Zakazana ? Ojjj dobrze że wszedłem na forum zobaczyć co z tematem o bunkrach....przy okazji pozmieniam te wtyczki. Dzieki !
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Zakazana, zakazanaMunio_Uni 1 napisał(a):
Zakazana ?
RiV- napisał(a):
yeah the api updates once a day
so you'll have to wait a bit more
DarthMario. napisał(a):
Niejednokrotnie telep 3 zdobył dla mnie ST i farming. Przydatny budynek.
Apofis napisał(a):
Jest jakiś program uwzględniający nową ładowność przy ataku?
ale cios antynazista napisał(a):
jesli chodzi o astro 29, zapewniam, ze to jest praktycznie nie do uzbierania bo koszty astronomiczne
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
Problemem jest tylko JAK DŁUGO się to bada Kolega mało widział, jeśli dla niego to "wielkie" kwotyciap napisał(a):
Jak to przeczytałam pomyślałam sobie:ale cios antynazista napisał(a):
jesli chodzi o astro 29, zapewniam, ze to jest praktycznie nie do uzbierania bo koszty astronomiczne
I wszyscy co słyszeli o tym mieli taką samą reakcję.
Dobra zmiana GF!
Stanowczo wychodzą im te małe zmiany jak ładowność, zakrzywienie, szybsze recki, lepszy telep czy ostatnie 99k statków.
Buziaki!
foxopi napisał(a):
Problemem jest tylko JAK DŁUGO się to bada
foxopi napisał(a):
Problemem jest tylko JAK DŁUGO się to bada Kolega mało widział, jeśli dla niego to "wielkie" kwoty
Marys napisał(a):
Jakieś 5 sekund. Pokaż mi gościa który widział więcej od ciosafoxopi napisał(a):
Problemem jest tylko JAK DŁUGO się to bada Kolega mało widział, jeśli dla niego to "wielkie" kwoty
foxopi napisał(a):
Czy można więc powiedzieć, że na późniejszym etapie przeciwnicy kupowania antymaterii "przegrywają" gre?
Truck driver napisał(a):
Maja tylko wiecej "roboty" od tych co ta antymaterie kupuja za PLN. Antymaterie pozyskuja z ekspedycji i z pz w czasie eventu. A kto nie ma czasu lub ochoty to kliknie 3 razy myszka i ma ile chce anty w kilka sekund.foxopi napisał(a):
Czy można więc powiedzieć, że na późniejszym etapie przeciwnicy kupowania antymaterii "przegrywają" gre?
nowynick napisał(a):
jednak uzbieranie w ten sposób co mówisz 216k anty zajęłoby dość sporo czasu
Marys napisał(a):
Jakieś 5 sekund. Pokaż mi gościa który widział więcej od ciosa
foxopi napisał(a):
nowynick napisał(a):
jednak uzbieranie w ten sposób co mówisz 216k anty zajęłoby dość sporo czasu, myślę że @foxopi chodzi właśnie o to że na pewnym etapie gry ciężko już grać bez anty, bo nikt nie będzie czekał 7 lat aż mu się zrobi badanie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Wszystko to kwestia czasu. Kiedyś posiadanie 14 planet było ogromnym wyczynem. Za parę lat granica się przesunie. A może zwiększą prędkość eko i będzie jeszcze prościej.ciap napisał(a):
Takie badanie zrobi max 1-3 osoby na serwerze.
zepewene u mnie czas na 17 planete wiec cisnać kto moze te 16 ...
Wymagania dla poziomu 30:
bez ladownosci nawet bym nie podszedl ale mimo wszystko wole i tak 14 dni ostrej tyrki w pażdzierniku xd
- 44,685Mld
- 89,37Mld
- 44,685Mld
nowynick napisał(a):
jednak uzbieranie w ten sposób co mówisz 216k anty zajęłoby dość sporo czasu, myślę że @foxopi chodzi właśnie o to że na pewnym etapie gry ciężko już grać bez anty, bo nikt nie będzie czekał 7 lat aż mu się zrobi badanie.
Truck driver napisał(a):
Powodzenia z 31 lvlale cios antynazista napisał(a):
zepewene u mnie czas na 17 planete wiec cisnać kto moze te 16 ...
Wymagania dla poziomu 30:
bez ladownosci nawet bym nie podszedl ale mimo wszystko wole i tak 14 dni ostrej tyrki w pażdzierniku
- 44,685Mld
- 89,37Mld
- 44,685Mld
a to za za 18 mce ... heh minie jak z bata strzelił
ale jest plan by to bylo juz to w grudniu heh zobaczymy czy wypali bo nie ode mnie bedzie to zalezec tylko od GF xd
farm wiecej a bedziesz sie wypowiadal nawet o 15 im dalej w las tym szybciej i wiecej xd