Czyli mozna powiedziec, ze jeden atak byl niezgodny z przepisami. Jakoś mało przy prawie 40 sekundowym rozstrzale. Myślę, że to serwer nie wytrzymał. A atakierzy musieli sprawdzac bo obrońca należy do topowego sojuszu. Zreszta juz sie raz nacieli jak nie sprawdzali.
Zatem, jeszcze raz życzę szybkiej odbudowy a Winterom kolejnych starć. Swoją drogą nikt z woriorrsów nie wykukal Amstella i Malacka??
"wykukać" w sensie zobaczyć że sie usadowili w pobliżu.
Zatem, jeszcze raz życzę szybkiej odbudowy a Winterom kolejnych starć. Swoją drogą nikt z woriorrsów nie wykukal Amstella i Malacka??
"wykukać" w sensie zobaczyć że sie usadowili w pobliżu.
Moderator Neferet:
Posty połączyłam
Posty połączyłam

Zysk się zgadza, % też, TAGi też i sam obrońca spod tego TAGu też. Przetapiajcie na nowe latajki byle nie w eko bo Was Kefi pod biurko swoje zaprosi za takie haniebne czyny
. Dzisiaj z kolei falę spamować również mogli bo to oni się bronili - jakby atakowali spamować nie można - pamiętajcie!. O ilości kont oraz zsyłkach sury co widać na fali w galaktyce nawet nie będę wspominać.

Nie oceniając w tym miejscu kwestii lagowania serwera i zarzutu, że ekipa złomująca powinna dostać bana za bugusing, Jak kuźwa można było - wiedząc że nikt od nas praktycznie nie może zdjąć u - tak zlamić i puścić długiego fs

Przejdź na zieloną stronę mocy
)