Hefajstos napisał(a):
A mnie nie dziwi, że GO poświęca więcej czasu na sprawdzanie graczy ze ścisłego top.
Moim zdaniem to jest w porządku, ale niestety zgoda na push i to tak jawny, że z jednego sojuszu, w jednym układzie są przelewane surowce z jednego konta na drugie i potem konto pushujące idzie od razu na urlop... No ludzie bądźmy poważni.
Co do Aceta to ja tam nie wiem, ale dostał też ostrzeżenie. Zabronione to zabronione i tyle. Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym VPN, ale jeżeli o sieć, to jest coś takiego jak hot spot i można korzystać na lapku z internetu ze swojego telefonu. W czym więc problem?
Acetonitryl napisał(a):
Po 1sze po ostrzeżeniu przestałem grać w OGame w pracy. Może z raz zdarzyło mi się z przyzwyczajenia zalogować. Pan GO stwierdził, że było wiele logowań...logów oczywiście ani dowodów nie pokazał, SGO się nie odezwał, wywalone na 102. Zbanują Cię i nawet dowodów Ci nie raczą przedstawić. Bo od 4 dni nie dostałem odpowiedzi na odwołanie, bo po co. Poza tym tu nie chodzi o tego VPNa nawet....jak wyżej, jakby od początku było jasne jak to działa to nie byłoby problemu, nie grałbym i tyle. Czytaj ze zrozumieniem, że po 5 miesiącach nagle okazało się że coś jest nie tak. Nie zamierzam siedząc w robocie zmieniać sieć 100razy i przełączać się na internet z telefonu...tożto jest niepoważne i nawet brzmi niedorzecznie. Jedyne o co tu chodzi to sam fakt, że zamiast zająć się poważnymi przewinieniami GO zajmują się duperelami które łatwo znaleźć jak się uweźmiesz np na top 1. Przykład z góry postów z gwałtem idealnie to odzwierciedla. No a druga sprawa, że sam fakt bycia top 1 zostałem wzięty na widelec a reszta hulaj dusza piekła nie ma. Co to są za porządku że zasady dotyczą tylko wybranych? Wiem że z Waszej perspektywy wszystko fajnie wygląda...ale z mojej niekoniecznie biorąc pod uwagę ile czasu poświęciłem na grę tutaj a reszta może robić co chce bo nie byli top 1.Hefajstos napisał(a):
A mnie nie dziwi, że GO poświęca więcej czasu na sprawdzanie graczy ze ścisłego top.
Moim zdaniem to jest w porządku, ale niestety zgoda na push i to tak jawny, że z jednego sojuszu, w jednym układzie są przelewane surowce z jednego konta na drugie i potem konto pushujące idzie od razu na urlop... No ludzie bądźmy poważni.
Co do Aceta to ja tam nie wiem, ale dostał też ostrzeżenie. Zabronione to zabronione i tyle. Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym VPN, ale jeżeli o sieć, to jest coś takiego jak hot spot i można korzystać na lapku z internetu ze swojego telefonu. W czym więc problem?
Nie zrozumiałeś. Nie mam pretensji.