Muniek napisał(a):
Natomiast 14 minusów i zero plusów w temacie o ogłoszeniu nowego uni wskazuje na poziom zadowolenia

Muniek napisał(a):
Natomiast 14 minusów i zero plusów w temacie o ogłoszeniu nowego uni wskazuje na poziom zadowolenia
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Fatal_Error ().
Art napisał(a):
Rozwijanie produktu to nie to samo co "zasady gry", także podchodzenie do tego z perspektywy "nie zmienia się zasad gry w trakcie trwania" jest błędne.
Pamiętaj, że nie jesteś pionierem tego typu akcji. Identyczne zrywy były tworzone przez osoby, które myślały, że powstrzymają nowy interfejs OGame :x
Firma Gameforge ma prawo rozwijać swój własny produkt wedle uznania, w żadnym miejscu umowy z użytkownikiem nie ma zapisu, który zabraniałby aktualizacji, bądź co jest bardziej kuriozalne, pozwalał na "wstrzymywanie" aktualizacji przez użytkownika wedle jego własnego uznania.
Pozostaje teraz odnaleźć się w nowej rzeczywistości
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Wrum ().
@Piciu napisał(a):
Większosc graczy woli zeby konta rozwijano w sposób wynikający z tradycyjnej mechaniki gry: wydobycie własne, złomowanie, farmienie, handel (ten tradycyjny sprzed wprowadzenia handlarza). Opor budzą możliwości "handlowego" rozwiniecia konta, przerzucania flot miedzy kontami bez walki itd.
Fatal_Error napisał(a):
rynek powiem wam że piekna sprawa. Patrząc co sie dzieje w statystykach i jak gracze skaczą w górę i w dół no coś pięknego!!!! Koleżka z pozycji 240 we flocie po "handlu" na ryneczku lidla w dwie godzinki ląduje we flocie na top 30
@Koloc wspominał o pięknym balansie gry Także jest zachowany
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Poka Bydlaka Smierdziela ().
No cóż... pozostaje czekać na łatkę do łatki.Poka_Bydlaka napisał(a):
Uwaga. Nie polecam transportować sondami.
Nie działa to jak trzeba. Towar jak i sondy znikają w czasie i przestrzeni na jakiś czas.
Ed. Drugi transport zadziałał lepiej. Ale chwilę trzeba było czekać na powrót.
Zolka napisał(a):
a wiadomo co z badaniami? Odkrywca miał mieć szybciej a czas nadal pokazuje dłuższy niż miałam wcześniej...
dzieki ale ten post dotyczy eventu na skracanie/przedmiotów do skrócenia czasu. A mi chodzi o to, że klasa odkrywcy miała mieć 25% szybsze badania. Mam odkrywce i wszystkie badania zamiast mi skrócić to wydłużyło. Np. Badanie które teraz robię przed aktualką miało trwać ponad 5 tygodni. Teraz mi pokazuje ponad 6. Zaraz mi się skończy i chcę wrzucić kolejne i nie uśmiecha mi się robić go dłużej niż inne klasy skoro powinno być krótsze.Mr.Riddler napisał(a):
skracanie badanPolecam przeczytać post ArtaZolka napisał(a):
a wiadomo co z badaniami? Odkrywca miał mieć szybciej a czas nadal pokazuje dłuższy niż miałam wcześniej...![]()
Apofis napisał(a):
Ja z innej bajki zmiany jak zmiany latał już ktoś rozpruwaczami i pionierami
Mordi napisał(a):
Osobiście uważam, że dopiero po Nowym Roku będzie to naprawione bo jedyny student pracujący przy kodzie pojechał na Święta i Sylwestra do domu. No cóż- życzę mu radosnych świąt.
KissOfTheDragoon napisał(a):
a co chcialbys wiedziec jesli chodzi o te statki?
Apofis napisał(a):
Czy ktoś już latał i ma jakieś wrażenia czy ktoś robił jakieś kombinacje floty pioniery są szybkie ładowne może ktoś latał z jakąś konfiguracją już z nimi.KissOfTheDragoon napisał(a):
a co chcialbys wiedziec jesli chodzi o te statki?
![]()
PS. Może jak się je prowadzi czy nie zarzuca na zakrętach nimi hehe no cokolwiek.![]()
![]()
Czy ma ktoś jakieś spostrzeżenia czy opłaca się robić ich dużo ?
spirycik napisał(a):
@Art jak długo mamy czekać na oficjalne stanowisko?? Ten rynek będzie zmieniony, czy obecna wersja jest prawidłowa i ostateczna??
roermond napisał(a):
90 % ofert na rynku nie nadaje sie do niczego.Firma prubuje nam narzucic nowe rodzaje przelicznikow.Niestety minie troche czasu zanim to zaakceptujemy.Zawazylem, ze sporo narzekaczy tez wrzucilo zawyzone oferty z nadzieja na szybki zysk.Puki co rynek jak na razie dla pusherow.Bo nikt normalny nie kupi znacznie zawyzonych ofert.A okazje sa juz na ustawkach. No chyba ze ktos po pijaku handlowal.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dexPL ().
Fatal_Error napisał(a):
Floty rosną i rosną aż galaktyka się załamuje
roermond napisał(a):
Puki co rynek jak na razie dla pusherow.Bo nikt normalny nie kupi znacznie zawyzonych ofert.A okazje sa juz na ustawkach. No chyba ze ktos po pijaku handlowal.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Apofis ().
4 gości