edes napisał(a):
Czy jest jakaś reguła do klonowania wydobycia czy to czysty przypadek i nie ma na to wpływu?
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
edes napisał(a):
Czy jest jakaś reguła do klonowania wydobycia czy to czysty przypadek i nie ma na to wpływu?
Avinashi napisał(a):
kiedys wystarczylo nie logowac sie 1d by miec sure x2, a 2d by miec x3 lub nawet 4. Potem to zepsuli i przez jakis czas nie dublowalo wydobycia ale kolejna aktualizacja spowodowala ze znow surowce sie mnoza. Tym razem jednak jest to loteria, ale faktycznie jak wylogowuje z gry do lobby i nie koniecznie musi cos wrocic w tym czasie to mnozy surowce kazdorazowo
Zlomek_Mistrz napisał(a):
Nie wiem jak wam dubluje surowce ale tyle już razy mnie wywaliło z gry do lobby od wprowadzenia wersji 7 i ani razu nie zdublowalo mi surowców.
Berlin777 napisał(a):
Klonuje się surka, buguje się flota?
Ruda napisał(a):
Dzisiaj na serwerach testowych zostanie uruchomiony nowy system eventowy.
Informacja z og.en > board.en.ogame.gameforge.com/i…ward-system-event-in-pts/
W poście znajduje się też opis jak ten system działa
Art napisał(a):
Składa się z 5 poziomów.
Aby awansować na kolejny poziom, wymagane jest 1000 Trytu,
Apofis napisał(a):
Tryt? nowy surowiec?Art napisał(a):
Składa się z 5 poziomów.
Aby awansować na kolejny poziom, wymagane jest 1000 Trytu,
Das140 napisał(a):
Czy ktoś się orientuje w tych cyferkach? Czy dali losowe nagrody w celach testowych i do balansu jeszcze nie doszli?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez wampek ().
nowynick napisał(a):
Z jednej strony może i lepiej że dodawany jest nowy kontent żeby rozruszać trochę grę, ale jednocześnie jak dla mnie jest to trochę sygnał że wszystkie błędy które gracze zgłaszają nie są dla GF priorytetem. Ale w sumie - czy kogoś to dziwi?
buleon napisał(a):
Czy zna ktoś przyczynę takiej, a nie innej decyzji?
I am back napisał(a):
Moim zdaniem, przez rynek ludzie nie zmieniaja klas bo moga sobie statki z dowolnej klasy kupic. Sam tym sposobem kupilem kilkadziesiat tys pionierow. Nie bedzie rynku, bedziesz chcial polatam na zbieraczu pionierami lub rozpruwaczami to bedziesz zmuszony wydac anty. Nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o kase.
Apofis napisał(a):
Jakie obecnie przeliczniki obowiązują w handlu transportuj tradycyjnym? gdzie to znaleźć?
Art napisał(a):
Handel wykraczający poza określone przeliczniki na korzyść gracza silniejszego będzie traktowany jako push.
3:2:1 - każda jednostka deuteru jest warta 2 jednostki kryształu lub 3 jednostki metalu.
2,5:1,5:1 - każda jednostka deuteru jest warta 1,5 jednostki kryształu lub 2,5 jednostki metalu
buleon napisał(a):
jest taka możliwość, przy czym GF chyba nie liczy, że KAŻDY gracz będzie wydawał po 500k antymaterii na zmianę klasy.
Apofis napisał(a):
Jakie obecnie przeliczniki obowiązują w handlu transportuj tradycyjnym? gdzie to znaleźć?
13 gości