Jest to nawet ciekawsze niż część rubryk i w sumie samo może się liczyć.ciap napisał(a):
W sumie można by dodać tam % przyrost.
"Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA
COMA
Jest to nawet ciekawsze niż część rubryk i w sumie samo może się liczyć.ciap napisał(a):
Truck driver napisał(a):
Nie przywiazuje wagi do tych statystyk widzac jak moje konto rosnie wzgledem innych. Niby farmia idlaki, nie urlopuja a nie mam wiekszych problemow by isc w gore. Wiec czemu co niektore konta niemal stoja w miejscu? Wiesz, ze gram na Librze, nie problem sprawdzic moje przyrosty wzgledem innych, wiekszych kont gorniczych niz moje. Nie chwale sie, zeby nie bylo tylko skoro kazdy niby "gra dla siebie" to czemu taka roznica w przyrostach? Gdzie te surowce ida??
Danek napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Niech sobie graja. Mi nie zalezy by ktos skonczyl na banie. Jak pisalem, gram z nudow i dla ludzi a nie dla miejsca w tabeli.ciap napisał(a):
Ja o jednym, Ty o drugim.
Nie wiem gdzie te surowce idą. Wchodzimy tu znowu na temat teamowania - nie po to powstał ten temat. Jeżeli uważasz że się ktoś pushuje to go zgłoś do GO.
Truck driver napisał(a):
Niech sobie graja. Mi nie zalezy by ktos skonczyl na banie. Jak pisalem, gram z nudow i dla ludzi a nie dla miejsca w tabeli.ciap napisał(a):
Nie wiem gdzie te surowce idą. Wchodzimy tu znowu na temat teamowania - nie po to powstał ten temat. Jeżeli uważasz że się ktoś pushuje to go zgłoś do GO.
Z ciekawosci pobralem ale do otwarcia potrzebny jest pakiet office...ciap napisał(a):
Jeżeli nie interesuje kogoś co zrobił i jaki ma wynik w poprzednim roku - nie wchodzi, nie ściąga. To nie przymus.Truck driver napisał(a):
Powiadomienie już dawno przeczytane, więcej nie zawołam jak w 1 poście.
Kiedy grasz na uni gdzie sa multikanciarze i pusherzy to czym jest wzgledem nich tempo rozwoju Twojego konta? Porownywac sie mozna z rownymi sobie a nie z kombinatorami. I niech nikt nie gada, ze kupowanie anty i skupowanie dexu daje przewage nad cala reszta.ciap napisał(a):
Nie uważam żeby granie dla ludzi wykluczało chęć sprawdzenia swojego wyniku. Przecież te dwie rzeczy nie muszą się wykluczać i mogą iść ze sobą w parze.
Każdy kto zobaczył tabelkę jest zapatrzonym w punkty maniakiem ogame? Bo z takich postów wynika że tak jest.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Truck driver ().
ciap napisał(a):
PL + Światowe: drive.google.com/file/d/1Tf9kq…AJx7yfP-/view?usp=sharingPL: drive.google.com/file/d/1IxmqZ…TM2dZrpF/view?usp=sharingzefir napisał(a):
Jest szansa dostać przyrosty pl w formacie xls?
Wyskakuje jakiś błąd? Czy to otwierasz?new_mateuszgg napisał(a):
dziekuje za powiadomienie ale moj sprzet nie ogarnia tego pliku wiec nawet nie wiem co tam jest
Conradus Ars Humana napisał(a):
No i co? Dostałem powiadomienie, że Ciap wspomniał o mnie w wątku, ale chyba jednak nie wspomniał, bo nigdzie mnie nie ma... Buuu, będę się ciął szarym mydłem.
Ten Keyra napisał(a):
a nie wrzucasz bezużyteczne statystyki, żeby tylko posta nabić... Poza tym przyzwoitość nakazuje 1. podać przedział czasowy, 2. zastanowić się czy ta statystyka coś wnosi.
I jak wypadam w skali roku w przyrostach? Pytanie z czystej ciekawosci, bez cienia zlosliwosci.ciap napisał(a):
O nie! No straszne!!! Chociaż raczej słabe i małostkowe....ciap napisał(a):
Powoli koniec roku i widzę że moje statystyki które wrzucam na forum sprawiają dużo emocji:
Jeżeli ktoś nie chce być w statystykach rocznych prosze o informację w tym temacie.Ten Keyra napisał(a):
a nie wrzucasz bezużyteczne statystyki, żeby tylko posta nabić... Poza tym przyzwoitość nakazuje 1. podać przedział czasowy, 2. zastanowić się czy ta statystyka coś wnosi.
Wypisani na dzień dzisiejszy to: @Ten Keyra, @Elkanen zgodnie z prośbą.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Ten Keyra ().
Ten Keyra napisał(a):
A tak na poważnie - są poważne strony, które od dawien dawna zliczają przyrosty, a przy tym nie strzelają fochów.
A teraz konia z rzędem temu, kto pokaże post, w którym proszę o usunięcie mnie z przyrostów rocznych. Od zwykła małostkowość z Ciebie wychodzi i nic więcej.ciap napisał(a):
Jakbym kasowała tak jak mówisz to z 2018 wyleciałby sojusz PN po logach które mi udostępnił dorsz jak mnie PN wulgarnie obrażał. Jednak działam profesjonalnie i nikogo nie kasowałam. :fsmile:Co innego na prośbę... Nikogo nie zmuszam.Ten Keyra napisał(a):
A tak na poważnie - są poważne strony, które od dawien dawna zliczają przyrosty, a przy tym nie strzelają fochów.
dlaczego mnie pomawiasz i robisz mi czarny PRciap napisał(a):
Jakbym kasowała tak jak mówisz to z 2018 wyleciałby sojusz PN po logach które mi udostępnił dorsz jak mnie PN wulgarnie obrażał. Jednak działam profesjonalnie i nikogo nie kasowałam. :fsmile:Co innego na prośbę... Nikogo nie zmuszam