Dyskusja na temat ostatnich wydarzeń
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
To napisze dalej te kary są gówno warte nie uważacie ????????
-
Mecenas napisał(a):
Chyba ktoś tu z operatorów gry nie zna historii naszego unii @ciap ?????????
Widzę jedynie że trwa jakaś dyskusja "kupujesz anty możesz łamać zasady gry". -
ciap napisał(a):
Mecenas napisał(a):
Chyba ktoś tu z operatorów gry nie zna historii naszego unii @ciap ?????????
Widzę jedynie że trwa jakaś dyskusja "kupujesz anty możesz łamać zasady gry".
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mecenas ().
-
ciap napisał(a):
@Mecenas
Gdzie zaprzeczyłam?
Zasady Gry + wewnętrzna Tabela Kar jest taka sama dla każdego gracza jak i członka teamu.
Jeżeli nie podobają Wam się blokady konta (bo są za krótkie) to problem dotyczy każdego gracza a nie tylko tego co kupuje anty.
Tutaj jest odgórna decyzja, nie zależy to od teamu PL. Team PL ma wytyczne pracy w których musi pracować i nie ma tu miejsca na widzimisię szczególnie w przypadku Tabeli Kar.
-
Powiem dosadnie wam:
Ma taką przewagę bo złomuje a wy jesteście kurczakami. Ma taką przewagę bo robi topowe starcia. Ma taką przewagę bo ma skilla i trochę czasu. Oto cała tajemnica. I jest mobilny a to jest speed. Trzeba było grać na x1 a nie teraz beczeć że ktoś leci na akcie.The End
uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End
uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End
uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End
Uni68 Bociek [3 X] - The End
Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k% -
bocieek napisał(a):
Powiem dosadnie wam:
Ma taką przewagę bo złomuje a wy jesteście kurczakami. Ma taką przewagę bo robi topowe starcia. Ma taką przewagę bo ma skilla i trochę czasu. Oto cała tajemnica. I jest mobilny a to jest speed. Trzeba było grać na x1 a nie teraz beczeć że ktoś leci na akcie.
-
@Gruby77
Po prawie 8 latach w teamach bardzo ostrożnie odchodzę do tego co czytam na forum. Nie wiem czy gracz gra 24h na dobę. Nie wiem jakie masz swoje postrzeżenia na stwierdzenie takiego faktu.
Czemu ostrożnie? Bo bardzo często to co nam się wydaje, graczom, tak naprawdę nie jest prawdą. Przykłady wielokrotnie podawałam również na aktywność 24h gdy po sprawdzeniu widać że gracz tylko parę godzin dziennie jest. Inny przykład? X i Y muszą być multi bo mają urlopy w tym samym czasie... gdy wystarczy wejść na dowolną stronę żeby zobaczyć że nie jest to prawdą.
Nie mam również do nikogo pretensji o to. Trudno wymagać od kogoś wiedzy na jakiś temat gdy nie ma się wszystkich danych przed sobą.
Nie wiesz za co gracz ma bana i na ile. Tutaj widzę duże przekonanie że jest to za aktywność. Jeżeli zbanowany się nie przyzna (i nie skłamie) to nie masz pewności za co jest blokada. -
ciap napisał(a):
@Gruby77
Po prawie 8 latach w teamach bardzo ostrożnie odchodzę do tego co czytam na forum. Nie wiem czy gracz gra 24h na dobę. Nie wiem jakie masz swoje postrzeżenia na stwierdzenie takiego faktu.
Czemu ostrożnie? Bo bardzo często to co nam się wydaje, graczom, tak naprawdę nie jest prawdą. Przykłady wielokrotnie podawałam również na aktywność 24h gdy po sprawdzeniu widać że gracz tylko parę godzin dziennie jest. Inny przykład? X i Y muszą być multi bo mają urlopy w tym samym czasie... gdy wystarczy wejść na dowolną stronę żeby zobaczyć że nie jest to prawdą.
Nie mam również do nikogo pretensji o to. Trudno wymagać od kogoś wiedzy na jakiś temat gdy nie ma się wszystkich danych przed sobą.
Nie wiesz za co gracz ma bana i na ile. Tutaj widzę duże przekonanie że jest to za aktywność. Jeżeli zbanowany się nie przyzna (i nie skłamie) to nie masz pewności za co jest blokada.
1. Gracze wiedzą za co go zgłaszali
2. Przyznawał się do tego co robił i za co jest ban i były też z screeny z drugiej ręki z wypowiedziami kto tam gra. Oczywiście mógł kłamać, ale w tym przypadku ponosi konsekwencje swoich kłamstw.
3. Oprócz doświadczenia w teamach jesteś dobrym graczem i wydaje mi się, że też potrafisz poznać czy ktoś jest online czy nie. Chyba, że potrafi wysłać sondy szpiegowskie jak jest offline.
4. Popracuj w teamie nad tym by zmienić tą sytuacje, że powody banów są niejawne. Pręgierz nie był zły.
5. Niepotrzebnie nas do tego dystansujesz bo wystarczyłoby żeby sam zaprzeczył to by chociaż znaczyło, że się wstydzi. Poczytaj jego wypowiedzi o "jestem czysty bo odbyłem kare itp.". Proponuje odnieść się do adekwatności kary do winy, przydatności pręgierza, a nie pouczania skądinąd słusznego, ale nie w tym konkretnym przypadku do oceniania przez graczy winy.
