Tak, to nienajgorszy pomysł.
Daję plusa.
Daję plusa.

UNI 39: OFF
UNI 40: OFF
UNI 69: OFF
UNI Nekkar: ON
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

deathofrats napisał(a):
Wpadłem przez to w taką depresję, że chyba rozbiję się o bunkier Przemytnika Betonu
wrobel3891 napisał(a):
Ejjjj... a może jestem mało gościnny, nie lubię niezapowiedzianych wizyt.deathofrats napisał(a):
Wpadłem przez to w taką depresję, że chyba rozbiję się o bunkier Przemytnika Betonu![]()

Kilka dni Jamnik flotke podbuduje będzie większy %, a ja polaczek katolik wieśniak z pisu będe miał co komentować
W swoim top miałem nawiązać do "poziomu statysty" bo co mi będzie baran pisał jak sam żadnego konta nie zbudował, dwa/trzy konta na samym nekkar stracił.. zrób sobie może statystyki otrzymanych złomow, albo sobie statystyki zniszczonych pkt z różnych kont dodawaj..
kiedyś na mnie polowała, WIDZIAŁEM! jak poluje.. Nie ważne czy teraz czy 10 lat temu, zna mechanizm tej gierki i bawi się z wami tak samo jak ja
on obserwuje i typuje dogodną okazję a nie stęka na forum jak nasi strażnicy Teksasu..
Ty wiesz o czym mówię
Co do moich niepowodzeń i miernej gry to oczywiście, że statystyki mam
3 złomy na 2 kontach, pierwszy jeszcze przed UF z Nekkar, każdorazowo flota odbudowana do stanu przed wtopą. Nigdy nie uważałem się za jakiegoś pro złomiarza czy flociarza, jestem rzemieślnikiem, powoli i metodycznie zmierzam do swoich celi. Kont zbudowałem od 0 bądź prawie od 0 cztery sztuki, 2 z nich dalej są i aktywnie rozwijają się w Veto
Na tym koncie, otrzymanym od Pyśka zbudowałem już 90mln pkt więc prawie 2 razy tyle ile konto miało w momencie jego przejmowania. W sumie zastanawiam się czemu tłumaczę to wszystko gościowi, który w życiu do niczego uczciwą grą nie dotarł i poza niskim poziomem wypowiedzi i ciągłym trollowaniem nic nie pokazał. Stwierdzam, że robię to dla całej reszty, która po wpisie ww pana mogła by się zacząć zastanawiać

?
W każdym razie na pewno umiem oddzielić grę od życia prywatnego, nie szukam informacji o graczach, guzik mnie to interesuje czy ktoś jest spawaczem, kierowcą, policjantem czy bandytą. Ważniejsze pytanie od tego nt wiedzy o tym, kto tam gra to to dlaczego nie chce się ujawić i grać pod prawdziwym nickiem? Czyżby miał coś do ukrycia?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez elBlackened ().

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez deathofrats ().

Kurufir napisał(a):
Wiedziałem, że przy pierwszym, lepszym banie w Veto zaraz się tu zacznie od nowa... cóż jak się ma swojego dość za skórą to się nie przepuści żadnej okazji by się próbować wybielić kosztem innych.
To akurat co napisał Death of Rats to stek bzdur wyssanych z palca a Aperion dostał bana bo.... mógł.
Czekam teraz kiedy ja jakiegoś wyłapie, nie jestem na żadnym ani na urlopie więc mogę nie?