Starrk napisał(a):
a tam od razu zrezygnować... ja proponuję podnieść PZ dla odkrywców do 30% a dla reszty o 20%

Pomysł też dość ciekawy. Wtedy wtopić na ekspach już się nie da, eko totalnie nieopłacalne, wyłącznie ekspy i flota.

Lwica jest boska :)
Starrk napisał(a):
a tam od razu zrezygnować... ja proponuję podnieść PZ dla odkrywców do 30% a dla reszty o 20%

buleon napisał(a):
o 20 % czy do 20 % dla reszty?Starrk napisał(a):
![]()
Pomysł też dość ciekawy. Wtedy wtopić na ekspach już się nie da, eko totalnie nieopłacalne, wyłącznie ekspy i flota.
| [WINTER] Starrk (-15.424.588) | 1.137.739.456 |
Starrk napisał(a):
@Mirmir ja flotę klonowałem i dalej klonuję. Odkrywca to same duże obce, dziury i opóznienia
edes napisał(a):
Najwyraźniej ci co są na minusie to cyganią i flote sprzedali na push ?
Ja też moge napisać że mi się ilość pkt zwiększyła czterokrotnie od wprowadzenia odkrywcy a cały czas latałem na ekspy cywilne a od miesiąca bojową i się cofam do tyłu a miało być tak pięknie
Mirmir napisał(a):
Wystarczy prosta rzecz ograniczenie pola złomu z ekspedycji .

Mirmir napisał(a):
Inną rzeczą jest zwiększenie puli punktów przy mniejszej ilości punktów startowych,a inną sprawą jest jak ktoś w krótkim czasie zwiększa swój stan punktowy o 500-600 mlnedes napisał(a):
Najwyraźniej ci co są na minusie to cyganią i flote sprzedali na push ?
Ja też moge napisać że mi się ilość pkt zwiększyła czterokrotnie od wprowadzenia odkrywcy a cały czas latałem na ekspy cywilne a od miesiąca bojową i się cofam do tyłu a miało być tak pięknie
Czy cyganią i faktycznie spushowali jakieś floty,to też możliwe. Zakładając jednak ,że grali zgodnie z zasadami ,to jedyną możliwość takiego kolosalnego przyrostu ma odkrywca przy starciach z piratami.
Inne opcje czy to generał ,czy zbieracz nie mają szans nawet na jedną czwartą takich zysków.
Skoro nie ma banów za push to według naszych operatorów gry grali uczciwie .
Art pytanie do Ciebie o Wielki Myślicielu-kiedy dojdziesz do wniosku ,że jednak coś jest nie tak .Wystarczy prosta rzecz ograniczenie pola złomu z ekspedycji .
Pozdrawiam ja:)
nowynick napisał(a):
A co tu Art ma do gadania? Jeżeli chodzi o tą kwestię to czepiasz się akurat niewłaściwej osoby.
Mirmir napisał(a):
A kto jest głównym łącznikiem między nami graczami a GF ,Święty Mikołaj.nowynick napisał(a):
A co tu Art ma do gadania? Jeżeli chodzi o tą kwestię to czepiasz się akurat niewłaściwej osoby.

.:czubulus:. napisał(a):
AntymateriaMirmir napisał(a):
A kto jest głównym łącznikiem między nami graczami a GF ,Święty Mikołaj.nowynick napisał(a):
SOLO - 20927.25%
ACS - 114710.17%Bladeripper Returns napisał(a):
nie chce mi się liczyć ale łatwiej odbudować 200k panca niż 1kk. Chociaż te drugie produkują więcej surowców.

Bladeripper Returns napisał(a):
Co do przyrostów i tracenia flot w czarnych dziurach, wydaje mi się że są jakieś granice opłacalności wielkości slotów , nie chce mi się liczyć ale łatwiej odbudować 200k panca niż 1kk. Chociaż te drugie produkują więcej surowców.
SOLO - 20927.25%
ACS - 114710.17%Bladeripper Returns napisał(a):
Można też inwestować w eko i badania. I jak sam wspomniałeś surki masz więcej niż możesz przetopić i to już robi się problem.

edes napisał(a):
Masz 15 stoczni ale każda w innej gali i co po każdym rw sure trzeba rozwozić tracąc kupe dexu, najgorzej dla tych co grają na x1
Na x1 nigdy nie będzie takiego problemu bo lot trwa zbyt długo - nie da się tylu ekspedycji w ciągu dnia wysłać i uzyskać tyle RW żeby zapchać wszystkie stocznie

.
SOLO - 20927.25%
ACS - 114710.17%
@Piciu napisał(a):
Ale bym tak wysłał 100.000 GS... I cyk, czarna dziura
@Piciu napisał(a):
Pozostaje czekać, aż floty na piratach urosną do takich rozmiarów, że serwy będą lagować przy próbie wysłania fs'a
A GSami wam się nie opłaca latać na tych ługamelach? Profit na dexie się nie kalkuluje?
Apofis napisał(a):
A co do błędów wersji 7 to jest chyba kolejny, zauważyliście, że są błędy w statystykach wojsko - liczba statków jest zaniżona. Co tu jest grane?

4 gości