Dopiero co puściłem 23lvl astro, a teraz mówicie o krótszych badaniach? Pfff
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
a czy bedzie jakies info kto jaka klase posiada? czy bedzie limit zmian tak jak np. przy przenoszeniu planet? i czy bedzie to dla reszty widoczne, kiedy moze byc znow przeprowadzona zmiana?
tak mnie natknelo bo co z kontrami... -
Myślę że zostanę General
Szybko napisali o co chodzi -
Zapomnieli dodać że to wszystko za peleny jak komandor
-
ciap napisał(a):
Myślę że zostanę General
Szybko napisali o co chodzi
No może na gwiazdę będzie działało cacy.
@PiotrekPe
Nie zapomnieli. O oczywistych oczywistościach nie ma co mówić. -
pytanie czy te zmiany z klasami to są jedyne zmiany (glowne), możliwe ze poza tym w końcu ruszą laserową i grawitony
-
-
nie wiadomo czy to będzie za antymaterię, bo jaki wtedy byłby sens trzymania czterech rusków jak każdy będzie te nowe kupował?
myślę, że wzorują się na Space Pioneers, tak na początku gry wybierało się handlarza albo flociarza i jeden miał bonus do surowców a drugi do floty -
To było piękne 10xok.40lvl kopalni metalu na jednej planecie. a było ich 12
-
Bandit Dawn napisał(a):
nie wiadomo czy to będzie za antymaterię
Później zmiana za anty.
edit: tak pisali na innych forach.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
Art napisał(a):
A zatem: z którą klasą najlepiej Wam będzie się identyfikować?
"Amor Patriae Nostra Lex" -
-
ciap napisał(a):
Bandit Dawn napisał(a):
-
ciap napisał(a):
Bandit Dawn napisał(a):
To oficjalne stanowisko teamu, czy spekulacje @ciap ? Pytam, żeby się nie skończyło hejtem jak przy UF, przy którym wycofaliście się z niektórych wcześniejszych deklaracji
Pozdrawiam
Wisior -
To dosyć oczywiste, że pierwszy wybór będzie darmowy - każdy będzie musiał się określić jaką klasą chce grać. Późniejsze wymiany, dla tych mniej stanowczych, będą już za antymaterię.
Raczej nie będą to na tyle drastyczne zmiany w prędkościach flot, żeby gracze mieli z tego powodu zrezygnować. Ciekaw jestem jakie będą zmiany poboczne dla flociarzy, czy będą jakieś zmiany w teleporterach itd.
No i sprawa idli, zostaną takie jakie są, czy może dostaną jakiś bonus do wydobycia?17.08.2005r - ...
Zawsze z fartem -
farcik napisał(a):
Raczej nie będą to na tyle drastyczne zmiany w prędkościach flot, żeby gracze mieli z tego powodu zrezygnować.
-
To byłby strzał w kolano, wiec nie wierze w jakieś drastyczne zmiany w prędkościach. Mi tam się podoba opcja z szybszymi statkami transportowymi, tzn szybszymi mt = szybsza farma17.08.2005r - ...
Zawsze z fartem -
Pytanie czy to będzie levelowane np za surowce jak badanie czy budynek, czy stały boost do wydobycia/prędkości flot/badań?
Badania odpadają w pierwszej kolejności bo i tak te naprawdę wysokie idzie zrobić tylko za anty (no chyba ze kogos satysfakcjonuje skrócenie badania z 3 do 2 lat :P)
Póki co wydobycie najfajniejsza opcja. -
PiotrekPe napisał(a):
Póki co wydobycie najfajniejsza opcja.
-
Bigot napisał(a):
Nie prościej wprowadzić przycisk doleć od razu. 500 000 anty i jest git
Jeśli wprowadzicie większą szybkość statków na x1 speed flot to połowa graczy odejdzie
Co do wyboru: szybsze recki to jednak szybsze recki, chociaż bardziej przydałby się bonus do ich pojemnosciThis seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
DUDEUSZ napisał(a):
Bigot napisał(a):
Nie prościej wprowadzić przycisk doleć od razu. 500 000 anty i jest git
Jeśli wprowadzicie większą szybkość statków na x1 speed flot to połowa graczy odejdzie
-
Ruda napisał(a):
Bonus już jest w badaniu, które niedawno zmodyfikowano.
DUDEUSZ napisał(a):
Przeciez to nie będzie nagłe +100% do prędkości statków
-
Nazwy nowych jednostek:
Rozpruwacz, Pełzacz i Pionier -
Art napisał(a):
Rozpruwacz, Pełzacz i Pionier
Że he ? jakie statki w końcu ? -
Safar napisał(a):
Art napisał(a):
Każda klasa będzie miała swoją dedykowaną jednostkę -
"Pełzacz"
Safar napisał(a):
Art napisał(a):
-
Pionier może być, Rozpruwacz taki sobie ale ten pełzacz? Ładnie wprowadzajcie to już i ... koko dżambo i do przodu"Amor Patriae Nostra Lex"
-
czekam na te zmiany, faktycznie spekulacje były że statki itp byłem zadowolony, teraz już sam nie wiem ;/
-
Jak to opcja z pionierem odpada?
Znajdowanie miliardów surki na ekspie będzie git xd -
Art napisał(a):
Nazwy nowych jednostek:
Z jednej strony ciekawa zmiana. Z drugiej strony spodziewałem się czegoś więcej po roku pracy.
Według mnie drastycznych zmian być nie może, manipulowanie prędkością flot (ogólnie) bez podziału na speed danego Universum będzie zmianą kosmetyczną. Jeśli dana klasa daje dla przykładu podobny boost co ferajna oficerów to wprowadzenie takich 'diametralnych' zmian w rozgrywce nie zmieni nic. Oczekiwania były duże, wyszło jak zawsze.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gardze wami ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość