Jak widac powoli nie ma na co latac, robia sie coraz to wieksze pustki na uni.... Mam rozkmine nad zrobienie SaD na Fenrir. Z racji tego, ze team woli robic SaD na umierajacych uniach, gdzie zazwyczaj nikt sie nie zapisuje - bo nie ma kompletnie na co latac, albo po prostu jest tak kiepski termin, ze nikomu nie pasuje. Oczywiscie bez nagrod, jedynie czysty fun i rywalizacja Prosze o opnie, jak nie to nie, tylko luzny temat
Amatorski SaD na Fenrir
-
-
bez nagrod nie ma motywacji i zabawy. musisz zasponsorowac male co nieco jako organizator i wtedy mozemy rozmawiac
-
turysta napisał(a):
bez nagrod nie ma motywacji i zabawy. musisz zasponsorowac male co nieco jako organizator i wtedy mozemy rozmawiac
-
hmmm 1 flaszka na 5ciu jest dobra tylko wtedy, kiedy 4 nie przyjdzie
-
turysta napisał(a):
hmmm 1 flaszka na 5ciu jest dobra tylko wtedy, kiedy 4 nie przyjdzie
-
śmiechłem mordy i alkusy ja bym pograł ale ni ma czymMiarą sukcesu jest to, jak wielu masz wrogów
-
jak dla mnie dobra propozycja... może to rozrusza i zmotywuje większości graczy do ruszania sprzętu bojowego poza swoją orbitę;). Jak najbardziej jestem na TAK. Nie chodzi o nagrody lecz o rywalizację między sobą....( W nagrodę królik z sojuszem TR zapewni nietykalność )
-
Capitan Cupid napisał(a):
jak dla mnie dobra propozycja... może to rozrusza i zmotywuje większości graczy do ruszania sprzętu bojowego poza swoją orbitę;). Jak najbardziej jestem na TAK. Nie chodzi o nagrody lecz o rywalizację między sobą....( W nagrodę królik z sojuszem TR zapewni nietykalność )
-
jeżeli masz chęć się tym zająć ( sprawy organizacyjne ) i zwerbowanie kilku graczy jestem na TAK. Z gumisiow pewnie kilku lotnikow przyjdzie;).
-
Capitan Cupid napisał(a):
jeżeli masz chęć się tym zająć ( sprawy organizacyjne ) i zwerbowanie kilku graczy jestem na TAK. Z gumisiow pewnie kilku lotnikow przyjdzie;).
-
Jeśli nie będzie latania po satkach to mogę dorzucić te moje kilka stateczków
-
rowniez w to wchodze Gumisie przystepuja do zabawy.You write Your own story, so write it well. ..
-
jeden Górnik Gumisiowy jest też na tak!!!
Wkleiłbym screena z discorda gdyby nie prywatne wiadomości- 24h temu ustaliliśmy sobie sojuszowe S&D aby rozruszać dupska.
5teczka za wprowadzenie pomysłu na forum Bunny
Oooo. Revo ma rację. Ustawić procent wystarczająco duży należy, aby Generał mi po satelitach nie latał... -
Latanie po statkach to patola, chyba że dobry zysk z tego wychodzi. Więc piona za pomysł jeśli próg nie wywoła lotów tylko dla % bez zysku.
-
Czasu coraz mniej, obowiązków coraz więcej. Ale pomysł pierwsza klasa. Zawsze to jakaś motywacja
-
Panowie co do pomysłu popieram jak najbardziej, ale ustalcie sensowny próg by nie latać po 3k satelit i 200 dt
Jeśli można dorzucić się ściaganiem moonów jestemWcześniejszy nick: Manamanah
PB Solo - 1.531,25%
PB ACS - 5959,,01%
u42 top 9, u60 top 60, uKallisto top 30, uRhea top 20...
Urlopik 02.2018
-
widzę, że jednak spore zainteresowanie jest. Jutro wrzucę temat z zapisami. Powiedzmy wstępnie do niedzieli wieczora, a w poniedziałek start imprezy. Oczywiście niszczenie kulek też będzie się zaliczalo zgodnie z przelicznikiem na % z SaD. Fajnie by było Jakby chociaż 15 osób się zapisało i 3 teamy po 5
-
-
-
Prosze jeszcze o opinie jaki prog bedzie odpowiedni dla wszystkich.
Moim zdaniem 100% z warunkiem minimalnego 5kk zysku
Ruda napisał(a):
A co z zasadami rozgrywki?
-
Witam,
Nie gram tutaj, ale szanuje podjęcie decyzji o zrobieniu konkurs dla całego uniwersum
Może oprócz wymaganego procentu dodać jeszcze minimalny zysk? -
Das140 napisał(a):
Witam,
Nie gram tutaj, ale szanuje podjęcie decyzji o zrobieniu konkurs dla całego uniwersum
Może oprócz wymaganego procentu dodać jeszcze minimalny zysk?
Wlasnie dlatego proponowalem 100% i 5kk zysku, zeby nie bylo zbednego latania po satkach i obronie, bo caly projekt bedzie mial przeciwne skutki. -
Ewentualne rakietowanie bunkra też powinno być kalkulowane w liczeniu zysku ze starcia
-
-
dziwne trochę że z sojuszu Tim zero zaangażowania .. przecież jak by nie było jest tam kilku lotnikow
-
Pisałem do Guzika, udostępnił w sojuszu, ale jakoś chyba nie przyjęli zbyt pozytywnie pomysłu. A szkoda, thrawn pewnie jeszcze na Konsoli i vrx spushuje to by procenty miał team zagwarantowany:)
-
wchodze w to:)
-
a ja juz nie : )You write Your own story, so write it well. ..
-
RelentlessOne napisał(a):
a ja juz nie : )
-
urlop zapialem
zreszta Twoi koledzy po reckach lataja to szkoda mi robic czegos poki coYou write Your own story, so write it well. ..
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-