Miło Cię ciap widzieć, czytać .. widzę, że lata w teamie odbiły na Tobie swoje piętno (nie pisze, że złe - dorosłaś) -
bocieek napisał(a):
Powiem dosadnie wam:
Ma taką przewagę bo złomuje a wy jesteście kurczakami. Ma taką przewagę bo robi topowe starcia. Ma taką przewagę bo ma skilla i trochę czasu. Oto cała tajemnica. I jest mobilny a to jest speed. Trzeba było grać na x1 a nie teraz beczeć że ktoś leci na akcie.
-
To Ty staruch udowodnij że oszukuje, że gra bądź grał tak jak to przedstawiasz. Jak już ciap wspomniała-nie wiesz za co był ban. Oskarżać sobie możesz ile tylko chcesz tylko wskazane by było żebyś to poparł dowodami. Bo póki co to jesteś na etapie "wydaje mi się...".
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Badi ().
-
UncleBadi napisał(a):
To Ty staruch udowodnij że oszukuje, że gra bądź grał tak jak to przedstawiasz. Jak już ciap wspomniała-nie wiesz za co był ban. Oskarżać sobie możesz ile tylko chcesz tylko wskazane by było żebyś to poparł dowodami.
On to potwierdził.
Czego chcesz jeszcze, aktywność sondami też symulował? Mam więcej, ale zostawiam dla siebie. Weź ty do mnie lepiej nic nie pisz więcej ja ci za każdym razem nie zamierzam tłumaczyć oczywistych rzeczy i Twoich pomyłek. Podszkol się z regulaminów lepiej bo nawet nie wiesz jak sie robi próby moonowe, a nie się wtrącasz między wódkę a zagryzkę stale. Sprawa Ciebie nawet nie dotyczy. W ogóle przyjmij do wiadomości, że wiecej Ci nie zamierzam odpisywać - masz u mnie ignora bo piszesz tylko po to by prowokowac i pisać -
Pustak jesteś i tyle. On się przyznał... do czego? Do Twoich bezpodstawnych i nie popartych dowodami oskarżeń? Pokaż cokolwiek co można by dowodem nazwać.
-
UncleBadi napisał(a):
To Ty staruch udowodnij że oszukuje, że gra bądź grał tak jak to przedstawiasz. Jak już ciap wspomniała-nie wiesz za co był ban. Oskarżać sobie możesz ile tylko chcesz tylko wskazane by było żebyś to poparł dowodami.
-
Myślę, że to istotne dla tego działu bo niektórzy nie przyjmują faktów jeśli nie odpowiadają ich założeniom:
WujO napisał(a):
Grały 2 wystarczyło żeby was wszystkich pozamiatać
Teraz ja dokończę dzieła
Pozdrawiam
WujO napisał(a):
@Gruby77 wiesz co to jest czas przeszły? albo zawołaj kogoś kto czyta ze zrozumieniem oszukiwałem - czas przeszły! i zostałem za to ukarany!! Zły WujO!! dostałem BANA - czas przeszły !!. Teraz wróciłem i gram sam !! ogarniasz do tej pory czy obrazowo trzeba to opisać ? Za to wszystko o czym piszesz zostałem ukarany !! byłem na Banie - czas przeszły kolejny raz!
Pozdrawiam
-
no i wlasnie tu jest istota rzeczy "ban byl nieadekwatny". Byl adekwatny do przewinien to Wy te przewinienia mnozycie i wydaje sie Wam ze byl nieadekwatny. Kot tam nie gral btw.
-
Niech do Ciebie w końcu dotrze Intro, że my jesteśmy jedną ekipą od dawien dawna. Także tego, tak trzaslem portkami przed ziomkami. Że mnie z buddy zezlomuje. Tak, na pewno... Czy ja coś muszę jeszcze dodać w tym temacie.. Dorabianie waszych teorii spiskowych jest śmieszne.The End
uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End
uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End
uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End
Uni68 Bociek [3 X] - The End
Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k% -
Czemu feniks nie wypowie wojny wsnr lub odwrotnie wujek i badi pokazali by skilla jak to sami zlomują a feniksy zamiast na forum w grze by pocisnął by wujka i reszte mamejów z wsnr Ale jak to mówią kozak w necie piz... w świecie lepiej kupić konto pod złom za 500 zeta lub lepiej zasiadac gamonie z was wszystkich
-
Gruby77 napisał(a):
Czemu feniks nie wypowie wojny wsnr lub odwrotnie wujek i badi pokazali by skilla jak to sami zlomują a feniksy zamiast na forum w grze by pocisnął by wujka i reszte mamejów z wsnr Ale jak to mówią kozak w necie piz... w świecie lepiej kupić konto pod złom za 500 zeta lub lepiej zasiadac gamonie z was wszystkich
-
Patrząc na ostatnie ST co tu się urwa odje ***************** bałooooooooooo
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0