Elmo[Wieiworak] napisał(a):
Ciap skoro lubisz tabelki to zrob prowannie aktywnych graczy powiedzmy powyzej 15 Rw albo powyzej 10k% i porownaj wartosci tych flot uwzgledniajac GSy oraz flote mobilna powiedz ile % ze wszystkich Rw zrobily GSy a ile flota moblina porownaj te rozbieznosc do rozbieznosci wartosci tych flot bardzo mnie ciekawi czy bedzie wartosc w % podobna do wartosci z wartosci floty w sensie floty mobline maja wartosc 1.5kkk Gsy 300kk wiec waertosc Rw powinna byc w stosunku 5:1 jesli wartosc ta bedzie duzo mniejsza powiedzmy 10:1 to wedlug mnie przy zglaszaniu nasteopnym razem przy podziale grup GSy powinny byc liczone jako polowa swojej wartosci jesli stosunek % z Rw bedzie powiedzmy 20;1 to wartosc punktowa gsow powinna byc zmniejszona czterokrotnie i niwech czesc osob co ma bol czterech liter sie nie pluje i nie piusze ze mam cos do gsowcow bo nie mam to czy ktos lata gsami czy nie mnie nie interesuje jesli lata nimi i robi rw to dobrze
Możliwość wykręcenia konkretnej ilości procentów w S&D nie wynika z tego jaką masz flotę tylko ile czasu jesteś w stanie przesiedzieć na dupie. Największy procent (w pojedynczym starciu) skręciła wcale nie punktowo największa flota. Możesz mieć top szybką flotę, ale jak masz zapięty urlop to wykręcisz 0% . To o czym ty mówisz, porównywanie wartości flot i wyprowadzenie na tej podstawie jakichś generalnych wniosków co do wyników S&D to teoretyzowanie, eksperymenty w próżni.
Demon udowodnił, że nie miałeś racji więc niepotrzebnie brniesz.