhunte [NuN/T R] - Fenrir - OFF
Tuco Ramirez [CLAY] - Sombrero - epizod OFF
Definitywny koniec. -
-
dziękuję.
Macie 4 doby od rw na wstawianie rw także na spokojnie. -
Dziękuje wszystkim za wspólną zabawę, głównie @Uudelleen, który wspierał mnie psychicznie, merytorycznie i starciami w ostatnich godzinach SaD, bo po 2 dniach nie spania byłem jak tonąca tratwa na wartkiej rzece akcji, a @Uudelleen doholował mnie do brzegu.
co do RW na minusie to ogólnie mam ten sam pogląd na te sprawy. RW takie trafiały się u mnie w ciągu ostatnich dwóch dni i byłoby może takich jeszcze więcej, ale w większości przypadków zawracałem kiedy obrońca się zalogował. Jednak im bliżej końca, chęć zdobycia astro na 24 była tak silna, a czasu tak mało, że liczyła się sztuka. Nie ma tych RW, aż tak dużo i może okaże się, że nie miały wpływu na zdobyte miejsce. A Jeśli okaże się, że @Bunny wygrał to i tak to jest już teraz bez znaczenia. Głównemu oponentowi w tej kategorii wyrazy szacunku za ilość raportów i walkę do końca.
Chciałem pokazać walkę i myślę, że to mi się udało.
Ogromnie podziękowania dla @Ruda za profesjonalne poprowadzenie tej gry.
Pozdrowienia dla wszystkich co zaglądają do tego tematu. Piona -
Ghost in the Shell napisał(a):
Dziękuje wszystkim za wspólną zabawę, głównie @Uudelleen, który wspierał mnie psychicznie, merytorycznie i starciami w ostatnich godzinach SaD, bo po 2 dniach nie spania byłem jak tonąca tratwa na wartkiej rzece akcji, a @Uudelleen doholował mnie do brzegu.
co do RW na minusie to ogólnie mam ten sam pogląd na te sprawy. RW takie trafiały się u mnie w ciągu ostatnich dwóch dni i byłoby może takich jeszcze więcej, ale w większości przypadków zawracałem kiedy obrońca się zalogował. Jednak im bliżej końca, chęć zdobycia astro na 24 była tak silna, a czasu tak mało, że liczyła się sztuka. Nie ma tych RW, aż tak dużo i może okaże się, że nie miały wpływu na zdobyte miejsce. A Jeśli okaże się, że @Bunny wygrał to i tak to jest już teraz bez znaczenia. Głównemu oponentowi w tej kategorii wyrazy szacunku za ilość raportów i walkę do końca.
Pozdrowienia dla wszystkich co zaglądają do tego tematu. Piona
Stopień 3 - ponad 75kk punktów - nagroda rosnąca stopniowo do 9kk punktów jednak nie więcej niźli 3% ogólnej wartości konta -
Bunny napisał(a):
Stopień 3 - ponad 75kk punktów - nagroda rosnąca stopniowo do 9kk punktów jednak nie więcej niźli 3% ogólnej wartości konta
-
Bunny napisał(a):
Wydaje mi się, że uni zostało maksymalnie dojechane, teraz trzeba tylko czekać aż po tym ataku nuklearnym przyroda odrodzi się na nowo
@Ruda ode mnie też szczere podziękowania
Pozdrawiam Was przyjacieleNie zrozumiałeś. Nie mam pretensji. -
no i wpadają jedne z ostatnich lub ostatnie RW od @Bunny już wiadomo, że zwyciężył w kategorii aktywista. raz jeszcze dzięki i gratulacje
Szacun za czujność do końca.
Jak dotrwam tu do kolejnej edycjii o ile taka będzie to obiecuje rewanż -
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0