Dawac zakinsa do zabawy moze i w tym roku sie u niego rozbije xD
S&D Universum 68 Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019]
- Dyskusje
-
-
Ten Keyra napisał(a):
Ten cytat sobie zostawię jako trofeum.
Najlepsze floty w poprzedniej edycji miały 30% punktów, moja 0,11%.
Chyba nikt normalny nie pomyśli że flota prawie 300 razy słabsza stanowi jakieś zagrożenie.
-
Najmniejsza flota w najlepszych rękach stanowi większe zagrożenie niż flota Top 1 w kiepskich rękach
-
Leonidas napisał(a):
Najmniejsza flota w najlepszych rękach stanowi większe zagrożenie niż flota Top 1 w kiepskich rękach
-
Leonidas napisał(a):
-
Chciałabym by rozgrywka odbyła się w dość spokojnej atmosferze
Dodatkowe zgłoszenie przyjmuję skoro nikt nie jest przeciwko, a jeżeli chodzi o podział to proszę o trochę wyrozumiałości Troszkę się osób zapisało, a analiza i dobór też trwa.
Weekend przed nami, także miłego wszystkim a urodzony podział pojawi się tak szybko jak to możliwe -
przy podziale gsy licz jako 1/10 wartosci bo wartosc surowcowa ich a wartosc bojowa w grze to zupelne inne wartosci
-
-
można jeszcze wbić ??? Bo przegapiłem zapisy
-
wyrażam sprzeciw przeciwko zatkao_kakao na zgloszenie, za pozno napisal.
aduch ok, napisal wczesniej moze byc
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
Tak jak napisałam na pw jeżeli nie bedzie glosów przeciwko to dodam. Ale na ten moment skladow flot nie widze wiec nie ma czego dodac
-
ruda a gdzie mam napisac ?? Bo temat gdzie są zgloszenia jest zamkniety.
-
chciałbym też grać w druzynie @Wojownik Kajaczenko gdyż chciałbym nauczyć się puszowania dziękuję.
-
Tu pisz zgloszenie"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
-
ok
-
- FatalError
- WPower
- 9147751
Flota:
Lekkie Myśliwce 8400000
Ciężkie myśliwce: 424
Krążowniki: 550000
Okręty Wojenne: 21000
Bombowce: 25000
Niszczyciele:33000
Gwiazdy Śmierci: 2090
Pancerniki: 116000
chcę chcę chcę @Ruda i tak jak pisałem wyżej chciałbym do drużyny z @Wojownik Kajaczenko może podzieli się wiedząPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Fatal_Error ().
-
No to jeśli jeszcze da radę :
aduch
Zakon Templariuszy Uni1 [TEMPLARS_1]
1400384
Flota:
Lekkie Myśliwce: 999823
Ciężkie myśliwce: 4974
Krążowniki: 200001
Okręty Wojenne: 65001
Bombowce: 202
Niszczyciele: 70083
Gwiazdy Śmierci: 300
Pancerniki: 60000
Jak da radę to chcę być z Wrumem -
Przez was zapominalscy Ruda ma mało czasu na robotę a przecież za kilka godzin zaczynamyNiektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom.
-
Jak @Zatkao_Kakao nie będzie w mojej drużynie to nie mam nic przeciwko
W przeciwnym wypadku jestem na nie
Pozdrawiam
Wisior -
Nie powinno sie uzalezniac przyjecia zgloszen po terminie od odzialu na Druzyny
Albo tak ,albo nie , bez stawiania warunkow
Ja jestem za przyjeciem ,jezeli jeszcze jest taka mozliwosc"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Nie można się zgłaszać po ustalonym terminie, a jednak jeszcze się zgłaszają
Nie mów co można a czego nie można Makłowicz Pamiętaj że Finek się nie zgłosił, a podobno ma mieć spokojniejszy listopad
Pozdrawiam
Wisior -
-
Dwie osoby na nie nic nie zmienia bo dopóki nie ma podziału to spóźnialscy są zwykle akceptowani. Tak się utarło nie tylko na 68Niektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom.
-
-
Toadie napisał(a):
Podział właśnie wrzuciłem (wiem, mało ładny graficznie, ale Ruda go w niedługim czasie zapewne odpicuje :P) - kliiiik
PffPost był edytowany 3 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
-
dobra jako iż jest już podział życzę wszystkim dobrej zabawy i pilnowania kulek
skład nawet fajny jest filu który ma niszczary i licze ze sklei się jakiegos acs'a wspólnego
fatal też blisko to sie dogadamy...? więc coż mi zostało
i tak wygramy buahhahaha -
No to będzie od nowa bo to istotna zmiana xdNiektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom.
-
ManNiaka tez nie widze
Balerion 656,588,614
6789 GS
Caraxes 656,269,520
2898gs
Meraxes 656,532,296
3399gs
Syrax 656,177,668
23116gs
Tyraxes 656,944,593
19780 gs
niezly podzial dwie druzyny na koncu juz wylonione ja jesli jest taka mozliwosc rezygnuje z zabawy chce byc wykreslony jesli nie da sie wykreslic mnie na wlasna prosbe zaatakuje poposrtu kogos z druzynyPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Elmo[Wieiworak] ().
-
ciap napisał(a):
Ja nie wiem co to za moda oddzielania tysięczne przecinkami. Polska należy do krajów w których separatorem dziesiętnym jest przecinek...