S&D Universum 68 Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Jest nowy podział o tutaj. Ponieważ czas na poprawki jest bardzo krótki to jak przy zawieraniu małżeństwa: jeśli ktoś zna powód dla którego ten podział jest niewłaściwy niech powie teraz albo zamilknie na wieki Mam nadzieję, że jest ok Powodzenia wszystkim!
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Nikt mnie nie lubi w mojej drużynie
-
Ja tylko uprzedzam swoją drużynę że czasu mam mało ale na ten miesiąc coś tam się wymysli, zaczynam od poniedzialku
-
-
Mnie mozna usunac woallbym byc usuniety na moja prosbe ewentualnie jak sie nie da to polece na kogos z druzyny z grubym nie bede wole byc wykreslony
-
ten skład jest bardziej spier*** niz partia korwina...
@john malkowitz007 szykuj flote bedziem latac razem mordo!
a reszce zycze powodzenia rozdupia wam moony szybciej niz ustawa przewiduje!
@f4ust ty idziesz jako pierwszy! -
Witam wszystkich członków drużyny Syrox , po składzie widzę że nie będzie pełnych ACS w najmocniejszym składzie ale z reszta mam nadzieję ze będziemy się świetnie bawić i wykonamy mnóstwo fajnych lotów w otoczeniu zabawy ,śmiechu i pogaduch .
Do boju Syrox !!! -
FILU napisał(a):
Witam wszystkich członków drużyny Syrox , po składzie widzę że nie będzie pełnych ACS w najmocniejszym składzie ale z reszta mam nadzieję ze będziemy się świetnie bawić i wykonamy mnóstwo fajnych lotów w otoczeniu zabawy ,śmiechu i pogaduch .
Do boju Syrox !!!
ja przy pierwszej probie mialem dziunka teraz mam grubego wiec wole byc wykreslony niz z takim elementem byc w druzynie
pYsY.szkoda ze nie wylosowalo tak ze komopuserzy w jednej a reszta rozdzielona -
Elkanen napisał(a):
ciap napisał(a):
@Leonidas zabierzesz mnie gdzieś?
@HORTEX soczku a Ty?
-
ciap napisał(a):
Elkanen napisał(a):
ciap napisał(a):
@Leonidas' zabierzesz mnie gdzieś?
@HORTEX soczku a Ty?
-
[ciach] to po kiego się zapisujecie? To nie pierwsza edycja s&d i chyba każdy wie, że nie każdego da się uszczęśliwić. Ja też wolałbym być z Milim o co prosiłem czy Wojtkiem bądź Włosiem ale bez jaj, chyba właśnie przez ten miesiąc liczy się fun a nie beczenie jak jest źle i fu, następnym razem się nie zgłaszać i będzie po sprawie
Super Moderator Ruda:
pseudocenzura -
-
To aby nie było, że wszyscy są na "be" napiszę, że jestem zadowolony z drużyny
Każdy ma potencjał na włożenie swojej cegiełki, chyba z każdym znajdę miejsce na ACS i każdy jest komunikatywny.
No może 2 osób nie kojarzę z działań za bardzo, ale nie bądźmy tak radykalni
@ciap ja Cię zabiorę jeśli nie będzie (jakimś cudem ) zagrażać zwycięzkiej drużynie Caraxes -
a ja nie mam problemu i chetnie polece w ACS z filu czy pazikiem.
zapraszam do lotów
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
Jest możliwość przeniesienia Dzioba z Aduchem? i dodanie Dagusi do mnie do drużyny? Wtedy mam dreamteam którym mogę zamiatać uniZmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
-
-
ciap napisał(a):
Elkanen napisał(a):
ciap napisał(a):
@Leonidas zabierzesz mnie gdzieś?
@HORTEX soczku a Ty?
@Mililion szykuj PNCThe End
uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End
uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End
uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End
Uni68 Bociek [3 X] - The End
Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k% -
czemu drużyny są już ustawione 2 raz? a może już 3 tylko nie widzialem aktualizacji...
komu się nie podobaly drużyny w 1 rozdaniu?
pisałem tylko nie z grubym i po zmianie jestem z nim.
nie pozdrawiam was zenada -
-
Ja niechce Ciap bo to pusher loszust i zlodziej pozdrawiam
-
kruchy1916 napisał(a):
czemu drużyny są już ustawione 2 raz? a może już 3 tylko nie widzialem aktualizacji...
komu się nie podobaly drużyny w 1 rozdaniu?
pisałem tylko nie z grubym i po zmianie jestem z nim.
nie pozdrawiam was zenada
"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
jeśli Gruby odpali turbo wrotki z spokrewnionymi kontami to może napykać pkt. dla drużyny i być konkurencyjną drużyną ale to musiał by wyłączyć wszystkie konta ^^braci^^ co jest możliwe ale może wieńczyć to w końcu banem i przystopowaniem więc jakoś to będzie . No i drużyna MILI czyli 3x najbardziej zaufana drużyna która się zawsze i z wszystkimi członkami zgra nawet na ślepo bo ufność tam jest akurat praktycznie w całej drużynie.
Ale to nić My się SYREX nazywamy i wygramy!!!
Nie poddamy się bez walki i do ostatniego dzwonka będziemy walczyć chociaż nazwa kojarzy mi się z Syrkami, Skarpetkami To jeszcze raz Syrki-Skarpetki do booju , do boju , do booju -
KKS napisał(a):
Ja niechce Ciap bo to pusher loszust i zlodziej pozdrawiam
Czy możliwa jest zmiana drużyny?
Nie, konto które zostało przydzielone do jakiejś drużyny musi tam pozostać albo opuścić rozgrywkę.
-
-
-
ciap napisał(a):
Już masz 1 RW na które mnie nie zabrałeś.
A wedle zapowiedzi zabiorę, jak będziemy już mieli bezpieczną przewagę -
Genek napisał(a):
A wedle zapowiedzi zabiorę, jak będziemy już mieli bezpieczną przewagę
Patrząc na floty jakie tutaj fruwają to nie ma czegoś takiego jak bezpieczna przewaga. -
Gracz Elmo rezygnuje z udzialu w rozgrywce. Drużyna Balerion może w takim razie poszukać za niego zastępstwa, pamiętając by osoba ta miała mniejszą lub zbliżona wartość floty.
-
proponuje bana na kolejne edycje dla takiego osobnika
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś !