wszyscy chyba zapomnieli o Majsie , mimo tej dyskusji w dalszym ciágu sie nie odezwal
z niecierpliwosciá czekam na jakis komentarz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
19dawid45 napisał(a):
Gdyby nie te wałki to bylibyście nikim SCS by was zjadło na Eridanusie i teraz nie było by chwastów na Quantum tylko Franek coś potrafił i Longbaba reszta tylko pushe i zero skilla. Jak zobaczyliście moje 200gs to dostaliście piany kasując mi + - 36 moonów tracąc na tym a nic nie zyskując. TAk tam rądziliście jeden ekonom zagrał wam na nosie z resztą nie zapominaj o tym że Gonzo i reszta ekipy też wam napsuła kwi pod koniec Eri. Bez kupna lub multi (konta w sojuszach, gsowki itd) to słabo wami. Z resztą Quantum was sprawdziło. Teraaz płaczesz że Majs Ci konta nie dał i klepiesz go na forum-jak dla mnie dobrze o 1 chwasta mniej!! Tutaj wyjaśnił Cię @Terry @DarthMario. a najdobitniej @Yossar nawet @Majs się nie odzywa tylko lajkuje bo wie że to bez sensu.satanael napisał(a):
Sama mechanika sterowania tyloma kontami multi to żaden problem - widzisz na Eri byliśmy nietykalni , dodatkowo przez spory okres czasu na Eri została garstka graczy grających aktywnie (głównie eko) więc konta multi posiadały spore bunkry na które co 2-3 dni zwożony był sos z wszystkich koloni .Tych kont nikt nie farmił bo nie miał jak ... Wystarczyło to zamienić na dex za pomocą anty i wysłać na główne konto gdzie ten dex znowu zamieniałeś po lepszym przeliczniku u handlarza i w ten sposób się mega szybko rosło ... Zainstalować program do zmiany ip to żaden problem . Konta mieliśmy pozapisywane w raz z hasłami , numerami danego serwera przypisanego do odpowiedniego konta tak żeby się nie pomylić i w razie czego nie zalogować się na inny serwer przez pomyłkę bo to już jest sygnał dla GO ... Nic trudnego tak naprawdę Tak działa cały proceder oszukiwania ...Vertigo77 napisał(a):
Satanael, a skoro jesteś "przy tablicy" na własne życzenie, to podpowiesz, skąd braliście czas i energię na sterowanie tym procederem? Bo pomijając aspekty moralne, intuicja mi mówi, że ogarnięcie takiej ilości kont, żeby mieć z nich jakikolwiek zysk, jest strasznie absorbujące. To ciężka robota po prostu... Że też komuś się chce...
@Black Grucha Starrk Ci wyjaśnił:) czytaj ze zrozumieniem na przyszłość
asherl napisał(a):
wszyscy chyba zapomnieli o Majsie , mimo tej dyskusji w dalszym ciágu sie nie odezwal
Bunny napisał(a):
Podaj jeszcze kilka nazw z Eri to na spokojnie ogarniemy kto to.
satanael napisał(a):
Bunny nie pamiętam nazw kont , było ich za dużo... musiałbym na gg poszukać ale tego jest tak dużo (chodzi o dokładną rozmowę) . Generalnie chyba najłatwiej jest zobaczyć konta eko np na infuzie które mimo grania mają przyrost równy - 0 lub minimalny przyrost na + . Wtedy wiadomym jest że takie konto służy do pushowania się handlując surką z kontem głównymBunny napisał(a):
Podaj jeszcze kilka nazw z Eri to na spokojnie ogarniemy kto to.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pan S ().
Bunny napisał(a):
No i GO się zabrało do roboty konta z Eri na banach
satanael napisał(a):
Generalnie chyba najłatwiej jest zobaczyć konta eko np na infuzie które mimo grania mają przyrost równy - 0 lub minimalny przyrost na + .
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Vertigo77 ().
Straznik Kukurydzy napisał(a):
kurcze ja po przeczytaniu tego tematu to jestem zdumiony
typ daje wam, operatorom dowody na regularne łamanie regulaminu praktycznie do ręki (pw) i nie ma reakcji?
@Art mógłbyś może tu zajrzeć do tematu i nakłonić podległych Ci ludzi żeby się zajęli swoją pracą?
boski napisał(a):
prntscr.com/mcwwmn
moze konta nie zmienily nazwy
Satanel opowiadasz o sobie i o Majsie a nie zapomniales przypadkiem o kims jeszcze ?
Pan S napisał(a):
satan nie martw sie wypowiedziami Terry czy marysia:)
widac ich cos zabolalo jak opisales jak sie pus
boski napisał(a):
prntscr.com/mcwwmn
moze konta nie zmienily nazwy
Satanel opowiadasz o sobie i o Majsie a nie zapomniales przypadkiem o kims jeszcze ?
satanael napisał(a):
Kasa za antymaterie robiła swoje
Pan S napisał(a):
satan nie martw sie wypowiedziami Terry czy marysia:)
widac ich cos zabolalo jak opisales jak sie pus
satanael napisał(a):
sami mają pushera w sojuszu udając że tego nie widzą a będą tutaj zabierać jakikolwiek głos w tym temacie wyjebka totalna na nich z mojej strony
SmirnoffUni17 napisał(a):
To wy, administratorzy i operatorzy, przez swą pazerność na hajs, zniszczyliście tę grę.
Starrk napisał(a):
Bonów na AM sprzedawać nie mogą, bo bony mają specjalną pólę kodów i są namierzalne, a to oznacza, że gdyby członek Teamu zaczął sprzedawać swoje bony na AM, zostałby szybko wykryty i zlikwidowany
buleon napisał(a):
Tak z innej beczki, dlaczego kont nie można sprzedawać?
Truck driver napisał(a):
Nie mozesz sprzedac konta na ktorym grasz bo to nie jest Twoja wlasnosc. Twoje konto jest wlasnoscia GF, Ty jedynie na nim grasz a sprzedajac konto zbuleon napisał(a):
boski napisał(a):
Na allegro ludzie sprzedaja poswiecony czas,a konto dalej pozostaje wlasnoscia GFTruck driver napisał(a):
Nie mozesz sprzedac konta na ktorym grasz bo to nie jest Twoja wlasnosc. Twoje konto jest wlasnoscia GF, Ty jedynie na nim grasz a sprzedajac konto zbuleon napisał(a):
1 gość