Witam w ten ciepły Grudniowy wieczór naszła mnie refleksja że czas na rozliczenia i zmiany. Od długiego czasu byłem jako jedno z kont którę "pushowało" naszą/naszego (tu nie ma pewności) top1 Ciap/Dagusię. Wielokrotnie sprzedawałem deuter/kryształ po minimalu lub nawet poniżej , kilkukrotnie pożyczałem surowcę ze zwrotem po + - tygodniu . Pisząc jednym z kont stwierdzam fakt iż takich kont na uni jest wiele w różnych sojuszach najwięcej w Avalonie. O surowce potrafiła pisać w środku nocy tak samo jak potrafiła rozgrzać mój telefon gdy Yes Man wygrywał wybory na najlepszego gracza uni 68 lub gdy ktoś pocisł jej/jemu na forum.
Od dłuższego czasu traktuje tego gracza jako osobę niepoważną i nie wartą rozmowy ewentualnie do lania wody w rozmowie.. Ta gra nią/nim zwładneła.
Dlatego dziś postanowiłem podnieśc przelicznik co spotkało się z ostrą reakcją:D
Dodatkowo stwierdzam że macki Ciap są tak duże że w grze jest praktycznie nietykalna i może kręcić wałki na potęgę ma za sobącały Team czym się oczywiście chwaliła.
Liczę że w dobie świąt każdy z nas zrobi sobie podobną refleksję jak ja. Od dziś się więcej nie sprzedam:D
Wesołych Świąt!! i Szczęśliwego Nowego!
Od dłuższego czasu traktuje tego gracza jako osobę niepoważną i nie wartą rozmowy ewentualnie do lania wody w rozmowie.. Ta gra nią/nim zwładneła.
Dlatego dziś postanowiłem podnieśc przelicznik co spotkało się z ostrą reakcją:D
Dodatkowo stwierdzam że macki Ciap są tak duże że w grze jest praktycznie nietykalna i może kręcić wałki na potęgę ma za sobącały Team czym się oczywiście chwaliła.
Liczę że w dobie świąt każdy z nas zrobi sobie podobną refleksję jak ja. Od dziś się więcej nie sprzedam:D
Wesołych Świąt!! i Szczęśliwego Nowego!