Lojty napisał(a):
Technologia energetyczna poziom 23
Pozdrawiam
Moderator kruszynka:
Wydzielono posty z Rekordów co by tam offtopu nie robić ;)
Wydzielono posty z Rekordów co by tam offtopu nie robić ;)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Lojty napisał(a):
Technologia energetyczna poziom 23
Lojty napisał(a):
Widze ze nie tylko ja przygotowalem sie pod pełzacze
Godzinne wydobycie | 83.643 |
Lojty napisał(a):
Gorzej jak nam algorytm pełzaczy zmienia
FILU napisał(a):
ustawić próg 1000% pleassssss bo kończę grę
FILU napisał(a):
no chwalić mi sie rekordami satek teraz bo FILU wpada z projektem SD
FILU napisał(a):
aż czekam na te pełzacze które palą 50 jednostek energii a tylu się poprzenosiło na 15 pozycje gdzie 1 satek = 1 jednostka energii dodając że pełzaczy nie można podnieść na fs i będzie ich z 1500 plus satki w ilościach do 100.000 to czuje dyskusje przy kolejnym SD
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Nie zgodzę się . Tylko na dwóch koloniach mam +2 z satek, na kolejnych czterech +3 - da się wyżyć. Alternatywny koszt obrony amortyzuje się w utracie deuteru w fuzyjkach - im dłużej to ja uciągnę ten stan, tym bardziej będę na plusie.ciap napisał(a):
Nie opłaca się mieć słonecznych a tym bardziej satelit.
Ten Keyra napisał(a):
Nie zgodzę się . Tylko na dwóch koloniach mam +2 z satek, na kolejnych czterech +3 - da się wyżyć.
Ten Keyra napisał(a):
Alternatywny koszt obrony amortyzuje się w utracie deuteru w fuzyjkach - im dłużej to ja uciągnę ten stan, tym bardziej będę na plusie.
Bunkier o wartości 1,5kkk dość skutecznie chroni satki przed racjonalnymi atakami, ale np. przy S&D nie ma czegoś takiego, jak racjonalny atak. Póki co 30k satek udaje się uchować.ciap napisał(a):
Nie wiem jakie masz bunkry i nie liczyłam żeby to jednoznacznie stwierdzić co się bardziej opłaca.
edit: kiedyś chyba gdzieś wklejałeś bunkier ale nie pamiętam gdzie żeby teraz poszukać.
Ten Keyra napisał(a):
Bunkier o wartości 1,5kkk dość skutecznie chroni satki przed racjonalnymi atakami, ale np. przy S&D nie ma czegoś takiego, jak racjonalny atak. Póki co 30k satek udaje się uchować.
FILU napisał(a):
aż czekam na te pełzacze które palą 50 jednostek energii a tylu się poprzenosiło na 15 pozycje gdzie 1 satek = 1 jednostka energii dodając że pełzaczy nie można podnieść na fs i będzie ich z 1500 plus satki w ilościach do 100.000 to czuje dyskusje przy kolejnym SD
Elmo[Wieiworak] napisał(a):
a od kiedy te nowosci startuja?
to masz teraz zapas surki żeby się podzielić i zrobić u mnie te same lvl badańciap napisał(a):
Patrząc na ilość błędów pewnie nie prędko. Chyba zrobiłam z @Lojty falstartElmo[Wieiworak] napisał(a):
a od kiedy te nowosci startuja?
Z brzydalami nie gadam!^BrzydaI^ napisał(a):
to masz teraz zapas surki żeby się podzielić i zrobić u mnie te same lvl badań
nie to Nie.ciap napisał(a):
Z brzydalami nie gadam! Miałeś nicka zmienić Panie misterze ogame^BrzydaI^ napisał(a):
to masz teraz zapas surki żeby się podzielić i zrobić u mnie te same lvl badań
Nie zwiększy^BrzydaI^ napisał(a):
A czy jak wbijesz 1kkk pkt to zwiększą nam drop na ekspedycji?
lipa.ciap napisał(a):
Nie zwiększy
Jakbyśmy nie podnieśli speed to 1kkk byłoby za 10 lat to może wtedy byśmy się doczekali aktualki.
jeden pieron^BrzydaI^ napisał(a):
kto z komorników tym razem?
Szamanowi nie usunęli konta na forum.