Witam, ostatnio w ogame grałem za czasów uniwersum Xalynth(jakieś 4-5lat temu) niestety po usunięciu uni konto przepadło. Kilka dni temu zaczałem grać na nowym uni Fenrir, zastanawiam się czy jest sens zaczynać teraz grać w ogaem(bez anty ofc), z kilku postów na forum widziałem że gra przeszła na większe p2w, i z tego co widziałem to ułatwili kilka elementów gry, takich jak dok, czy relokacje bez limitów.
Powrót do gry, po straconym koncie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
wracaj bedziesz dobra farmaJestem Pączek i jestem najlepszym graczem uni Fenrir.
Top 1 Solo i ACS po prawej stronie
Top 1 ACS po lewej -
mozna grac nawet bez anty, ale lepiej z anty
dok to super pomysl akurat. a uni fenrir upadnie za pol roku. pozdro
Przemierzyłem cały świat, od Las Vegas po Krym.
Prawdopodobnie najlepsze ST jakie w życiu widziałeś ! -
Czemu akurat za pół roku upadnie, w takim razie gdzie byś polecił zaczać?
-
dekros napisał(a):
-
Truck driver napisał(a):
dekros napisał(a):
-
Chodzi o predkosc floty, mozesz zagrac na uni68 gdzie flota w ukladzie leci cos kolo 30minut lub na takiej spicy czy quantum gdzie w 5 minut mozesz dostac zloma od kogos kogo bedziesz mial w ukladzie
-
Myśle nad Quantum, bo jednak też czekanie 12h na kolonizacje będzie uciążliwe, faktycznie na tym Fenrir nie ma co grac?
-
Fenrir nie znam. Teraz gram na Librze. Musisz tez wziac pod uwage, ze im wyzszy speed floty tym bardziej trzeba sie pilnowac ale o tym pewnie juz wiesz.
-
dekros napisał(a):
Myśle nad Quantum, bo jednak też czekanie 12h na kolonizacje będzie uciążliwe
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość