W takich przypadkach prosimy o kontakt z Supportem
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ojczyznoslaw napisał(a):
Czyli jeśli w lobby konta nie ma to jest po prostu usunięte za nieaktywność i brak anty?
Ojczyznoslaw napisał(a):
A jeśli konto trafia na cmentarz to po jakim czasie może wrócić na swój serwer? Bo na serwerze widnieje chyba jako zbanowane więc nie może wrócić od razu?
Strzelec84 napisał(a):
naprawili to ?
i ile osób wróciło z zaświatów ?
Nie mam algorytmu i moim zdaniem tam się dziwne cuda robią.
Na pewno wrócił np.
Cmentarz:
2021-02-15 Wariat 376.129.158 2021-01-23 23 2021-02-15 Viceregent Horizon 14.911.061 2020-09-29 139
Nowe kotna na serwerach
pt 139 2021-02-16 14.911.061 X > Viceregent Horizon pl 68 2021-02-15 376.292.499 X > Tuti Fruti
Wariat - wiadomo gra na moim uni więc pomimo różnych nicków i punktów - zainteresowałam się nim
Ten drugi. Pasowała data i punkty.
Więcej mi się szukać nie chce. Tam znikają konta od dawna ale algorytmu który się rządzi na tym serwerze - nie wiem.
Strzelec84 napisał(a):
wróć nie znachora lecz szamana
edit:
Znalazłam kolejnego jakiegoś starego:
cmentarz:
2020-11-23 Twerp 150.851.109 2020-11-03 20
serwer:
us 146 2020-11-24 152.149.195 X > Twerp
Poddaje się!
Trzeba by spytać Tuti Fruti czy pisał ticketa czy po prostu tego 15 była możliwość przejścia samemu bo skrypt był aktywny.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
NowyLolek napisał(a):
Nie da się wrócić z cmentarza. Nie otwiera się lista serwerów
sheaker napisał(a):
Potwierdzam, nie dyrydy. To faktycznie cmentarz...
oh gdzie są ci szamani gdy są potrzebni
jednym słowem lepiej tam nie trafiać puki coShadow Company
Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością -
Nie wiem czy idzie czy nie idzie.
Pojawił się u mnie gracz na serwerze w dniu w którym aktywowali cmentarz - poprawili.
----
Inna sprawa że nawet ciężko tam trafić -
Strzelec84 napisał(a):
oh gdzie są ci szamani gdy są potrzebni
27 wskrzeszeń na koncie. Dzwoń! -
Na u68 trafił gracz tak jak pisała Daga, nawet parę pw z nim zamieniłem, wrzuciło go blisko mnie, wszystkie planety
Z tego co widzę to się przeniósł w inne miejsce i rozłożył planety więc zakładam że miał przenosiny w pakiecie
Więcej szczegółów nie znam
Co do samego przenoszenia kont nieaktywnych bądź na permach, męczący jest fakt że raz działa skrypt, później, nie.
Ludziom rozpadają się ule bo nikt nie jest robotem by w czasie gdy ów skrypt,, pracuje,, nastawiać budzik i sprawdzać swoje ule
Powinno być info że dnia x konta z restartem zostaną przeniesione
Ale to mało realne -
zdejmij urlop na zapychaczach i po problemie
-
Nie tylko kopiowanie kont nie zatitało ale wychodzenie też
Jeszcze widzę że jakieś konto się zalogowało na cmentarz - pewnie chciał się przenieś i po 35 dniach się skasowało. Na urlopie wydał anty i konto znikło?
@Torquemada
Twoje konto dostało bana tydzień temu na 160. Na cmentarzu Cie nie widzę -
W lobby pod listą "Twoje konta" pojawia się nowa lista z kontami na cmentarzu.
Po zalogowaniu na te konto trzeba napisać do supportu z prośbą o przeniesienie konta z informacją na jakie uni chcemy się przenieść.
Na drugi dzień już konto powinno być na uni docelowym.
W bonusie dostajemy darmowe relokacje w ilości 2x ilość planet (po przeniesieniu na cmentarz + kolejne po migracji konta na uni docelowe) -
chill napisał(a):
W bonusie dostajemy darmowe relokacje w ilości 2x ilość planet (po przeniesieniu na cmentarz + kolejne po migracji konta na uni docelowe)
-
powyginany drucik napisał(a):
chill napisał(a):
W bonusie dostajemy darmowe relokacje w ilości 2x ilość planet (po przeniesieniu na cmentarz + kolejne po migracji konta na uni docelowe)
-
I am back napisał(a):
chill napisał(a):
Praktycznie... Mój pościk był żarcikiem. -
Nie tylko kopiowanie kont nie zatitało ale wychodzenie też
Jeszcze widzę że jakieś konto się zalogowało na cmentarz - pewnie chciał się przenieś i po 35 dniach się skasowało. Na urlopie wydał anty i konto znikło?
@Torquemada
Twoje konto dostało bana tydzień temu na 160. Na cmentarzu Cie nie widzę : data-verified= ">
Fakt nie moge sie na nie zalogowac bo "migracja w toku". Niech ludzie odpowiedzialni za to to ogarna. Ja nie mam ani czasu ani ochoty.Nadie espera encontrarse con la Inquisición EspañolaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Torquemada ().
-
Torquemada napisał(a):
o czym Ty do mnie piszesz? mowisz o koncie na Himalia na ktore sie nie loguje od miesiecy? To nie ban BTW tylko chwilowa blokada. Banow szukaj nie przy moim nicku
Już nic nie można napisać na forum...
15 lutego uruchomili przenoszenie na cmentarz i zbanowali na ogame 12 tys kont. Jednym z tych zbanowanych (czyli konto dostaje bana na którym jest ponad 60 dni OFF) ma nick Torquemada. To jedyny nick który kojarzę z tych wytypowanych do przeniesienia. Na cmentarzu finalnie przeniosło się tylko 250 kont... czyli dużo mniej. Więc zastanawiałam się jak wygląda sytuacja na tych kontach. Wytypowanie do przeniesienia równoznaczne jest z daniem bana. Bana nie za przewinienie... Raczej normalnie konta nie dostają banów po 60 dniach bycia OFF. Jeżeli nawet to jest to raczej sytuacja wyjątkowa....
Więc po prosty spytałam grzecznie co z takim kontem się dzieje jeżeli finalnie na cmentarzu się nie pojawiło.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 6
6 gości