U nas nie pojawiła się do tej pory informacja o wprowadzeniu limitu w rynku do 20 mln
![:(](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/sad.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dexPL ().
Qnick napisał(a):
dwa zdania tłumaczone dwa dni. Pewnie oficjalne stanowisko GF to cały akapit to trochę poczekamy na tłumaczenie.
Czy ograniczenie ilości surowców do 20 mln wpływa na duplikowaną surkę?
Qnick napisał(a):
dwa zdania tłumaczone dwa dni. Pewnie oficjalne stanowisko GF to cały akapit to trochę poczekamy na tłumaczenie.
Qnick napisał(a):
abraaa napisał(a):
Wcześniej jeden handel to mogło być 500kk , więc 20kk to jakieś 25x więcej handli.
Apofis napisał(a):
Teraz dzięki temu mogą wyłapać oszustówJuż gościa zbanowali za wystawianie autoofert więc będą wyąłpywać resztę i bucup nie jestabraaa napisał(a):
Wcześniej jeden handel to mogło być 500kk , więc 20kk to jakieś 25x więcej handli.
abraaa napisał(a):
eraz to już po filipku. Mogą 100 kolejnych lat łapać.
Ja tam jestem za backup-em. Pytanie tylko, o ile się cofnąć
Muniek napisał(a):
konta złapia, surowcow nie
Muniek napisał(a):
surowce legalnie na inne konta nie połączone z bugiem :))
pomysl
abraaa napisał(a):
Banują, ale konta które były zgłaszane przez support. A ile transakcji nie było zgłoszonych oraz ile było zrobionych przez zaprzyjaźnione konta? Surka poupychana i czeka na
Muniek napisał(a):
nie dojda
Muniek napisał(a):
Jestes strasznie naiwny.
Apofis napisał(a):
...co, że nie będzie im się chciało tego szukać ? a ja mam na to wywalone mogą szukać i nie szukać ja niechce sie tylko cofać o parę tygodni reszta mnie nie interesujeMuniek napisał(a):
Jestes strasznie naiwny.
Muniek napisał(a):
innych interesuje
Apofis napisał(a):
nie , bauja dzięki limitowi 20abraaa napisał(a):
Banują, ale konta które były zgłaszane przez support. A ile transakcji nie było zgłoszonych oraz ile było zrobionych przez zaprzyjaźnione konta? Surka poupychana i czeka na
będą chcieli to dojdąMuniek napisał(a):
nie dojda
Apofis napisał(a):
gdzie się chcesz cofnąć do zeszłego dziesięciolecia ? kpina jakaś
to jak by się cofnąć w czasie to psutej już przeszłości - zamęt gorszy i spustoszenie a kto odda flociarzom zdobyte surowce rozwalone floty czas stracony badania
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez sheaker ().
Muniek napisał(a):
Zostawiam cie w dyskusji z samym soba bo widze ze nie ma to sensu.
pozdrawiam
sheaker napisał(a):
kosmicznych przyrostach zostało dość szybko wyłapane i ukarane permami - super. Lecz co z tymi surowcami, które wymieszały się z normalną surką, czy to poprzez handel czy farmingi lub złomy. Kogo teraz karać ? Z
Apofis napisał(a):
Kogo to obchodzi taka surka jest w obiegu to się ja zezłomuje sfarmi i po krzyku ja nie widzę problemu w tym, że koleś se coś zkitrał na boku
Ruda napisał(a):
Sprawiedliwości w Twoich słowach nie ma. Sklonowane surowce nie powinny należeć się nikomu.
Apofis napisał(a):
mnie nie interesuje to że ktoś zkitrał ......Muniek napisał(a):
Zostawiam cie w dyskusji z samym soba bo widze ze nie ma to sensu.
pozdrawiam
4 gości